Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се натрупва платеният годишен отпуск по време на майчинство?
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на бременност?
Какви са причините за повишеното вагинално течение по време на бременност и какво може да се направи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се натрупва платеният годишен отпуск по време на майчинство?
-
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на бременност?
-
Какви са причините за повишеното вагинално течение по време на бременност и какво може да се направи?
-
Какви са препоръките за усещането на бебето по време на бременност?
-
Как да се справя с гъбичките по време на бременност?
А Магнерота го изписаха на снаха ми за схващане на мускулите.

Не ми взе вагинален секрет и не ми прави микробиология, защото каза,че бил против това да прави влагалащни прегледи по време на бременността. Въпреки това ми изписа едни глобули, не си спомням как се казваха - Гино-нещо си, 3 на брой за три вечери, и оттогава вече 10 дни нещата са значително по-добре! Дано само ефектът не е краткотраен!
)...Беше категоричен, че пол няма как да се види от сега. Къде съм се била разбързала
)...Мисля, че в такива случаи е по-притеснително за лекарския персонал, защото трябва да внимават повече и да работят по-стерилно...

,мислил че били по-кротки.Ама като тръгнаха да гледат за пола и доктора като каза че е момче-моя човек каква физиономия направи,просто не е истина-гледа,пули се и вика :"Ама къде му видя тва-я пак(така не му се вярваше)"
в началото имах някакво течение и се оплаках на една приятелка аптекарка тя ми препоръча един интимен гел . Сега го използвам едва ли не постоянно и няма никакви проблеми . Довечера като се прибера ще видя каква марка беше и ще ви пиша Има го и в по големите магазини . Цената му е около 6 лв толкова е и на мокрите кърпички. Препоръчват го защото нормализирал киселинността .