"Есен идва, дъжд вали - ДЕКЕМВРИйчето пълзи и се учи да върви"

• 10 933
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Здравйте момичета!!!!

baloniДа са живи и здрави всички празнуващи днес-именници , християнчета и рожденичката Ивчок!!!!! baloni

При нас за сега положението е търпимо тъй като опасностите от пипане на всякъде са само когато сме  в проходилката.Все още не пълзим защото много ни тежи дупето newsm53  но пък искаме постоянно някой да ни държи за да ходим ако може и докато спим smile3521

Бети аз кус-кус давам на Алекс също на плазмон точно по рецепта на Магеста ,а понякога слагам и банан и тогава плачем за допълнително.
шаменет ние от около седмица когато беше студено пускаме климатика преди банята и го намаляваме за през ноща .Просто Алекс много се отвива и се притеснявам и аз се замислям за чувал.
Аз съм доволна от памперс но и ние акаме вече като по големи ,т.е. не е на мармалад освен случаите на хапване на нещо разхлабващо.
Кърмих до 5-я месец и съм доволна smile3503
Беболинките са много,много красиви и сладки ,всичките бебоци са за изпапкване.........

# 76
  • София
Шаменет,четох някъде ,че с хапчетата за студена стерилизация се избелват бибероните,но не съм пробвала още Wink

# 77
Честит празник на всички именници и рожденници- да са живи и здрави Hug
Моля заповядайте -снимки от кръщенето - в албума, "кръщене на Роси на Зиззу".
enjoy Wink

# 78
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ И ОТ НАС  bouquet
А, така, всичко в нас е под катинар.....хайде да я видя сега малката мишка къде ще рови  smile3508
На ръба на нервната криза съм, буди се по никое време, маха си памперса, светва крушките в 3 сутринта и крещи като Тарзан. Днес чистихме заедно, пуснахме прахосмукачка, забърсахме плочките и праха   Tired Ако пък случайно тръгна нанякъде и го оставя, реве като магаре. Прегръща ме силно и не иска никой освен мен.
Сега да се смея ли, да плача ли.....Що за чудовище съм родила  ooooh!

хм, това чудовище определено ми е познато Thinking с единствената разлика, че не може да светва лампата, но се вре с голям ентусиазъм в един контакт #Crazy
zizzu , честито ви християнче  bouquet снимката, на която сте сложили роси в легена / църковния съд имам предвид - не знам точно как се казва/ е доста сърцераздирателна. надявам се, че водата поне е топла Praynig

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 16:37 от алексатор - чибуратор

# 79
алексатор - чибуратор ,  Joy Joy!Водата вдигаше пара, но гадният поп беше със  студени ръце и като я пипна голя, тя прихлипна и даже от рев като тик получи- как сме я обличали само аз си знам...

# 80
алексатор - чибуратор ,  Joy Joy!Водата вдигаше пара, но гадният поп беше със  студени ръце и като я пипна голя, тя прихлипна и даже от рев като тик получи- как сме я обличали само аз си знам...
ZIZZU   честито ви християнче !   bouquet
 Аз на 1 септеври бях кума точно в тази църква и попа май е доста смахнат...... #Crazy

# 81
Честит рожден ден на Ивчок! Много здраве и късмет!   bouquet
Честит имен ден на всички именници!   Heart Eyes
Честито и на verolina! Да си жива и здрава и мноооого щастлива!
   Hug
Честито на новопокръстените дечица! Винаги здрави и весели!
   Heart Eyes

# 82
  • Vaudreuil Canada
Честито на всички празнуващи днес!  bouquet  bouquet  bouquet
Ние сякаш имаме малко подобрение, но дребното много кашля - дано скоро ни мине тази гадост.
Много хубава поредица книжки му взех - поредицата се казва ОТКРИЙ ТАЙНАТА на ИК Хермес - дотук съм взела три книжки - вътре са с леки загадки и отварящи се прозорчета с надписи и картинки - освен това са прилично дебели страниците за да има какво да ръфа малката мишка.
Тук може да видите и заглавията.

# 83
Момичета, много благодаря за честитките и пожеланията! Технологично съм неграмотна и не мога да ви сложа красива торта, но   chef [color=magenta]Да са живи и здрави всички именници и малки християнчета! [/color] И честит празник на софиянки! smile3525
Ние,т.е Никола, спим в чувал по тънко боди. Дадох плат на приятелка-шивачка и му уши нов, шарен, красив, дебел, голям (ще му става сигурно още 5 години)чувал. Това е по-добрият вариант+това е с лепки, а не с цип и не убива.
Тук времето е разкош и си прекарваме дните в новия Общински детски комплекс - има уреди и за бебета. Заповядайте! bowuu

# 84
Привет момичета Hug
Най-напред да честитя на всички които днес имаха повод да празнуват-рожденници, именници и честито на всички християнчета!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet
ВСИЧКИ ДЕВОЙКИ НА СРЕЩАТА СА СТРАХОТНИ БОНБОНЧЕТАИстински малки госпожички Simple SmileЖалко, че ние по това време спим само в къщи и не можах да дойда и да ги запознаем Confused
По този повод се чудя как утре ще я водя на гастроентеролог в 15ч. и как да го измисля така, че да е поспала малко преди това и аз не знам newsm78
Толкова се стахувах от тези алергии и ето на сполетя ни дано поне я израстнем по-бързо ако въобще се израства PraynigХодихме и на алерголог прати ни на тест за мляко, но още не сме го правили да минем и утре при тази лекарка и тогава Sad
Ето такива неща ме занимават мен напоследък и ми е едно такова тъжно и криво, но какво да се прави Rolling EyesИначе бебка е сладурче още не го разбираме ходенето много, много, но правим опити.Нали ни тежи малко дупенцето Mr. GreenНо словесно се развиваме много добре, вече е като папагал, каквото чуе всичко повтаря.Най-доволен е тати, по цял ден това се чува таааа-те, тааа-те ooooh!
Преди няколко дни бяхме и на консултация 10, 650кг.и 77см за 1м.и 10 дни +500гр.и +3см.
За анкетата гласувах 1,2-1,6, но по-принцип с тази алергия ще кърмя докато имам възможност и кърма PeaceВсе пак някакво млекце трябва да приема малкото ми зайче Simple Smile
За зимни якета обиколих всички магазини скъпи, евтини, обикновени, маркови и не открих нищо което да отговаря на вкуса ми и цена м/у 70-120лв. Crossing ArmsТа още търся Shocked
Това е за сега и аз се пооплаках, но така ми поолеква малко като си споделя тревогите с вас. Hug
Целувки от мен и вече спящата ми малка красавичка  bouquet

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 10:06 от esy

# 85
Момичета, кажете какво кисело мляко давате на децата си, ако давате и как го приготвяте?

# 86
  • София
добро утро  bouquet
днес успях с хиляда молби и прийоми да накарам малката мишка да поспи до 8 Mr. Green и аз - съответно.
днес мисля да й давам жълтък - една четвърт.
еси, аз уж чета наред, но не съм чела за алергия на инес. от какво така? за млякото ли?
и ние още не сме се снабдили със зимно яке, но се надявам таткото ни да донесе от командировката. първото му задължение е да пазари за малкия фъстък, а после да работи hahaha
оффф, в тоя ямбол ми е леко тъпо. нямам си никакви дружки за разходка.

# 87
В тоя ямбол ми е леко тъпо. нямам си никакви дружки за разходка.
Ами ние ще ходим на гости там, ама чак на 29, а вие едва ли още ще сте там. Sad На 28.09 ми е държавния и след това на връщане ще се отбием за ден-два при роднини.
esy кофти с тая алергия..... Sick
aspasia, аз не давам кисело мляко, ама тук мамп21 беше казала, че има вътрешна инфо по въпроса и, че Пършавица е най-истинско.

# 88
Добро утро Hug

Аз снощи в компанията на моя мъж изпих две уискита и сега не знам на чии ора съм,изпих вече един ооооогромен айрян и чакам да ми мине гадния махмурлук.Никога повече няма да пия алкохол Naughty Naughty Naughty

aspasia ,аз давам от НА БАБА /бялото/,може да е всякакво,ама най-ми допадна и най-вече на Алекс де.

# 89
zizzu, в коя църква сте кръстили Росичка?
Много сладки баджачета, пу пу пу!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт