"Есен идва, дъжд вали - ДЕКЕМВРИйчето пълзи и се учи да върви"

• 10 924
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Бети, какво да кажа ... Учебната година започна тържествено и божествено.... Няколко часа на ден, вместо мен ще побеляват госпожите... newsm68 newsm44. Днес е празникът на София, та малко спортно ще го даваме...
Виждам и вашата програма е пълна с премеждия, лазачки, акльовци.... Да са ни живи и здрави! Това са бели кахъри, ще видите вие като ги удари хормонален дисбаланс!
Нашата муна - се изправя напълно самостоятелно от 3 месеца, ходи из леглото с прихващане, а на проходилката вече е като Формула1, 2 и 3... Отваря-затваря врати / и пръсти между тях/, бабка и татка на поразия...бе, купона тече с пълна сила!

# 61
Честит празник на всички празнуващи и  bdbaloni на Ивчок,Честит рожден ден!
Искам да ли пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба!
Лори,яко я болят венците,и само се чеше и реве.Това е ужасно.

Честити християнчета.

Готини снимчици,а малчовците са такива сладурковци,кое от кое по готино.Да са ви живи и здрави.

Чао за сега.

# 62
  • СОФИЯ
Добро утро и от нас!
  Честито на всички именици!!! Честит рожден ден на iv4ok!!! Честито християнче на zizzu!               Да сте живи и здрави!!! 
   Много сте писали за един ден, ще чета по късно.
Искам да ви се похваля,че Йони вече е християнка. Мама е много доволна от миналото кръщене,всичко беше перфектно, Йони се държа като истинска дама. Всичко и беше много интересно и забавно,усмихваше се както обикновено. Разплака  се накрая,когато трябваше да я обличаме,но това не беше ново за мен защото тя и вкъщи плаче, и не й харесва да се облича. След това почерпихме всички гости на обяд,а вечерта отидохме на дискотека с кумувете. Хем не пих много,кво стана незнам,но тези часове,който успях да поспя имах чувсвото ,че спя в хамах,всичко ми се люлееше, и се въртеше около мен. Кошмар.... Е, там ми беше хубаво,нищо ми нямаше Rolling Eyes
  Ще пусна снимчици,може би утре,че днес имам пак задачки.   Приятен ден на всички!!!

# 63
  • Варна
Честито на празнуващите и на учениците и на християнчетата и на всички с повод   bouquet
ние също изпълзяваме от одеалото на пода и вече ще се налага да обръщам повече внимание на хигиената в къщи  Rolling Eyes чесно да си призная бях го позабравила тоз момент покрай здравословните неволи Blush

дойде есента и косата ми започна да пада на талази,не мога да се понасям  newsm77 на 20ти имаме годишнина , смятам да се накъдря и след празника да ударя една ножица  smile3553

# 64
Не съм писала много отдавна, но от малкият дзвер няма начин. Почти по - цял ден се носим. Ако  нощем се събуди 2-3 пъти си умирам от щастие. Явно и ние сме прихванали от "ревливия вирус ". За до му сменя  си организираме турнир по свободна борба, аз натискам на леглото той се изправя и пищи, има моменти когато си мисля, че нещо го боли, но пък всеки път е така и си мисля, че просто се дразни.
Относно  - ползвам Либето и съм много доволна в началото бяхме на  но от тях получихме страхотен обрив и ги смених.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО !

# 65
# 66
Здравейте,
аз все още кърмя, бебчо е на 8.5 месеца и се надявам да продължим почти до годинка, като постепенно ще отпадне вечерното кърмене, а накрая и сутрешното, че ще трябва да се връщам на работа полека лека.

За гърнето - Филип само там ака, което е проблем, когато сме навън - не иска в памперса и трябва да се приберем, за да седне на гърнето. Има гърне с пате отпред, което се разглобява и е много доволен да седи и да се държи да дръжките в главата на патето. Огромен проблем е слагането на памперса, борбата е жестока, но засега няма как да минем без него

# 67
Virginity ,и моята коса пада безумно.Ходих на доктор и ми казаха да пия Герикапс и Пантогар.Тоя Пантогар е малко скъпичек,ама дано върши работа де.Трябва да се пие 3мес.поне.И ми каза още да си мия косата с катранен шампоан,не мирише много убаво ама става.

# 68
  • София
Здравейте момичета-кокичета  Hug

Да ви почерпя по повод именния ми ден Simple Smile

Честит Имен Ден на всички носещи едно от имената Вяра, Надежда, Любов и София!

Честит Рожден Ден на iv4ok!

Честито християнче на aspasia и STASII!!!

Забравих за анкетата - 2,5-3 г. Но ако има желание малкият бръмбър ще откараме и още  Laughing

Бягам, че работа ме чака...

# 69
Здравейте момичета  bouquet.Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet.ИВЧОК  newsm59 да си жива и здрава.Честито и на всички християнчета  bouquet.Ние отдавна се изправяме в кошарата,което е проблем когато го слагам да спи tantrum.Пълзим страшно бързо според мен,и в момента в който се докопаме до нещо за което можем да се изправим го правим ooooh!.Марти е с няква хрема,тече му носа Sad.Ще го заведа доки да го погледне.Нямаме зъби и не говорим,само викаме,никви играчки не са на почит с изключение на мобилния ми,дистанционното и чехлите за вкъщи Sneaky.Направо не знам какво ни чака по нататъка.Важното е да сме живи и здрави всички с другото ще се справим.Лек ден на всички.  love001  love001  love001

# 70
Вержи, Troia, благодаря за координатите, мъжо утре ще идва към варненско, ще го инструктирам. Аз междувременно я премивам с розова водичка с малко калиев перманганат и се пооправи сякаш.... Thinking

Вержи, голяма усмивчица е малката. Heart Eyes
А софийските бръмбазъци са големи сладури. Ще дойдем ние след 2 месеца към София, ей тогава задълже да си направим среща, че съм се срещнала само с 2 мами от Софиянките.

# 71
  • Бургас
Снимките са страхотни, а беболините многоо сладки

# 72
Привет и от нас!Завърнахме се от почивки, баби и екскурзийки.Вече сме яко на фронтовата- искаме да ходим навсякъде и да пипаме всичко.Съответно мама е без кръст и гръб, а Томи се сдоби с каишки за прохождане.Имаме пет зъба, мъчи ни шестия.В лепкав период сме и се държим за полата на мама.
Новото е, че от днес сме на детска кухня, пробно за една седмица- дегустацията премина добре.Ще видим занапред, но определено е улеснявящо.
Ето ни и колко сме пораснали:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170020&photo=30
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, ИМАЩИ ПОВОД ДНЕС!!!  bouquet

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 15:02 от Fiffi

# 73
Мацки, какво правите с пожълтелите пластмасови лъжички и чашки от пюретата?

Ели е неудържима, иска да пълзи навсякъде, но най-вече идва до мен, т.е. до краката ми и се опитва да ми лапа  #Crazy краката, джапанките, колелцата на стола...а днес дори мих чиниите с нея под мишница! Т.е. с една ръка мих, с другата я държа да ме гледа кво  правя!  Shocked И вече също се изправя в кошарката си.

Вие нощем пускате ли отопление вече - ние, да. Студено ни е. А някой от вас вече купил ли си е зимен чувал за спане? За бебо, де. И къде има хубави до 50 лв, че и това ми е много?

# 74
А, така, всичко в нас е под катинар.....хайде да я видя сега малката мишка къде ще рови  smile3508
На ръба на нервната криза съм, буди се по никое време, маха си памперса, светва крушките в 3 сутринта и крещи като Тарзан. Днес чистихме заедно, пуснахме прахосмукачка, забърсахме плочките и праха   Tired Ако пък случайно тръгна нанякъде и го оставя, реве като магаре. Прегръща ме силно и не иска никой освен мен.
Сега да се смея ли, да плача ли.....Що за чудовище съм родила  ooooh!

Честит Рожден Ден на iv4ok!

Честито на всички християнчета!

Честит имен ден на именницте!

Общи условия

Активация на акаунт