ПЪРВОКЛАСНИЦИ /6/

• 32 489
  • 316
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Само аз ли не видях раницата newsm78 newsm78 newsm78

И аз. Излиза ми общата страница на снимка.

# 76
Морска жено , много ти е хубав сина!И запасан и не  запасан на мен ми харесва! Heart Eyes
Вейдърице, пробвай от тук .
Всичко пия, без мастило и туткал, че не им знам  мезето. Mr. Green

# 77
Само аз ли не видях раницата newsm78 newsm78 newsm78
Влез първо с твоя акаунт в снимка.бг и копирай линка в полето адрес. Напоследък има проблеми.

sea woman, разпасан! JoyГолям е сладур.

# 78
  • Варна
Морска жено , много ти е хубав сина!И запасан и не  запасан на мен ми харесва! Heart Eyes

МАЛИИИИИ...ДУЯ СЕ, ДУЯЯЯ!  Hug Ама аз не го показвам да ми го Фалите  Embarassed (мигар че на майка си мяза Убавец).

# 79
  • София
И на нас ни искат 10 сини и 10 червени квадратчета направих ги 3см. на 3 см.Искат и картонени квадратчета,на които да напишем цифрите от 0 до 9,като ги пита за някой задача госпожата децата да вдигат квадратчетата и тези отзад да не виждат отговорите.
Мисля утре да занеса букет,пък саксия по нататък.
Криси днес има имен ден,сутринта след като я целунах и честитих,първите и думи бяха "Какво ще ми купиш?"След като и обясних,че след обед ще излезем за да купим дрехи,обувки,маратонки и куп други неща.Тя ме гледа,гледа и накрая каза "Ама аз искам играчка"  Shocked и на дълго и широко ми говори за някаква кукла която пораства като пие вода.Е "Училище любимо,добър ден."  bouquet

# 80
  • Варна
Искат и картонени квадратчета,на които да напишем цифрите от 0 до 9,като ги пита за някой задача госпожата децата да вдигат квадратчетата и тези отзад да не виждат отговорите.

Има също и едни ветрила, на същия принцип са, на приличат на катаджийските палки. Peace

# 81
Видоф ран'цата bowuu Много е тарикатска ( и аз съм взела малко тийн думички Crazy)

Абе моето голям фъстък се оказва в сравнение с вашите бе....Или тъй ми се чини? newsm78 Ще я щракна с някое друго дети за справка Wink

Морска жено, твоя го взех за зет Mr. Green

# 82
  • гр. София
Айде и от мен честито на рожденика и именичката! Да са живи и здрави и успех в у-щето!  bigdance2

# 83

Абе моето голям фъстък се оказва в сравнение с вашите бе....Или тъй ми се чини? newsm78 Ще я щракна с някое друго дети за справка Wink

Така ти се струва, защото не си виждала моята дъщеря.Дребна като майка си и кльощава като баща си-115 см. е.
А малкия, който е с две години по-малък от нея е 105 см.

# 84
Въпрос - 17-ти учебен ден ли е за училищата в София?

За статистиката 127см/27кг.

# 85
  • Варна

Ааа, не го прежалвам тъй аз. Първо да видя момата... Hug

# 86
  • София
В нашето у-ще 17 е присъствен, но не учебен ден. Ще ги разхождат из София
и ще се опознават.
За статистиката моята девойка е като великан 133 см/ 28 кг

# 87

Ааа, не го прежалвам тъй аз. Първо да видя момата... Hug

Ша я видиш - тумороу Wink

Ей сега я мерих мойта - порастнала е за 3 месеца с цели 4 сантиметра #Crazy #Crazy #Crazy - 121 см, 20 килца. Laughing

# 88
Ами Мартин ми е рожденника:) май наистина никъде не съм му споменавала името:)
Благодаря на всички за пожеланията! Весел първи учебен ден на всички дечица утре!

# 89
За статистиката моята девойка е като великан 133 см/ 28 кг
Аманинииииии Shocked Каката е толкова бе - 4-ти клас ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт