Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, когато месеци наред опитвам да забременея, но цикълът ми идва отново?
Има ли значение колко често трябва да правим секс, за да забременеем?
Как мога да се справя с емоционалните разочарования след менструация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, когато месеци наред опитвам да забременея, но цикълът ми идва отново?
Намаляването на стреса и фокусирането върху нещо друго освен върху забременяването може да помогне. Някои жени споделят, че когато са спрели да планират и просто са имали интимни отношения без проследяване на овулацията, са успели да забременеят. Важно е да поддържате положително отношение и да не се отказвате, тъй като стресът може да повлияе на плодовитостта.
-
Има ли значение колко често трябва да правим секс, за да забременеем?
-
Как мога да се справя с емоционалните разочарования след менструация?
-
Какви изследвания мога да направя, ако се притеснявам за плодовитостта си?
-
Какво да правя, ако цикълът ми не е редовен и не мога да определя овулационния период?

, следващият месец ще е нашият. И при нас не стана миналият месец, но този съм изхвърлила всички овулационни и други тестове , не се наблюдавам, просто с мъжът ми правим секс за кеф не по график и се чувствам прекрасно от това - разтоварих малко напрежението от графиците и очакванията

Закъсняваше ми само 1 ден. Какво ли не направих днес на работа, само и само да не мисля за това, да ама не! Ходих 100 пъти до тоалета да видя положението.Нищо не свърших. Прибрах се едва ли не със светлинна скорост, само и само за да си направя тест. Прибирам се, хоп в тоалета и какво мислите ръждиво зацапване. Викам си аааааааа във форума пише, че е нормално. Направих теста. Отрицателен /по дяволите/. Наревах се уж да ми мине и да спре да ме "боли" по онзи странен начин душата, след всяко разочарование, обаче не става. Мразя се! И най-лошото е, че не се разсейвам с нещо ами кисна в темата "може ли бременност след отрицателен тест" и пак се надявам да е грешка. Защо? така искам да забравя и да се усмихна на мъжа ми като се прибере. Мразя се /аз май вече го написах/. Защо става така, защо си причиняваме това, с какво сме го заслужили?