Пак ми дойде!

• 4 153
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
мен лелката също не ме подмина и този месец Cryуморих се да се надявам и след това да се  разочаровам вече 6-ти месец Sad

# 46
хайде по- ведро! другия месец имаш извинение за всякакви лИбовни щуротийки! не е като радостта от двете чрти, но все пак...си е утеха.  Hug  Hug тук всички сме в кюпа, така че- не си сама!

# 47
Момичета искам малко да ви развеселя дойде ми една идея - тъпа е нооооооооооо Laughing Laughing Laughing Mr. Green
На следващия отрицателен тест да му нарисувам втора черта  Sick Sick Sick Mr. Green аааа ма ха гушкам ви Hug знам колко е гадно всеки месец да се дзвериш в теста  Sad
ЩЕ УСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕММММММММММММММ  Hug

# 48
  • Пловдив
Аз за това като видя двете черти на теста за ову ги попивам с очи и си мечтая да ги видя и на теста за бременност PraynigНаистина всички ще успеем!Рано или късно и нас ще ни забрави лелката за девет месеца  bouquet

# 49
 Laughing Laughing Laughing много ми хареса идеята за нарисуваните чертички! ноооооооооооооооооооооооооо... ти защо си мислиш, че следващия тест пак ще покаже една черта?????????? питам аз??????????? къде остана позитивното мислене?

# 50
 #Cussing out Дойде!  #2gunfire
Дръжте се, ще я изпъдим лелката за девет месеца! Скоро надявам се...
Късмет на всички!!!  Peace

# 51
 Момичета, пожелавам на всички ви повече кураж Hug Сигурна съм, че рано или късно ще си имате бебче Heart Eyes И тогава да не обикаляте из подфорумите да обяснявате как заспивате седнали и кърмейки  Mr. Green

# 52
 Laughing Laughing Laughing дай боже е така! то нали знаеш- няма угодия, сега искаме бебе, после ще искаме да спим повечко, после други работи и така...ама аз и сега трудно заспивам и се събуждам постоянно...тогава поне ще имам причина! едно пискливо мъниченце  Praynig  Praynig  Praynig

# 53
  Grinning Момичета, мноооого сте готини Grinning
  bouquet  bouquet  bouquet
Ще дойде и нашия миг preggo, бъдете сигурни!!! Hug

# 54
Не само че дойде, ами и подрани с два дена. Добрата ми новина е, че тестът ми е в шкафчето - имам си за другият път. Хайде следващият месец всички тук да се похвалиме Praynig

# 55
И мен не ме подмина лелката този месец ,дойде без да съм я канила ,ама за другия месец ще я предупредя ...... bash

# 56
  • Варна
 smile3518  newsm45 Дойдеееееееееееее!  #2gunfire

След два дни закъснение. Ще се побъркам вече!

# 57
Здравей мила.
Ние с мъжа ми от една година опитваме и ......... току що ми дойде след закъснение. Знам,че не е болка за умиране, но за мен си е ужасна болка като знам мъжа ми колко иска да имаме дете. Миналата седмица и до днес сутринта бях в прекрасно настроение, чувствах че този път се е получило и какво ли още не,но ми дойде. Съсипана съм днес буквално. Не ми се работи, не ми се гледат хора, плаче ми се, крещи ми се вече. Наестина, защо не става. А ние с мъжа ми също правим опити през вечер. Но не става. Смятам като луда овулация, незнам си кви там още. Като математик съм станала вече. Ама сметкитеми са нещо криви. Честно казано иде ми да се откажа от правенето на бебе. Това чувство и стремеж всеки месец да стане, вече се изморих. А на всичкото отгоре свекърва ми постоянно пита- "ти какво чакаш,айде едно бебе си направете".

Общи условия

Активация на акаунт