Ритниче отляво,ритниче отдясно,на ЯНУАРЧЕТО му става тясно!

• 15 899
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • на плажа
Здравей, Силви. Радвам се, че всичко е наред и надявам се вече си спокойна.
Ами аз и мойто да го снимам, ама ще трябва по-панорамна да е снимката, че от близо ще изляза от кадър Crazy
Евче, не ме разсмивай така, бе жена  Joy. Не знам за твоето коремче, ама моето дупе е станало необятно  Crazy, а аз като цяло съм наедряла( направо съм се удвоила).

# 226
Абе то смешно, ама на нас се пише. Ти колко кг. стана, спомням си, че беше като моя случай т.е. 70 иииииии

# 227
Лелеее, колко сте писали! Докато изчета всичко и забравих кой какво е питал, но ще карам по памет. Simple Smile

На мен pre-natal витамини ми изписаха още като им казах, че съм бременна. В началото го пиех много съвестно докато не почна да ми се гади и да повръщам. Сега имам някаква неприязън към тях и все се опитвам да ги пия, но много се давя, затова минах на детски комбинирани витамини, които се смучат и от тях трябва да пия по повечко. Имам даже едни в формата на гумени мечета, които мога да дъвча, но те са само основните витамини, без магнезий, желязо и т.н.

За стриите - аз мажа освен корема, гърдите, дупето и бедрата и даже отстрани и отзад на кръста, защото от преди имам стрии там. Не вярвам мазането много да помага, но се стремя да пия много вода и да не качвам много бързо, защото от това се поучават стриите. Правилното хранене също е много важно за еластничността на кожата.

На всички момичета, които се оплакаха от контракции, стискам палци всичко да е наред! Аз имах някакво стягане на корема  и докторката ми каза да пия вода, като стане това и да сядам да си почивам.

# 228
Здравей! Кога ти е термина?
Извинявам се че ти отговарям толкова късно  bouquet
Днес след обяд бяхме на лекар и се потвърди 100% че ще ни трябват розови дрешки smile3522
А термина ми е за 07.01.2008г.Laughing

# 229
  • Варна
Добро утро!
Айде и тук заваля вече  Sad Дано спре до уикенда
Вярно че и моя корем изведнъж порастна, ще си направя и аз една снимка  Grinning
Silvipl, чудесни новини!
Хубав ден на всички без болки и контракции  Grinning !

# 230
  • Карлово
Добро утро и от мен!
Тук снощи имаше страхотно силен дъжд, улиците се превърнаха в реки, а на мен ми се наложи да шофирам в тази обстановка, но се справих успешно. После пък нямахме ток.
Днес е облачно, но все още не вали. Есента като че ли дойде?! Много обичам в такова мрачно и дождовно време, да си стоя в къщи пред тв-то.
Вчера с Мартина много се смяхме. Гали ми корема, слага си ръката да я ритне бебето. По едно време реши, че бебето ще гледа детско по тв и започна да ми побутва корема в тази посока. Докато не се завъртях не миряса. После му разказваше какво дават.
Хубав ден!

# 231
Здравейте мадами,
Добре дошли на новите мами, страхотно е, че се увеличаваме:)
Елеонора- отивай на лекар, осцилококцюма май беше за грип, не съм сигурна, но по-добре отиди на лекар, защото ако не вземеш мерки, ще си болна по-дълго време и с бебата ще се мъчeте по-дълго време. За бебата не се притеснявай, плацентата е достатъчно развита и я предпазва идеално. Ти се пази
Филипа-много неприятно...
Incandescent- това куче определено е съмнително, а алергиите са много коварни. Отивайте на лекар по-хубаво.
Аз пия Матерна и то всеки ден, дори и почивки не правя, защото определено се чувствам по-добре с витамини и допълнително вземам калций/магнезий заради схващанията на краката и контракциите.Определено допълнителния калций и витамините ми помагат и нямам намерение да ги спирам.
Весел ден
Аз ходих на лекар,но ми предписаха само Биопарокс за впръскване в гърлото и носа...а той никак даже не ми и помогна ...не мога да спя от кашлица,аз за това самолечение си направих с осцилукокцинума..вдигнах и температура и си взех парацетамол,че направо имах чивството че ще умра.Чай от лайка пия за гърлото,обаче ставам днес ...и не мога да се спра да кашлям корема ми стана твърд като камък от това свиване ...хоидх току що до аптеката викам нещо за смучене за гърлото малко да ми отпусне ...обясних на аптекарката положението ми и тя ми препоръча Медосепт-добавка към храна,витамино-билков продукт,успокояващ кашлицата и улесняващ отхрачването.Съдържа мед,витамин Ц,ментово масло,втвърдено соево масло,магнезиев стеарат,захар.Ако някой го погне кашлицата може да си го вземе.Е от мен за сега това ...дано всички сте добре и никой да не се разболява,пазете се!

# 232
Добро утро на всички тумбачета  Hug
Тук в Свищов е много стидено, направоооо..... coldужас, пръска и дъжд, но какво да се прави все пак вече си е есин.
EleoНора оправяй се бързо и да ти е за последно да се разболяваш  Praynig
Желая весел ден на всички   Hands Thumbsup

# 233
  • В полите на Пирин планина
Добро утро.
EleoHopa, дано бързо да се подобри положението  Peace Това е ужасно да кашляш така. Прави си чай от подбел - много помага за кашлицата. За отпушване на носа - инхалация с лайка и хлябна сода / освен това е полезно и за кожата  Grinning /.

При нас сутринта към 6 валя страхотен дъжд. Направо едно страшно бучене беше , не е работа. Сега е облачно, но не много хладно.

Четох, че говорите за отплението - ние се топлим с камина на водна риза и дърва / въглища. Топло е в целия апартамент, но трудно се поддържа чисто с това твърдо гориво. Ние с мъжа ми отдавна си мечтаем за газификация, ама кога ли ще ни огрее  newsm78

Не пия нищо друго, освен Магнерот. Моя доктор каза, че ще помислим за витамини през октомври месец.

# 234
dobro utro mami!mnogo mi e milo da 4eta kakvo si spodeliate,taka si spomniam za moiata bremennost.minalata godina i az biah ot 4aka6tite ianuari,a sega ve4e sam ianuarska mama. Laughing

# 235
  • Карлово
Елеонора, гадна работа са това вирусите. Бързо да оздравяваш! Hug

# 236
  • до една звездичка
Добро утро, мами!
Да ви се оплача - моите стрии се оказаха....обрив! Представяте ли си?!? Не знам още какво ще ми се случи до края на бременността:(((
Мазах, мазах, сменях кремове и мазила, не мога да се отърва от това чувство на сърбеж по гърдите - и като се вгледах вчера мноооооого внимателно, забелязах, че са ми се появили червеникави обриви по гърдите, които ме сърбят. Имала ли е някоя от вас подобен проблем? Не знам вече какво да правя (сега се мазотя с крем "Здраве" и си самостискам палци да мине:( Cry)

# 237
  • Варна
Здравейте и от мрачна и дъждовна Варна,
Дега според мен това е от някой от кремовете, спри ги просто и изчакай може би ще мине, ако не на доктор Sad
Аз вчера бях на доктор, бебо е добре смуче си палеца много готино baby_neutral Всичко му е наред, и му заснехме пишока  hahaha hahaha щръкнал  bowuu

За отоплението  и ние сме на газ, много съм доволна, защото е като ТЕЦ! Аз съм свикнала на парно и да ми е еднакво топло навсякъде, и така ми е идеално. Относно безопасността, от цигара нищо неможе да стане, а ако рече д гърми...то и да не е в нас все тая. Имам предвид че ако съседа ти си прекара газ, а ти не защото те е страх, ако той гръмне и ти отиваш, така че смело не се притеснявайте. Устройствата които се слагат по веригата са много защитени, не само тези в дома а и тези отвън, при най-малкото изтичане газта спира автоматично. Иначе печката и също неможеш да я забравиш...и така.  По-евтино, по-чисто и по-комфортно. (А сега Овъргаз да дадат 5 лв. за рекламата)  Joy

Много съм доволна защото си спазарих количката която исках и сега ме чака, само някой да отиде да ми я вземе. Пег-перего, но цялата система!! На много  изгодна цена! Като я взема ще ви пусна снимки!

Хайде лек ден и от мен!  bouquet

# 238
  • на плажа
 Ewito, направо ме е страх да се кача на кантара, но предполагам вече съм поне 73кг.
*dega*, защо не отидеш на лекар, за да видите от къде е този обрив.

# 239
Добро утро, мами!
Да ви се оплача - моите стрии се оказаха....обрив! Представяте ли си?!? Не знам още какво ще ми се случи до края на бременността:(((
Мазах, мазах, сменях кремове и мазила, не мога да се отърва от това чувство на сърбеж по гърдите - и като се вгледах вчера мноооооого внимателно, забелязах, че са ми се появили червеникави обриви по гърдите, които ме сърбят. Имала ли е някоя от вас подобен проблем? Не знам вече какво да правя (сега се мазотя с крем "Здраве" и си самостискам палци да мине:( Cry)
Добро утро и от мен!
И мойте гърди ме сърбят и са доста зачервени на места,но мисля че от разтягането на кожата. Моята кожа е мн тънка и като се почеша остават червени следи подобни на стрии за цял ден. Иначе наистина прилича повече на обрив. Ще пробвам и аз със крем Здраве.
Не се притеснявай, ако не минава отиди на лекар, но според мен ти е по чувствителна кожата.

Общи условия

Активация на акаунт