Ритниче отляво,ритниче отдясно,на ЯНУАРЧЕТО му става тясно!

• 16 162
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Охх, аман от луди доктори, по едно време и аз си мислех да сменя моята, ама засега съм стиснала зъби. То от вас повече полезна информация получавам, отколкото от нея  Sad
Ние вкъщи готвим на газ, доволни сме, динамично готвене- така казва Ути Бъчваров  Laughing
а съм в къща и сме с месно парно - дърва и въглища и зимата е рай, понякога до 28 градуса става  Mr. Green

Аз нищо не пия, но мисля да пия малко Витамин С, че много ми кърят венците.

# 211
Здравейте, мами! Аз много отдавна не съм писала, само тайничко ви прочитам. За съжаление бях в болница 1 седмица-заболя ме коремчето ниско долу и хукнахме с мъжлето в Окр. болница. След предгледа докторът каза,че трябва да остана в отделението-имала съм контракции. И така 1 седмица на магнезиев разтвор и папаверин венозно. Вече съм у дома, но пак усещам леки болки ниско долу. Иначе ми изписаха 2х2 магнерот и до вчера пиех гинипрал, но от него не чувствах добре.
Аз също се замислям да сменям наблюдаващия лекар. Вчера отивам да му кажа какво се е случило, пък той не ми обърна кой знае какво внимание. Аз му показвам лекарствата, а той си прави реклама на новия си бекръвен метод за аборт. Направо съм разочарована и мноого притеснена. Ама ще стискам зъби-дано бебчо издържи до 9-ти месец Praynig
Май че ви надух главите,ама няма на кой друг да се оплача.  Cry

# 212
  • на плажа
 Герито, почивай си. Явно не е за подценяване положението, щом лекарката е искала да те остави под наблюдение. Да се пазиш!
 И на мен ми се иска да изляза в болнични, но няма кой да ме замества, а шефовете ми се ослушват и не искат да търсят нов човек. Предполагам очакват да родя и на другия ден да съм на линия Mr. Green. Да, ама не! Е, то има още 2 месеца докато изляза в полагаемите се болнични, но си мисля, че няма да изтрая до тогава и ще изляза още в началото на ноември.

# 213
tik-tak, кураж! Ще видиш че бебчо ще е добре. За доктори и аз не искам да говоря, че повярвайте ми полудявам!  #2gunfire

# 214
nie se gazificirahme tazi prolet i sym stra6no dovolna.pyrvo strahotno udobstvo ni e  vinagi toplata voda, vtoro ednakvata temperatura vyv vsiako edno pome6tenie syzdava strahoten komfort,a pyk otnosno pla6taneto na smetkite ima vyzmojnost da pla6tame vseki mesec ravni vnoski i 12-tata smetka da e izravnitelna-taka i prez letnite meseci pla6tame,no pyk ne se tovarim prekaleno mnogo prez zimnite.

# 215
Ооооо да, достатъчно е да кажеш свекърва и няма нужда от повече обяснения.
Моята си е надалеко, сега тя ще дойде тук, където сме ние, а пък ние си отиваме на новичкото.
Да ти кажа с мъжа ми сме категорични за газта, не за друго, обаче сие е бомба, много опасно ми изглежда,иначе казват, че е изгодно.
Но аз какъвто съм заплес, да забравя нещо и да палнеш една цигара и АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ #Onfire af
Тъй че бъдете много внимателни.
tik-tak стискай и се пази, сега няма накрая да се предаваме я!
Оххх, аз съм болнични чак от 5-ти декември.
Но нищо, с всеки ден остават все по-малко, ще издържа, ако не бяха осигувките, сещате ли се колко щях да седя...
Нищо, за другото дете ще знам от рано!

# 216
  • Пловдив
Привет на всички  Simple Smile и добре дошли на новите мами   bouquet
Относно отоплението - ние сме с камина с водна риза, и така топлим апартамента.
Хубаво е, че за бързо може да стане топло навсякъде, красиво е да гледаш живия огън в камината, но е неудобно, че трябва да се носят дърва  Tired
Но пък е най-икономично. Немога да си представя колко ток трябва да плащаме, ако искаме да топлим целия апартамент на ток, че и с бебе, като се има предвид, че сме със стари дограми на прозорците  ooooh!
За витаминете - пиех нон стоп Сюпле маман, допреди един месец, сега пия само витамин В12.
Калции, Магнезии не взимам ..
Мия си зъбите с Парадонтакс, и нямам оплаквания от кървящи венци. Кофти вкус ма, ама нали е с лечебна цел - търпя Simple Smile
Освен коремчета мажите ли друго с масли против стрии?  Embarassed
Защото досега дупето не ми е пораснало .. ама знам ли .. май май трябвя и него да понамазвам  newsm78
Ewito,честито дипломиране!
Бебото ти ще бъде много умно  Hug

# 217
  • София
albenapd за венците стоматоложката ми препоръча след всяко хранене да си мия зъбите с паста Lacalut - червена, да почиствам с конци за зъби и след това вода за уста Eludril, която дезинфекцира. Важно било да се спазва изрядна хигиена.
А за витамините - аз пия витамини Пренатал и съм много доволна от тях. Нямам никакви странични оплаквания и даже си мисля че от тях престана да ми се гади като ги започнах. Отделно за контракциите пия Магнезий Диаспорал - на прахчета е с вкус на цитруси, така че и с него нямам проблеми.
Да ама от тая седмица трябва да пия и желязо - изписаха ми Феро Фолгамма и вече ми идва множко. Проблема е че магнезий, калций и желязо не си понасят и трябва да се пият отделно и сега трябва да си направя график кога какво да пия.

# 218
  • Варна
Освен коремчета мажите ли друго с масли против стрии?  Embarassed
Защото досега дупето не ми е пораснало .. ама знам ли .. май май трябвя и него да понамазвам  newsm78
Ханна, мацай гърдите яко, щото и там е много опасна зона  Grinning
Ние се топлим на ток, но от миналата зима сме с климатик и сменени дограми навсякъде, така че не е отчайващо положението..Иначе готвим на газ.
Тик-так, лежи и почивай  Hug

# 219
  • Карлово
Ние се отопляваме с камина на дърва, с водна риза и отопляваме цял етаж от къща. Когато бях бременна с Мартина бяхме новодомци и като разбрахме, че съм бременна, набързо спретнахме една парна инсталация за бебето. Всъщност така се разминах със собствена кола, тъкмо я бяхме купили и я продадохме заради парното. Но пък сега ни е топличко и и ходим по къс ръкав зимата из къщи. Все пак колата ми е обещана-като стане време и второто бебе да тръгва на ясли. С парите от софийскя боклук започна газификация на града и мислим да преминем на такова отопление. В Първомай отдавна сме газифицирани и съм много доволна-чистичко, топличко. Така че, Аничка, инвестицията си струва. А за докторката ти и болничните, тъй като и аз съм в такова положение сега, не е проблем да се удължават, само фиктивно се минава през ЛКК. Дори понякога не е необходимо и да минаваш пред самата комисия, поне тук лекарите се познават и за бременни си подписват протоколите без проблем.

# 220
  • Пловдив
Аз първите 4 месеца растях най-вече на гърди  Laughing и почти само тях мажех, тоо .. от гърди не ми се виждаше корема  hahaha
Сега обаче като че ли спряха да растат, и корема започва да расте усилено.
Гърдите и дупето и въобще цялото тяло мажа с обикновеното си тоалетно мляко, колема само с масло "Икаров" .. ужасно мирише  ooooh! но имам усещането, че точно толкова мазна трябва да се поддържа кожата за да не изгуби еластичността си.

Момичета, не мислите ли че е време да обновим снимките на коремчетата в албума  Laughing
Вече не е като преди  Laughing
Няма лъжа, няма измама .. Ако досега на някой не му е личало, вече няма скрито покрито  Mr. Green
Направо си стърчи корема, и колкото и да се мъчим да го ..ъъ.. "гълтаме"  Laughing не става тази работа  Crazy

# 221
4ао,момичета!До утре!Отивам да ми бият инжецията!ако знаете как не ми се ходи, защото страшно ме боли мястото, на което ми ги бият Embarassed
А вие всички да почивате и да се пазите!

# 222
ооо корема ми е доста по напред Wink ако мога така да се изразя.
В 20 г.с. нищо?!?! гледат ме хората и не вярват и сега изведнъж - корем и казват "Ама бебе ли ще си имате" и аз "Да" и като питат кога и като кажа "че ти 6 месец ли си? и голям смях после пада.
В момента има две проектантки вкъщи и рисуват нещо, като си тръгнат ще си снимам коремчето и го качвам веднага.

# 223
Ами аз и мойто да го снимам, ама ще трябва по-панорамна да е снимката, че от близо ще изляза от кадър Crazy

# 224
здравейте момичата. Рядко пиша но сега ще дам пълен отчет Simple Smile Преди 2 седмици бях в Св. София за амниоцентеза. За съжаление трябваше да ме боцнат цели 3 пъти, че бях умряла от страх и бебето не разрашаваше да се вземе течност според Мазнейкова Cry
След това ми беше некомфортно точно 15 минути. Ако на някой му предстои въобще да не се стряска. Тогава направих и ФМ. Според лекарката всичко е наред. Гледаха сърце, бъбреци, очни кухини, вратле, стомашна сянка и много други неща. Забравих само да попитам какво ще е бебчето, но не е това най-важното, а и след седмица като излязат резултатите ще е ясно
Моята гинеколожка я посетих веднъж и веднага реших че искам да я сменям . Записа ме и единствения съвет който ми даде беше да не гледам филми на ужасите newsm78 Шантава работа. Обаче трябваше да чакам 45 дни за да мога да я сменя.
Относно газифицирането - няколко години сме живели в газифициран апартамент. Първо съвременните уреди са направени така, че ако няма искра подаването на газ спира. Освен това газта умишлено е "ароматизирана" за да се усети ако има проблем. Не се притеснявайте.
Аз от два дни правя в къщи лютеница. Това е единствената зимнина която приготвям и на която няма заместител. И още 1 ден сигурно ще чистя, защото навсякъде разнесохме семки от чушките
Спирам с писаниците защото няма кой да ме чете Joy

Общи условия

Активация на акаунт