Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, когато месеци наред опитвам да забременея, но цикълът ми идва отново?
Има ли значение колко често трябва да правим секс, за да забременеем?
Как мога да се справя с емоционалните разочарования след менструация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, когато месеци наред опитвам да забременея, но цикълът ми идва отново?
Намаляването на стреса и фокусирането върху нещо друго освен върху забременяването може да помогне. Някои жени споделят, че когато са спрели да планират и просто са имали интимни отношения без проследяване на овулацията, са успели да забременеят. Важно е да поддържате положително отношение и да не се отказвате, тъй като стресът може да повлияе на плодовитостта.
-
Има ли значение колко често трябва да правим секс, за да забременеем?
-
Как мога да се справя с емоционалните разочарования след менструация?
-
Какви изследвания мога да направя, ако се притеснявам за плодовитостта си?
-
Какво да правя, ако цикълът ми не е редовен и не мога да определя овулационния период?
уморих се да се надявам и след това да се разочаровам вече 6-ти месец
Наистина всички ще успеем!Рано или късно и нас ще ни забрави лелката за девет месеца
Дойде! 
И тогава да не обикаляте из подфорумите да обяснявате как заспивате седнали и кърмейки
Момичета, мноооого сте готини
, бъдете сигурни!!!
Дойдеееееееееееее!