Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е Великден през 2008 г.?
Кои са някои от подвижните празници през следващите години?
Какво е мнението за къпането с гореща вода по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е Великден през 2008 г.?
-
Кои са някои от подвижните празници през следващите години?
През 2009 г. - Великден ще бъде на 19 април, през 2010 г. - на 4 април, през 2011 г. - на 24 април, през 2012 г. - на 15 април, през 2013 г. - на май , През 2014 г. – на 20 април, през 2015 г. – на 12 април, през 2016 г. – на 1 май, през 2017 г. – на 16 април, през 2018 г. - на 8 април , През 2019 г. - на 28 април, през 2020 г. - на 19 април.
-
Какво е мнението за къпането с гореща вода по време на бременност?
-
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки по време на бременност, които обсъждат във форуми?
-
Какви са мненията и преживяванията на бъдещите майки относно сексуалния живот по време на бременност?

, i da iskam ne moga, samo s hladka, kalih se za cqlata zima.
. а кога успяхте да изпишете толкова?

Иначе всяка нощ ритуално ставам до тоалетната
.Кофтито е, че после трудно заспивам...
То поне да не повръщаше айде да се разкарваш без причина ами то като те слушам как си се мъчила и мене ме хваща яд.
Другото което исках да ви питам е по колко вода пиете на ден? На мен док ми каза по 2.5л най-малко едвам ги правя с неистови услия, много ми се гади.