Отговори
# 75
Добро утро мами, да ви кажа, чудя се на мен как не ми е лошо...е, може 2 -3 дни да ми беше некомфортно кам 5-6 г.с но това е. Сега през деня понякога усещам едно гъделичкане такова, като на виенско колело...но то не е за отбелязване. Затова пък често ме болят яйчниците, все едно ще ми идва. Вчера и бъбречна криза изкарах. Вас болят ли ви коремите?

# 76
  • Варна
Здравейте и от мен момичета Hug Нова съм тук, но се надявам , да ме приемете като една от вас FlutterТази сутрин с мъжа ми бяхме при гинеколожката ми и с вагинален ехограф видяхме бебчето и чухме сърчицето му, как бързо биеше... Grinning Имаме син Макс на почти 4г, това е втора бременност- планирана Simple Smile В 7г.с. съм с термин 1 май, но ще бъде планово секцио, както първото, което значи , че ще е седмица, десет дни преди термин. Не ми се гади, чувствам се добре, пуши ми се Embarassed, което е лошо....ще продължавам да ви чета  Party

# 77
  • варна
Haliotis,здравей и добре дошла.Честито за хубавата новина.Случайно да не живееш в Цветния квартал(извинявай за любопитството)?

# 78
здравейте!!!добре дошли на всички.аз все още се чувствам добре,само ходя често до тоалетната и ми се спи адски,а Дари се буди в 8часа и вика.но поне имам сили да обикалям с колчката,че като ми порасне коремът и ми натежи-не знам ooooh!приятен ден на всички  bouquet  bouquet

# 79
здравейте.ven j и аз съм чувала че не е хубаво да се къпеш с много гореща вода-разтягала се кожата,а лично на мен ми става лошо,а аз много обичам топла вода и сега с по хладка.криси със секса съм добре,малко ни е страх ама желанието го има де Embarassed.bobsi страшно съжелявам за случилото се и стискам палци.mona 77 честито Two Hearts.wonderful добре дошла smile3525 и на теб haliotis newsm51.иначе съм добре,вече не ми се гади много ама ми е малко лошичко.лек ден от слънчева африка  grinning039

# 80
  • варна
за къпането с гореща вода,но в по-напреднала бременност,съм чувала,че може да предизвика раждане

# 81
забравих да благодаря за таблицата-падна ми се момиче-дано Praynig.таткото иска момче ама ще видим Joy

# 82
  • варна
На мен всички методи и таблици ми показват различно.Май ще трябва да поизчакам няколко месеца,докато разбера ще купувам ли сини дрешки Simple Smile

# 83
На мен всички методи и таблици ми показват различно.Май ще трябва да поизчакам няколко месеца,докато разбера ще купувам ли сини дрешки Simple Smile
и аз съм така

# 84
Здравейте,
аз съм нова мама, в 9с.г. с първото си дете.

# 85
Здравейте,
аз съм нова мама, в 9с.г. с първото си дете.
добре дошла при нас Hug Hug

# 86
Wow,че готина темичка- я и аз да се включа след като вече знам, че ми расте коремчето Heart Eyes Нашият термин май го няма- 27ми април го изчислих аз сама засега, защото още не съм ходила при гинеколожката за първите изследвания.
При тази бременност ми се гади през целия ден и гледам да хапвам честичко, за да не ми прилошава много, а и ми се спи зверски-вече спя следобед с малката, нещо което не ми се беше случвало никога досега. При предишната беменност поне ходех на работа някакси - сега по стечение на обстоятелствата си ползвам още отпуска по майчинство, но май ще се наложи скоро да се върна на работа за по-високо обезщетение за следващото отроче; иначе пак ще бъда планово секцио по същите медицински съобажения като първия път.
За пишкането- странното е, че освен, че ставам редовно нощем, ми тече и на много малка дълга струйка всеки път  Rolling Eyes
Приятно бременеене на всички Peace

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 13:45 от msbilt

# 87
  • In someone's dreams
Ето още една таблица за определяне на пола на бебето, взета от книгите на Ванга.
На мен лично ми позна за дъщеря ми, кажете при вас познава ли също:

Може да сверите верността на таблицата, която се отнася само до жените: тяхната възраст и месеца на зачеването на бебето:

I   II   III   IV   V   VI   VII   VIII   IX   X   XI   XII
18   ж   М   Ж   М   М   М   М   М   М   М   М   М
19   М   Ж   М   Ж   Ж   М   Ж   Ж   Ж   Ж   М   М
20   Ж   М   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   М
21   М   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж
22   Ж   М   М   Ж   М   Ж   Ж   М   Ж   Ж   Ж   М
23   М   М   Ж   М   М   Ж   М   Ж   М   М   М   Ж
24   М   Ж   М   М   Ж   М   М   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж
25   Ж   М   Ж   Ж   М   Ж   М   М   М   М   М   М
26   М   Ж   М   Ж   Ж   М   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж
27   Ж   М   Ж   М   Ж   Ж   М   М   М   Ж   М   М
28   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж   М   М   М   М   Ж   Ж
29   Ж   М   Ж   М   М   М   М   М   М   Ж   Ж   Ж
30   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   М   Ж   М
31   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   М   М
32   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   М   М
33   М   Ж   М   Ж   М   Ж   Ж   М   Ж   Ж   М   М
34   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж   М   М
35   М   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж   М   Ж   Ж   Ж   М
36   Ж   М   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж   М   Ж   Ж   М
37   М   Ж   М   М   Ж   М   Ж   М   Ж   М   Ж   М
38   Ж   М   Ж   М   М   Ж   М   Ж   М   Ж   М   Ж

# 88
Добро утро на всички!
Добре дошли нови мамчета пожелавам ви безпроблемна и спокойна бременност Simple Smile
При мен няма промяна записах се преди 1 час при моята първа приятелка тези седмици  Sick  smile3550
Сега си пих Дегана и съм си направила една попарка, че ми е много празен стомаха Wink
Днес мисля да правя баница с готови кори, ако някой знае каква му е цаката да казва че досега не съм правила Embarassed
За кремите моя вечер е като на жена в 5-6ия месец, много ми се поддува и аз незнам от какво.
На всички таблици ми се пада момче пък аз искам момиченце, ама каквото даде Господ такова. Hug
Milenni и на твоята ми се пада момче еххх Simple Smile

# 89
Момичета вижте каква хубава статия намерих в http://www.zachatie.org/.Става въпрос за вечният страх на майката.
Цитат
Положителен тест!!!

Еуфория и започва Страхът...

Страх дали е на правилното място...

Страх да не е кухо яйце, дали ще чуеш пулса...

Страх докато мине критичната 12 седмица, тогава обикновено си слагаш лентика...

Страх останалите месеци дали ще успееш да го износиш...

Страх да не му се увие пъпната връв около врата при раждането, да не получи родова травма, да не се наложи кувьоз...

Страх да не е увредено...

Страх дали диша докато спи, ставаш сто пъти на нощ, за да слушаш...

Страх дали се развива правилно, дали няма алергия към храните, дали ще седне, дали ще се изправи, дали ще проходи...

Страх дали ще проговори...

Е, тук следват няколко спокойни години, когато то е до теб, радваш се, обичаш го, то те обича...

Благодарна и спокойна си...

Страх, защото започва да иска да излиза само... през деня...

Страх от педофили, от наркотици, от кражби, изнасилване...

Детето ти е добро, обичливо, доверчиво...

Уважава те...

Страх дали ще се влюби в подходящия човек...

Е, подходящ е, ама да не му разбие сърчицето, съответно и твоето...

Е, това е МАЙЧИНИЯТ СТРАХ...

Няма край... 

Какво е спасението от този Страх ли? Ще попита някой?

Като мечтаеш и се радваш на момента...

Радвай се на днешният ден, всичко е наред, грее слънце, имаш приятели, семейство, които те обичат...

Какво повече...
  newsm51 smile3525 newsm62

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 13:55 от Aquariel

Общи условия

Активация на акаунт