Да са живи и здрави всички празнуващи днес-именници , християнчета и рожденичката Ивчок!!!!! 
но пък искаме постоянно някой да ни държи за да ходим ако може и докато спим 

Ако пък случайно тръгна нанякъде и го оставя, реве като магаре. Прегръща ме силно и не иска никой освен мен.
с единствената разлика, че не може да светва лампата, но се вре с голям ентусиазъм в един контакт 
снимката, на която сте сложили роси в легена / църковния съд имам предвид - не знам точно как се казва/ е доста сърцераздирателна. надявам се, че водата поне е топла
!Водата вдигаше пара, но гадният поп беше със студени ръце и като я пипна голя, тя прихлипна и даже от рев като тик получи- как сме я обличали само аз си знам...

[color=magenta]Да са живи и здрави всички именници и малки християнчета! [/color] И честит празник на софиянки! 

Жалко, че ние по това време спим само в къщи и не можах да дойда и да ги запознаем 
Ходихме и на алерголог прати ни на тест за мляко, но още не сме го правили да минем и утре при тази лекарка и тогава 

Все пак някакво млекце трябва да приема малкото ми зайче 
Та още търся 

На 28.09 ми е държавния и след това на връщане ще се отбием за ден-два при роднини.

Препоръчани теми