Мама гали щръкнало тумбаче и говори нежно на свойто бебче ФЕВРУАРЧЕ!

• 17 326
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
  bouquet Привет момичета.
Да се запиша в новата темичка докато не сте я заключили  Laughing
И аз днес ходих да ми вземат кръв за БХС попаднах на ужасна лаборантка,, която реши да експериментира сьс скритите вени на дясната ми ръка при условие че я помолих да ми вземе кръв от лявата.....и сега ме боли ръката и е посиняла   Close

Да ми сложите синьо щъркелче и на мен Grinning
Аз май предпочитах розово, но таткото е убеден от самото начало и сега е много щастлив  Crazy
Да е живо и здраво само.

Аз имах раничка след първото раждане тъкмо бях започнала да я лекувам и забременях. Всичко мина нормално. Не съм раждала секцио.
За срещата ще се постарая този път и аз да се появя. Simple Smile само дето не знам къде се намира тази пицария  newsm78
На всички ученици желая успешна година

# 151
yzida мерси за инфото. Hug Тъкмо сега рових из форума и гледам, че има и други мами с този проблем и те като мене са припадали, явно е част от бременността.
Между другото "Какво те чака, когато чакаш дете" това онлайн ли е? Ако да, дай линк моля.

# 152
Не, книга е. С автор Хайди Мъркоф, Арлийн Айзенберг и Санди Хатауей. Неотдавна я препоръчах тук в нашата група, като ценно четиво...
Айде, по-малко подобни инциденти.....

# 153
alex99 направо ме уплаши. Като се знам и аз как съм с това ниско кръвно...От страх проядох щоколад и се научих да закусвам защото и без това сутрин си пия големите хапове - абе тея хора като създават лекарствата не мислят - магнерота е огромен а калция си е направо цяла канара. И колкото ми е гадно сутрин и нищо не ми се яде, представете си как ги пия.....

Честити първолаци на всички мами Simple Smile Ние днес бяхме много ентусиазирани, само не ми е ясно как ще се водим в 7.45 на училище от понеделник  newsm78

Бургаската банда  - то не остана - утре 16.09.2007 неделя от 16часа в сладкарницата към х-л България(има и детски кът вътре) Simple Smile

# 154
  • Бургас
Относно тазовото дъно и мен ме наболява, особено вечер след работа, доста съм  на крак в магазина, или сутрин като си връзвам маратонките, че го правя много странно като си вдигам съответния крак, ще трябва да сменя тактиката, може би ще си сложа една табуретка в антрето. Вечер пък като се обръщам, сякаш коремът ми не е част от тялото ми и го замятам. Приятелят ми казва, че пухтя като 80 годишна бабичка. Ще види той, още не съм започнала да хъркам Crazy

# 155
Добър вечер и от мен !
Имаме си още едно щъркелче със син вързоп  stork-boy Честито кам4о !
Честито и на другите мами,които вече си знаят пола на бебенцата   bouquet
Благодаря много и за програмите които ми казахте Ани 77 и  cattt    bouquet
alex99 пази се и дано повече да не ти се случват такива инцеденти  Hug
А по въпроса за космите - имам много.Не на 4ерта под и над пъпа,а целия ми корем космяса  ooooh!
После сами падат,ама не веднага а след 4-5 мес. Неприятни са много !

# 156
Lady V, не мога да копирам филмчето от диска, дажа някакъв проблем непрекъснато. Когато успея ще ти го изпратя. Обещавам!
Колко много сте изписали за 1 ден!
Аз днес цял ден боядисвам спалнята в апартамента, в който се местим, скапах се направо.
Лека нощ и погалете тумбачетата!

# 157
  • София
Денил, не се тревожи, така е със съвременната техника! Wink
Камчо, честито синьо щъркелче! Grinning
Лека нощ от мен, че много ми се доспа!

# 158
Честит първи учебен ден на всички ученици! Да радват мама и татко с много успехи в училище!
Кам4о, честито синьо щъркелче!
Алекс, аз също припадам от ниско кръвно - при тази бременност до тук се е случвало 3-4 пъти. Миналият път също припадах в тези седмици. Причернява ми, завива ми се свят и тупвам. Нищо не помня  Embarassed Свекърите много се притесняват от това, най-вече заради колата - да не ми се случи зад волана и да не мога да спра. Иначе и аз съм като теб - от многото повръщане още не съм си възстановила килограмите и с тези припадъци...
Още ми е мъчно като се сетя как при предишната бременност веднъж припаднах в един натъпкан автобус и последното което помня е как вместо някой да ми отстъпи място, хората замрънкаха, че сигурно съм наркоманка  #Cussing out. Избутаха ме на някаква спирка и рейсът си е продължил. Даже последният ден преди да влезна в болницата се бях качила на маршрутка и някаква лелка ми изгледа корема и замрънка как не ги било срам бременните да се возят в транспорта в такова състояние  newsm78, добре че беше едно пубертетче да и отвори една голяма уста и да ми отстъпи място. Сега съм казала, че за градски транспорт не искам да чувам  Naughty.

# 159
Честит първи учебен ден на ученици и учители! Да е спорна и спокойна годината! Hug
Камчо честито синче!  bouquet
Илинка лекинко, не се претоварвай! Naughty
Роси на линия съм с щерката и таткото даже  Peace Хубаво е че има детски кът да се занимава Ива, а салати има ли да се занимава и мама Blush  Joy
Алекс направо е плашещо, добре че не си паднала на корема си. ooooh! Пази се мила! Дано остане само спомен този случай и няма повторения  Praynig
Момичета как разбирате че сте имали ранички по време на бременността?
А линка с правата ще чета утре че  заспивам. Благодаря за инфото!  bouquet
Иначе и аз имах косми и лента с Тян и Ива, но ми се появяват към края и до няколко месеца след раждането изчезват.

# 160
Честит първи учебен ден на всички ученици! Да радват мама и татко с много успехи в училище!
Кам4о, честито синьо щъркелче!
Алекс, аз също припадам от ниско кръвно - при тази бременност до тук се е случвало 3-4 пъти. Миналият път също припадах в тези седмици. Причернява ми, завива ми се свят и тупвам. Нищо не помня  Embarassed Свекърите много се притесняват от това, най-вече заради колата - да не ми се случи зад волана и да не мога да спра. Иначе и аз съм като теб - от многото повръщане още не съм си възстановила килограмите и с тези припадъци...
Още ми е мъчно като се сетя как при предишната бременност веднъж припаднах в един натъпкан автобус и последното което помня е как вместо някой да ми отстъпи място, хората замрънкаха, че сигурно съм наркоманка  #Cussing out. Избутаха ме на някаква спирка и рейсът си е продължил. Даже последният ден преди да влезна в болницата се бях качила на маршрутка и някаква лелка ми изгледа корема и замрънка как не ги било срам бременните да се возят в транспорта в такова състояние  newsm78, добре че беше едно пубертетче да и отвори една голяма уста и да ми отстъпи място. Сега съм казала, че за градски транспорт не искам да чувам  Naughty.
За малко не ме разплака тази сутрин за добро утро, възможно ли е да съществуват такива хора (животни) . Съжалявам наистина за тези ти моменти
Аз си пийкам кафенцето и заминавам на лекции а на всички ви желая лек, успешен и много спокоен ден. И много по тумбаците.

# 161
  • София
evelinar, и аз съм възмутена no Как може да има такива безсърдечни хора.

kam4o , честито ти синче!

Относно космите - и аз имам и ме зарадва факта, че ще изчезнат след раждането. Обаче тъмната лента посредата на корема още не ми се е появила. Представям си каква гледка ще е в комбинация с космите. Rolling Eyes

За срещата на софиянки - бройте и мен, само кажете къде точно се намира. Неофит Рилски с коя улица се пресича за ориентир?

Приятен и слънчев денна всички! Hug

# 162
Добро утро и от мен ...
Едва гледам. Моя ученик много неспокойно спа през цялата нощ. Сънуваше ли нещо или е уплашен - незнам, но почти не съм мигнала. Освен това се ококори в 7 и съвсем ме разбуди.
Мери - незнам дали има салатки, ама торти, кремчета и коктейли колкото искаш има, сандвичи също. Ще седна от страната на детския кът за да наблюдаваме дребните (има навсякуде големи плазми където може да си наблюдаваш децата без пряка видимост към детския кът). И аз ще всема моя звяр Simple Smile
Хайде бургаски мами - до следобед в 16ч Simple Smile

п.с Ауууу Евелинар - направо се потресох с този разказ. Ужасни хора, но всичко се връща на този свят..

# 163
  • София
Добро утро!
Поспах си и аз тази нощ, станахме към девет. Sunglasses
Евелина#Crazy, ама какво ли се учудвам, като миналия месец един доктор в болницата псуваше цветущо родилките по коридорите и се възмущаваше гласно защо били викали  Shocked И това пред сума ти народ, кой родил, кой го приемат, кой с проблеми. #Cussing out
Не знам защо не го почнах още от коридора...... Close
Ядосах се, извинявайте, ама наистина не вярвах на приказки от сорта, "ти като си вдигала краката......" Shocked  Sick, от тези дето помагат да се роди новия живот......
ПС: качих една снимка с шкембе в общото албумче Laughing
Приятен ден, момичета!

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 10:17 от GoldenEyeful

# 164
За съжаление хората, за които говори Evelinar са много. Преди няколко месеца се раздрусах от нерви при подобна ситуация. В тролея се качи майка с количка. Шофьорът караше безобразно, а до нея насядали една редица дядовци и я гледат нагло. По едно време един бодър младолик дядо й вика: "То и да ви стане някой, няма да е по-добре, щото много се клати". А другите климат съчувствено. Аз не издържах и се разкрещях какви са тези мъже. А бодрият дядко ми вика: "Как не те е срам ма, не ме ли виждаш колко съм стар". Още повече ме вбеси и му викам: "Вижте, вие преди всичко сте мъж и в присъствието на жени би трябвало да проявите малко кавалерство, а в случая да не говорим. Но явно не сте никакъв мъж". Явно много го жегнах, защото две спирки обясняваше това младото поколение колко е нахално и как всички ще остареят  smile3516. Въпреки всичко не й стана никой. След няколко спирки се освободи място и тя успя да се класира, след като почти избутахме заедно един кандидат за седалката. Аз затова си имам принцип. На мъж никога не ставам, само на бременни, майки с деца и баби. Само дето напоследък се уверявам, че и повечето жени не са по-тактични.

Общи условия

Активация на акаунт