Отговори
# 90
Здравейте и от мен Simple Smile
Първо, mona77 здравей, познах те по снимката на Ния Wink Радвам се, че сме заедно в тази хубава компания Grinning
Добре дошли и на всички нови мами Grinning  bouquet
Arcana, bobsi, бъдете силни. Преди Пламен преживях "кухо яйце", не знам при вас какво е било положението, но докторът ми тогава ме уверяваше, че всъщност е важно, че мога да забременявам, че спирането на развитието на ембриона е много често срещано явление и изобщо не означава че скоро няма да забременея. Е, забременях с Пламен след 5 месеца. Стискам палци съвсем скоро да видите отново две чертички на теста Hug
Виждам, че повечето от нас не ги подминава гаденето. И аз съм така и за разлика от първата ми бременност не ми се яде много, месо не съм хапвала почти от месец, направо не мога да го погледна. Мляко също почти не мога да ям, а пък трябва Thinking Хапва ми се все хляб, солети, банички Embarassed Ядат ми се основно праскови, грозде и ябълки и сурови моркови Laughing Също като вас се чувствам изморена и ми е съвестно понякога от малкия, че се прибираме по-рано, че навън много дивее по електромолибите, а не може да ги управлява още и търча подир него. Все още по един път на ден кърмя Пламен, но докторът вчера категорично каза да спра и да не пия никакви хапчета за спиране на кърмата, а да се връзвам като бабите с някаква широка превръзка през гърдите.
И аз съм чувала, че не е препоръчително да се къпем с гореща вода.
А за таблицата, мен не ме лови - на 36г. съм Laughing

# 91
  • София
Толкова се развълнувах от новината, че и ти се бременна, че по инерция ти писах ЛС. Честито и леко бременеене, пък другото ще го обсъждаме, като се видим.  bouquet

# 92
  • Варна
Haliotis,здравей и добре дошла.Честито за хубавата новина.Случайно да не живееш в Цветния квартал(извинявай за любопитството)?

Благодаря ти Теди   bouquet Не.....живея в района на Лятно кино Тракия...защо ме попита? Wink

# 93
Здравейте! Най- после да се регистрирам и аз. Казвам се Мария. От софия съм и съм бременна с първото си бебе. В 10 г.с., с термин 16.04.2008г. smile3521

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 14:34 от mariabella

# 94
Смятах пола за Априлчето излиза момче, НО като сметнах за дъщерями не излиза верен! Някой друг със същия проблем?
А за корема-Да сутрин е добре, но когато излезем става огромен. С първото ми дете не съм имала корем толкова рано.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 14:51 от pepa_ilkova

# 95
Добър ден дами!bobsi прегръщам те скъпа! Привет на всички нови мамчета-много радостни очаквания и трепети желая!!!Да се похваля днес бях при доктора и чухме сърчице Heart-невероятно изживяване,имам си и снимчица!После отидох да я покажа на таткото -той работи в един обекти-милия засия целува мен-гледа снимката и и пак целува и пак гледа-щастие smile3535!Той днес ми е именник -та двойна радост си имам.  Kissing Heartдай Боже всекиму.Док ме скастри,че доста си хапвам-ами не ми е лошо и ми се папка  newsm22-уж съм решила строго ограничение,че да видим.
весел,слънчев ден от мен!!! kyllmg

# 96
  • варна
Привет на всички нови мами и лека бременност!
Корема ми май расте с часове Simple Smile Предната бременност мъжът ми ме наричаше синьо китче,а ми пролича чак в 7 месец.сега май ще съм син кит Simple Smile
Haliotis,проявих любопитство,защото в нашия блок има една мама с детенце Макси,и се зачудих дали не си ти.Иначе до лятно Тракия има много готино заведение с детска площадка,където често ходим.Някой път може да се засечем там,ще ми е приятно да се запознаем.
На всички приятелки на  WC-то пожелавам скоро да се подобрят и да се наслаждават на безпроблемна бременност!

# 97
Добър ден, момичета!

Искам да ви се оплача и да ви помоля за съвет.  Praynig
От както забременях имам такъв косопад, че вече видимо косата ми оредя...Аз и без друго си имам тънък косъм... След като я измия е просто ад - преди малко за пореден път събрах огромна шепа с косми....УЖАССССС! Как да му противодействам?? Дали не е от това, че почти не ям месо (гади ми се от него)? Какво да правя? След 9 месеца ще бъда просто без коса  Cry . Чувала съм, че косопада се появява след раждането, но явно аз пак съм изключение. Благодаря ви!

# 98
Кантарът вкъщи показва, че съм качила 1 кг за 2 месеца, но усещам притискане на корема от панталоните. Сега нося едни от преди 2 години, когато бях с 3-4кг от горе. Но те ми висят леко на дупето и краката. Но няма друг начин.  Sad
Тiffany, и на мен ми пада косата сега, но при мен е нормално. Идва есен и започва листопада Simple Smile Всяка година ми се случва и не се плаша, защото имам гъста коса, а и ходя винаги вързана и на си личи. Но вкъщи е ад. Космаляци навсякъде.  Confused Иначе и аз не ям месо. Последно хапнах малко варено пиле миналата събота.

# 99
  • варна
Чувала съм,че може и през бременността да ти пада повече коса.Това може би се дължи на по-голяма нужда от витамини,които не са достатъчни при теб.Пробвай с по-разнообразно хранене,или все пак се консултирай със специалист.Аз преди първата бременност нямах абсолютно никакви здравословни проблеми,а по времето й ме заболяха и бъбреци ,и кръст,веднъж и температура вдигнах,което за мен не е обичайно.Просто бебето изсмуква всички необходими и полезни вещества от теб и ако не са в достатъчно количество,започват проблемите при теб.Поне аз така си го обяснявам.Може косопада да спре и от самосебе си,знаеш ли?

# 100
  • Пловдив
Привет и от мен днес!
Поздрави за добре дошли на новите мами!   bouquet Радвам се, че сте толкова много, момичета!!!  Wink
По тези две таблички и при мен се пада момче /за разлика от почти всички останали  Laughing/. Ще се радвам да са верни  Praynig Не че има чак такова значение  Grinning
Елчо, бързо да оздравяваш!
Аз днес направих страшна тричасова разходка и сега направо ми иде да се излежавам цяла вечер  Laughing
За къпането с гореща вода и аз знам, че не е хубаво и го избягвам, макар много да обичам да се понатопля хубавичко  Flutter

# 101
  • Разпиляна във въображението
на първата таблица ми се падна момиче, на втората - момче Wink

# 102
Здравейте. Аз също чакам бебче през април. Терминът ми е на 20 април. Много се зарадвах като видя тази темичка. Успех на всички бъдещи априлски мами.  newsm32 

# 103
  • Варна
Привет априлска дружина! Ама какво бързо разрастване само, а?  newsm44

Добре дошли на Awake, Haliotis, Kudravelka, msbilt, mariabella и Darko_J  newsm51 Желая ви леко бременеене и щастлив финал.  Ако някого съм пропуснала, моля да ме извини, не е нарочно  Embarassed

bobsi много ми е мъчно, че така стана. Желая ти съвсем скоро да се раздваш на една успешна бременност и здраво  newsm32

При мен втората таблица не познава на 100%. И двете деца трябваше да са с различни полове. Така че, не се настройвайте предварително. Още има няма два месеца и ще се разбере. Пожелавам на всеки да види това, за което е работил толкова усърдно.  Wink

За протокола да отбележа, че гладът ми никак не намалява.  newsm22  Нямам кантар вкъщи, но обиколката на талията ми е нарастнала с 2 см. Ще го преглътна някак, все пак не може само бюста да расте.  Joy 

И най-накрая да не забравя нашите ученици. Желая им весел първи учебен ден и успешна година, пълна само с отлични оценки!

# 104
И моята коса капе в момента, но е нормално. Всяка есен е така. Косъма има нужда от обновяване. Така че не се притеснявай  Wink Grinning

Общи условия

Активация на акаунт