Ритниче отляво,ритниче отдясно,на ЯНУАРЧЕТО му става тясно!

• 16 162
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Филипа, от все стрце ви пожелавам да оздравеете много бързо, сигурно е много гадно детенцето ти да е болно и да се мъчи.
Фоксче, браво на теб.
И аз бих искала да имам две свои и поне едно самотно детенце да си осиновим, но едва ли ще имам тази фин. възможност.
Иначе на драго сърце, има толкова много изоставени и нещастни дечица...

# 196
  • Карлово
Като чета какво пише Евито, а и напоследък доста си говорим с приятелки и колежки на тази тема, явно българите се отварят към осиновяване. Аз също мисля след 5-6 годинки, ако имам фин.възможност, за трето осиновено детенце.

# 197
zdraveite i ot men!v4era biah na lekar i sega sym v bolni4en.pia Magnerot 4x1 i mi biat injekcii No-6pa.ve4e ne me boli korem4eto,ama lekarkata kaza,4e matkata mi bila mnogo napregnata.dori iska6e da me ostavi v bolnicata,ama az obe6tah,4e 6te se pazia i 4e 6te leja u nas Tired
utre pak sym na pregled,stiskaite palci,momi4eta!

# 198
Здравейте и от мен и добре дошли на новите мамчета!
Аз от днес съм болничен и така три дни. Нещо много умора понатрупах и прецених, че ще е по-добре да остана вкъщи вместо да се изнервям в работата.
Аз пиех Магнерич преди известно време заради схващанията в краката, но след като изпих една опаковка го спрях.
Междувпрочем и аз започвам да се замислям за административните въпроси около раждането и сега докато съм вкъщи ще потърся повече инфо за акта за раждане и др. такива.
Хубав ден на всички, а на Gerit0 - да пазиш леглото! Simple Smile

# 199
Знам, че и друг път сме обсъждали тази тема, ама все пак да ви попитам, колко от вас пият витамини вече, аз все още не съм почнала, и лекарката не настоява, каза ако искам да си взема Матерна, но не звучеше задължително.
Вие как мислите, да се взимат ли?
Може бби поне в зимните месеци, когато имунната ситема отслабва, ако ги пия въобще ще почна към края на октомври.

# 200
az ne pia nikakvi vitamini newsm78,a mai triabva-samo v pyrvite 4etiri meseca folievata kiselina i sled kato ia spriah, drugo ne sym pila.

# 201
  • София
Аз също витамини още не пия. За сега съм си вземала веднъж витамините на ХИП и само това ми е било. И то повече май от любопитство да ги видя какви са.  Simple Smile

# 202
Здрвейте и от мен,
Добре дошли в отбора на всички нови мами  Hug  
Gerit0 дано се оправиш бързо, стискам палци, почивай си  Hug
Оххх дано всички болни и малки и големи да оздравяват по-бързо и това да им бъде  Praynig
Аз пък като си свия левия крак и ме заболява ниско доло в ляво  Cry не знам защо, предполагам че е от разместването знам ли и аз вече...дано мине. Иначе малкото човече рита все по-силно и по-силно  Blush Нямам вече търпение

# 203
Ох забравих да кажа за витамините, моя чичко доктор ми изписа О'мами още в началото и Неофолиг /фолиева киселина/ за нея каза до 12 г.с. а за О'мими-то каза 1 месец пиеш 1 почиваш, сега съм в период на почивка, ще видим дали ще ги купувам пак накрая на този. Сега смуча и Зимафлуор за зъбите и май май.... е това. А а за кървенето на венците каза д апия витамин Ц, но не съм пила, тва е Wink

# 204
Здравейте на всички и добре дошли на новите момичета!
Вчера не можах цял ден да вляза във форума и сега ми отне дооооста време да наваксам.
Аз тука ги забърках едни..... леле ошашавих се вече!
Да се "похваля" -  гинеколожката ми прекали и сега ще я сменям, вече съм го решила. аз все и се каня ама няма да я търпя повече. На 16 август бях приета в болница за 1 ден другите си бях вкъщи и получих съответно 1 месец болнични. Решихме с работодателите, да си търсят заместничка и лекарката каза ок, ще го караме на болнични и вчера като отивам за нов болничен ми се съобщава "Ами аз за толкова много време не мога да ти издавам болнични най много мога още за 20 дни" тя тази жена полудя ли какво и стана!?!?!? И днес с шефа ми се разбрахме къде платена отпуска после се самоосигурявам и така до декември месец.
Сега си търся друг лекар и щом си уредя документите ще си искам картона с изследванията и прочие и дано ми ги даде, че аз съм пожар и доста може да пострада- не физически разбира се.
Абе не се нервя много ама бебче не спира да ми се върти и сега ще го давам вече по-спокойно.
За покупките.... съм на 0! Сега се газифицираме, това реши мъжлето ми и бебче пак ще остане на заден план. Идея си нямам какво е да се топлиш да готвиш на газ ама... ще се уча. Големи са обирджии- ще ви струва 2900.00лв всичко
ама си плащаш отоплителната инсталация, плащаш си такса присъединяване и още 2 000.00лв и кажете ми не са ли мошенници. казват и в офертата си пише 2 а плащаш 4 хиляди.
Ама няма как да се топлим на климатици. ние сме на цял етаж от кооперация и доста солено излиза на ток.
Споделете как ще се топлите тази зима- ако има такава де.

# 205
  • Троян
Аз от началото си пия Матерна всеки месец,но ми е интересно взимате ли нещо за венците ,че забелязвам,че моите кървят като ги мия.А то витамин С си го има и във витамините
И да оздравявате,че тепърва ни очакват студените месеци!

# 206
Здравейте мадами,
Добре дошли на новите мами, страхотно е, че се увеличаваме:)
Елеонора- отивай на лекар, осцилококцюма май беше за грип, не съм сигурна, но по-добре отиди на лекар, защото ако не вземеш мерки, ще си болна по-дълго време и с бебата ще се мъчeте по-дълго време. За бебата не се притеснявай, плацентата е достатъчно развита и я предпазва идеално. Ти се пази
Филипа-много неприятно...
Incandescent- това куче определено е съмнително, а алергиите са много коварни. Отивайте на лекар по-хубаво.
Аз пия Матерна и то всеки ден, дори и почивки не правя, защото определено се чувствам по-добре с витамини и допълнително вземам калций/магнезий заради схващанията на краката и контракциите.Определено допълнителния калций и витамините ми помагат и нямам намерение да ги спирам.
Весел ден

# 207
Абе тази докторка не е добре, тя явно въобще не е наясно с нещата, сменяй я и толкоз.
Колкото до отоплението, ние щя бъдем с климатици, защото вече не един път съм споделяла мнението си за ТЕЦА и само чакам да се отдела от тях.
За сега имаме само в спалнята, където ще бъдем и в хола, в последствие ще сложим и в кухнята и в другата спалня, ако се наложи ще имаме и една печка за всеки случай.

# 208
Ewito, и аз исках с климатици ама нали си имам свекърва и за да запазим добрите отношения си трая. Казах веднъж, че не искам газ и повече не го споменах. Жената си иска газ, защото една приятелка нейна сложила- много доволна!!!!
Предполагам че ме разбирате.

# 209
ani4ka86 без коментар по тоя въпрос  thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт