Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се натрупва платеният годишен отпуск по време на майчинство?
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на бременност?
Какви са причините за повишеното вагинално течение по време на бременност и какво може да се направи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се натрупва платеният годишен отпуск по време на майчинство?
-
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на бременност?
-
Какви са причините за повишеното вагинално течение по време на бременност и какво може да се направи?
-
Какви са препоръките за усещането на бебето по време на бременност?
-
Как да се справя с гъбичките по време на бременност?
Принтнах си го за спомен веднага.
Усетих се приравнена с мангалките недни. За първо дете ще се дава еднократна помощ от 250 лв (сега е 200), за второ- 600лв, за трето и повече по 200лв. Защо? Съгласна съм че циганките са тези с повече от две деца и често се възползват, но аз съм българка и трябва да има разграничаване, хич не ми дреме за расовата дискриминация! Аз като отида в чужда държава не се ползвам с повече привилегии понеже съм чужденка, напротив, ако имам претенции ми натриват носа с това, че не съм тяхна гражданка и няма да ползвам екстрите на техните си граждани, и с право! Сааамо в Бълграия го има това, ще си пренебрегнеш своето за сметка на чуждото! И после що няма раждаемост, ми на за това. Не съм им опряла до помощите, но не е справедливо, що ли гледах новините 

.
. Много ме е яд, че българката по никакъв начин не е поощрена да създаде семейство. В интерес на истината, с татито искаме поне три, а по възможност четири (за четвърто той е по-навит, аз се дърпам). Повечето ни приятели също плануват 3 деца, даже някои вече изпълниха плана
. Да видим ние каква бройка ще докараме с тази негова политика
Аз в петък ще си правя БХС, това е изследването за Даун.
и майката е постоянно с тях, разкарва ги с големия си джип по цяло лято, не ги е оставила по гледачки- много им се кефя. А за въпросните "посестрими" запечатал ми се е един израз на Масларова ( много грозно ми прозвуча, но може би е така)- "майки инкубатори", раждащи деца заради помощи и захвърлящи ги на държавата...