Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се натрупва платеният годишен отпуск по време на майчинство?
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на бременност?
Какви са причините за повишеното вагинално течение по време на бременност и какво може да се направи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се натрупва платеният годишен отпуск по време на майчинство?
-
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на бременност?
-
Какви са причините за повишеното вагинално течение по време на бременност и какво може да се направи?
-
Какви са препоръките за усещането на бебето по време на бременност?
-
Как да се справя с гъбичките по време на бременност?
Привет момичета.

само дето не знам къде се намира тази пицария 
Тъкмо сега рових из форума и гледам, че има и други мами с този проблем и те като мене са припадали, явно е част от бременността.
Честито кам4о !

. Избутаха ме на някаква спирка и рейсът си е продължил. Даже последният ден преди да влезна в болницата се бях качила на маршрутка и някаква лелка ми изгледа корема и замрънка как не ги било срам бременните да се возят в транспорта в такова състояние
.
Хубаво е че има детски кът да се занимава Ива, а салати има ли да се занимава и мама

Как може да има такива безсърдечни хора.
, ама какво ли се учудвам, като миналия месец един доктор в болницата псуваше цветущо родилките по коридорите и се възмущаваше гласно защо били викали
, от тези дето помагат да се роди новия живот......
. Въпреки всичко не й стана никой. След няколко спирки се освободи място и тя успя да се класира, след като почти избутахме заедно един кандидат за седалката. Аз затова си имам принцип. На мъж никога не ставам, само на бременни, майки с деца и баби. Само дето напоследък се уверявам, че и повечето жени не са по-тактични.