Отговори
# 60
  • Пловдив
При мен е от края на 6 г.с. и не ще да спре...И на мен ми каза Док това с водата, ама ми е много трудно - от нея по-зле ми става. Имам чувството, че ми се разхожда в стомаха. Гледам да наваксвам със сочни плодове...

# 61
Точно все едно ми разхожда стомаха ужасно чувство и затова не ми се пие. Киселите ябълки засега ми идват много добре. Утре може да пробвам и диня. Лека вечер Lara1 и дано утре сме по-добре.

# 62
Aquariel, аз почнах от 7 г.с. да повръщам също. Днеска сутринта - два пъти Rolling Eyes
В никакъв случай не пия 2,5 л. вода, просто не мога newsm78
И аз като Lara1 ям разни сочни плодове, да наваксвам колкото мога.

Bobsi, съжалявам за загубата ти Cry Cry Cry

# 63
  • Пловдив
Лека вечер и на вас, момичета и хубави сънища!
А киселките ябълки ги моря и аз много  Laughing

# 64
Ех, мене сън не ме хваща и ми дойде една идея за нова темичка: Коремчетата веч растат и през Април бебенцата ще се появят!  Blush

# 65
  • Popovo
Бобси, съжалявам мила, пожелавам ти успешни  EFP следващия път и всичко да е наред.
Със секса сме добре, когато не ми е лошо.
Ако знаете как ми се подува корема, все едно съм в 4-5 месец, сутрин е нормален а след това вече ще се пръсна. При вас така ли?

# 66
  • София
Добро утро Simple Smile

Относно таблицата за определяне на пола, благодарение на ЛУРДЕС я има в албума Simple Smile Ето е линка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172689

Значи отгоре са месеците, а от страни годините. Гледате на колко навършени години сте заченали и през кой месец и ако е минус е момиче, ако е плюс е момче Simple Smile Съжалявам за забавянето, но малко съм зле с компютрите Embarassed Още един път много ти благодаря за помоща ЛУРДЕС Simple Smile

Бобси съжалявам за загубата ти. Пожелавам ти много скоро пак две черти и всичко да е наред.

# 67

Значи отгоре са месеците, а от страни годините. Гледате на колко навършени години сте заченали и през кой месец и ако е минус е момиче, ако е плюс е момче Simple Smile Съжалявам за забавянето, но малко съм зле с компютрите Embarassed Още един път много ти благодаря за помоща ЛУРДЕС Simple Smile

Браво, ама на мен не ми  е ясно дали съм заченала 6ти или 7ми месец, че може и в двата да е станало Laughing Ако е единият ще е момче, ако е другият момиче Grinning

# 68
бобси,много съжалявам и силно те прегръщам.
на мене всички таблици ми показват момиче,а аз искам момче.много се надявам да не са вярни Laughing
в крайна сметка няма да го върнем я Hug

# 69
Здравейте момичета! Аз също очаквам през месец април бебенце. Терминът ми е на 15 април. Лично аз нямам апетит, нещо, което ми се случва за пръв път до сега, обикновено спазвам някакви режими за добра фигура. Така, храня се когато съм гладна с това, което ми се яде. От сладкото ми става лошо и не ям. В момента от плодовете ям едни не много сладки круши и малко грозде. Много ми се услажда картофена супа(слагам и малко лимон). С една приятелка си говорехме, че в началото на бременността е добре жената да яде повече кисело(лимони, кисели плодове) и да избягва сладкото. Така би се чувствала по-добре.
Хубав ден ви желая!

# 70
Запис!
Бопси съжелявам за това което преживяваш и сенадявам съвсем скоро да дойдеш пак в отчетни!
Кокетка моят корем прави същите номера сутринмиличи по-малко, а през деня е доста голям.
Успешен ден на всички ви!

# 71
Добро утро и от мен. Много благодаря за топлото посрещане. Hug

bobsi, много съжалявам, кураж ти желая и всичко ще се оправи.
КРИСИ, и на мен всички таблици ми показват момиче, а аз искам момче.
wonderful, добре дошла.
За мен днес е последен работен ден за седмицата, утре няма да съм на работа заради ученичката. Не знам как ще се справям от понеделник с натовареното ежедневие, но поне съм във форма, като гледам колко са зле някои от вас и май нямам право да мрънкам много.  Simple Smile
В понеделник ще си правя първите изследвания, а на 27-и на преглед.

Лек и успешен ден на всички Grinning

# 72
  • В събота
Здравейте, напоследък нямам много време за писане, но от време на време влизам да ви изчета.
Добре дошли на новите мами!!  bouquet
Аз съм си все така вечно гладна, изобщо не ми става лошо, обаче поне болките спряха. Е, отвреме на време като се поизморя и ме позаболява, но нищо страшно. На каквото ми замирише и веднага ми се прияжда - ужас. Напоследък понеже хората си печат чушките и из квартала се носи постоянно миризмата им и аз все чушки ям.
Записах се вече на двете консултации - с направление и платено (то май вече така е модерно  Rolling Eyes) Всичко при мен е наред и изследванията са добри, имаме си вече снимка на запетайчицата, след две седмици пак съм на преглед.
А относно секса - ами и мен ме е страх, макар че ми се иска (понякога чак го сънувам), но таткото да видите - толкова е грижовен милия, хем го знам че умира вече за секс, ама го е страх и пази бебето. Първата му работа сутрин като се събуди е да ми погали корема.
Абе да ви попитам нещо, че вече тотално се обърках - сега, като съм 7с и 1 д значи ли това че съм в осмата седмица или се казва в седмата?

# 73
  • При моето съкровище
Здравейте момичета и добре дошли на новите майчета.
Аз се завърнах от почивката и вече се подготвям за утрешния работен ден. Изкарахме много добре - починахме, разходихме се и сега с нови сили  Laughing
От вчера се опитвам да наваксам с четенето, че много сте изписали - суперррр

Ясмина, темата е супер. Благодаря ти   bouquet

arcana, bobsi - много съжалявам за загубата ви, момичета. Знам че думите са безсилни, но силно ви стискам палци от все сърце съвсем скоро да се завърнете в отчетните.

И аз да споделя с вас - кашлям...  #Crazy Ужасно е (влажна, къртеща се кашлица) - нощно време едва спя, задушава ме, давя се. Вчера ходих на лекар - дробовете се чисти, но кашлицата е ужасна. Честно да ви кажа много се плаша, притеснява ме това напъване и задушаването. Докторът ми каза без лекарства - лимони (много лимони), много течности и инхалации с лайка. Тази нощ съм ставала посред нощ да си правя инхалации. Моля ви ако на някоя и се е случвало такова нещо, нека сподели. Притеснявам се за бебето  Cry
А вие се пазете много, много... Peace Моят доктор каза, че в момента в София са плъзнали два ужасни вируса и трябва много да внимаваме.

Ами това е засега.
Поздрави и лек ден на всички и ако се сетите нещо за кашлица - казвайте  Embarassed

# 74
  • варна
Bobsi,съжалявам мила,пожелавам ти скорошно връщане в редиците на мами с кореми.
Да се похваля,че на мен вече не ми се гади,само съм много гладна,Като хапна нещо корема ми се надува като балон и някой ден като нищо ще литна Simple SmileСнощи с мъжа ми си говорихме за секс,но взехме единодушно решение,че тая вечер няма да го бъде Simple SmileСтрах ни е,заради предишен спонтанен аборт и ще изчакаме до 18-ти.Тогава сме на преглед и ще видим какво ще стане.Надявам се всичко да е наред.Успешен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт