Отговори
# 105
Почти всичко необходимо беше купено 4 месеца преди да родя. Не съм суеверна  Grinning

# 106
Не съм суеверна- само дето каката избърза да се роди /с цели 2 месеца/ преди всичко да е купено, но с бебка Лора всичко беше готово доста преди да се роди;

# 107
Купихме по важните неща, а креватчето е капарирано и чака в магазина появата на беба! Удоволствието от пазаруването на беба трябва да си е мое и на таткото, колкото и егоистично да звучи.

# 108
Отговорих с Да, имахме креватчето и всичко за бебо още като влязох в 7ми месец го купихме.

# 109
Всичко беше предварително приготвено. Не мога да очаквам от родата за три дни да се справят с абсолютно всичко. Е мойте бяха 10, ама можеше и три да са. Grinning А това, че преди години нищо не се е приготвяло предварително също не е истина. навремето не всички са си купували креватчета и кошчета за бебетата от магазина. Поръчвали са ги на дърводелеца или на плетача на кошове. А всички знаем, че затова се изисква седмици време. И за дрешките същата работа. Почвали са да плетат и шият още щом разберат, че булката е бременна. preggo

# 110
Всичко си му беше готово на бебето.Не вярвам на такива глупости-дори не съм и слагала червени конци по ръцете,и до сега съм под непрестанен натиск от куп роднини за този конец ConfusedБаба вчера я ми със светена вода,защото някой "май я бил урочасал" Laughing

# 111
  • Плевен
Креватчето и необходимите неща за раждането купих предварително,но солидните покупки след като се роди бебка....да аз съм малко суеверна  bouquet

# 112
Нищо не съм купувала предварително. Докато бях в болницата тати напазарува най-необходимото - креватче, бодита, няколко гащеризона, включително и екип за изписването /с помощта на една веща моя приятелка с родителски стаж/. Като се прибрах вкъщи, на втория, третия ден, излязохме заедно с мъжа ми и докупихме всичко, от което се нуждаше детето, включително и количка.
Не, че съм суеверна, ама за всеки случай...

# 113
  • Бургас
Да имах креватчето преди да тръгна за болницата, имах и количка купена и всичко необходимо за бебето.Бях си сложила обиколниците, чаршафчето и т.н. дрешките бяха изгладени и прибрани в неговото скринче.А бе всичко исках сама да си оправя.Аз съм малко от тези хора "На вълка му е дебел врата..."  Laughing

# 114
Почти всичко бяхме купили още докато бях 8-мия месец.  smile3521

# 115
  • София
Креватчето, както и повечето неща накупихме като излезнах в полагаемият се болничен 45 дни преди термина. Май само коритото го купи мъжът ми, докато бях в родилното. А като си спомня, че той с приятелите си 3 дена не "изтрезня" и само поливаха случая - добре че се бях приготвила предварително.  Joy
 В интерес на истината, аз исках да вземем всичко по - рано, а половинката не. Но аз надделях.

А и се сещам за една позната, която вярвайки на суеверията нищо не беше накупила, и после мрънкаше за ужасният вкус на свекърва си, която се беше заела с пазара /поради разбираеми причини - защо таткото не се беше заел с него  cheers Drunk Wine Glass

# 116
Кошарата я взехме около две седмици преди да родя.

# 117
  • Sofia
Бяхме харесали креватчето и го бяхме капарирали, обаче мъжът ми държеше да го донесе вкъщи след като беби се роди. С останалите покупки нещата стояха по същия начин. Не искаше нищо вкъщи - една част бяхме купили и стоеше при майка ми, другата част беше капарирана и след като родих той обиколи магазините да си я прибере.

# 118
Всичко си бяхме купили предварително. Ами, ако си харесам нещо и после го няма?

# 119
Всичко, без количката купихме предварително.

Общи условия

Активация на акаунт