"Приемни семейства с трудов договор"???

• 197 205
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 690
Lindt,
  bouquet

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 17:46 от ina09

# 691
  • София
Манипулативността е нещо с което вероятно ще се сблъскаш под една или друга форма, така че тук няма как да разсея страховете ти.

# 692
  • София
само да допълня, че при осиновяване, социалните проверяват не само осиновеното дете, но и биологичното, когато идват на проверка, не знам дали е така и при приемната грижа newsm78

# 693
само да допълня, че при осиновяване, социалните проверяват не само осиновеното дете, но и биологичното, когато идват на проверка, не знам дали е така и при приемната грижа newsm78

Стига, бе... И какво му проверяваха на малкия дзвер?

# 694
  • София
всичко, както и на големия, поне дотолкова, доколкото можеше да говори тогава, я да дойдат сега да видят, ама свършиииииии Mr. Green

# 695
Отново огромно благодаря за отговорите!
За 2 нощи четене във вашите теми научих в пъти повече отколкото от всички възможни"информационни" източници към който ме препращаше чичко гугъл всеки път когато исках да науча нещо  за спецификите на приемното родителство.
Аз има явно още доста да обмислям. Ще следя какво се случва с вас и пак ще влизам с въпроси.
Пожелавам да става все по-малко трудно на всички и да стават все повече изцяло щастливите емоции!
Дано и "отговорни представители" от отговорните институции четат тук, дано си правят правилните изводи за грешките си  и дано не се повтаря случилото се със cvete.di

# 696
При мен говориха с другите  ми две деца -съгласни ли са, ще помагат ли, разни общи работи. КАто цяло- формалност, освен ако не се окаже,че детето открито е против или съпругът се колебае. Има много такива случаи- жената да иска, мъжът -не, но за да не и скърши хатъра, се съгласява. И  пред социалните си признава, че го прави заради жена си. Е, тогава няма шанс.

# 697
И при нас разпитваха децата,бабите и порачителите ни.Свекърва ми уж не беше съгласна и трябваше да я предопреждаваме да внимава какво говори,а сега не дава да се скараме на Стефито.

# 698
И при нас разпитваха децата,бабите и порачителите ни.Свекърва ми уж не беше съгласна и трябваше да я предопреждаваме да внимава какво говори,а сега не дава да се скараме на Стефито.
да, и с поръчителите говориха.

# 699
е аз всеки ден сам подложен на насилие-(психическо насилие) и напрао не издържам.Ако може някакво добро семейство да се грижи за мене на 16 год съм от София-ще съм много благодарен.Защото в нас напрао не издържам.Имам 1 сестра колкото мене и 1 брат на 26 години.И напримерно днеска 7/1/2011 какво стана-Направих си чай и майками ми викаше много пъти на висок тон-да и донеса лаптопа аз отказах-обади се по телефона на сестра ми в другата стая да и го донесе и после майками ми викаше да отворя прозореца и аз не станах и тя като се ядоса напрао ме изгони от стаята и неможах да си изпия чака(напрао побеснявам Майка ми за нещо малко вика и ме тормози психически).И брат ми постоянно ме сритва и ме побийва(базика се с мен) и напрао не издържам.Майка ми и баща ми постоянно се карат за пари и на мене ми викат за парите      ,а баща ми не живее с нас разделиха се с майками(не по документи) и живее на село при баба ми и си има др жена(ходи до нея във Варна и тя идва в София.Абе да го ева и живота не издържам.И немога да уча,защото майками ме тормози(психически)-сестрами помни бързо-и има само 6,6,6,6,6 по всичко-а аз като помня бавно-тръгвам да уча аз и майками идва и вика що седа така и се кланям-а аз уча и така като мине няколко пъти и немога да се съсредоточа и да запомня това което уча и в 9 клас имах едва 4.2.Помогнете ми-някое семейство да ме вземе-при тях-и маймами днеска ми вика-(като се ядоса)-махай се де,нали от мен зависиш-аз те издържам

Ако може някое хубаво и нормално семейство да ме вземе да живее при тях с удоволствие ще го направя(стига да полагат грижите,които са нужни за един тиинейджър-и да се разбираме взаймно-да си помагаме.За връзка е-майл:koko95@powernet.bg или тук в темата.

# 700
Здравей,Коко едно време,точно на твоите години избягах от майка си и отидох при баща ми.Мислех ,че майка ми е непоносима,защото и тя постоянно ми викаше и дори ме пребиваше с точилка,но когато доидох при бащами нищо не се промени и той беше непоносим.След години остановявам ,че 2 поколения се разбират много трудно.Не ти трябва да си сменяш родителите ,а просто бъди по отстъпчив,живота на всички е нервен .Гледай повече свойте си интереси ,но се съобразявай и с останалите от семейството.Аз също имам дъщеря на 17год.,и ние и викаме ,а за ученето тя има освен нас брат на 10год. и приемна сестричка на 3год. ,познай как учи.В повечето случаи ходи в  съученици но е пълна отличничка.Ако имаш нужда от съвет пиши.

# 701
Здравеите,на всички приемни майки ,разбрах за синдикат към КТ Подкрепа на приемните родители.За сега тои е само в Шумен ,но зада стане национален и да можем наистина да се борим за правата си трябва да има семейства поне от 3 града.Ние от Севлиево сме 4семейства и ще се включим,но ако някой от вас проявява интерес пишете.

# 702
   bouquet    Здравейте на всички. Да, синдиката в Шумен е вече факт, за което много се радваме и очакваме да се присъедините към нас от всички градове в България и заедно да се опитаме да променяме и да се борим с проблемите и трудностите на приемните семейства.Може да споделяте проблеми, които срещате, да давате предложения. Заедно ще успеем !!!

baby

# 703
Днес говорих с майка от Трявна ,тя ми каза ,че в най скоро време ще се регистрират и те,става въпрос за 3 приемни майки.При нас ще стане по бавно ,защото офиса е в отпуск до 1 септември.Надявам се да се присъеденят към нас и семейства от Дряново и Габрово.

# 704
Много се радвам за това. Ако ми дадете някакви координати ще изпратя приемна майка от Габрово, която ще съдейства. Може да е бавно но по-важното е че вървим напред. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт