Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се натрупва платеният годишен отпуск по време на майчинство?
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на бременност?
Какви са причините за повишеното вагинално течение по време на бременност и какво може да се направи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се натрупва платеният годишен отпуск по време на майчинство?
-
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на бременност?
-
Какви са причините за повишеното вагинално течение по време на бременност и какво може да се направи?
-
Какви са препоръките за усещането на бебето по време на бременност?
-
Как да се справя с гъбичките по време на бременност?
. И аз като Trollipen се обърквам от същата книга
. Днес изневерих на пазарната си вълна и накупих едни пакети с луковици за ириси, фрезии, минзухарчета и зюмбюли. Миналата година садих една камара лалета и нарциси, а тази ги откопавах, както е по правило. Оказа се, че точно в първите седмици на бременността съм прекопала една градина, ама яко. Добре че бебончето се държи. Този път ще се примоля на мъжа ми да ми направи дупките, пък аз само ще ръся луковички в тях. Като види едното пакетче - с 200 минзухарчета, няма да остане очарован от фитнеса, който съм му организирала, затова ще си задържа изненадата, пък другата седмица ще го поставя пред свършен факт. Добре че нищо не ми отказва. По принцип, не само сега. Най-добрият мъж на света, дано бебче да се метне изцяло на него. 

Иначе и аз смятам така, на всяко 5-то число от месеца влизам в нов месец.
сиреч септември в пети, октомври в шести и т.н. Леле мале наистина сме я преполовили бременността