"Есен идва, дъжд вали - ДЕКЕМВРИйчето пълзи и се учи да върви"

• 10 906
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, ще ви пусна снимките от срещата в петък след малко. Беше много дамско парти  Peace  много пирятно

Ох, Ники, снощи така ме развидели след поредния ми уморен ден...направо едва си поемах дъх от смях и сълзи...Бях чувала, че бебетата, ако имат възможност, опитват акото си, но твоят случай заслужава каре в детско списание... Добре, че си била спортистка, та имаш сили да даяниш, щото бат Пеш явно ще те върти на носа си...

За памперсите - аз отдавна, от 3 месец, смених pampers с Libero, тогава лекувах дерматит на дупето и бях се ошашкала здравата! Та, много сме доволни сега. Кърпички и аз ползвам само навън, по принцип я мия при всяко сменяне на памперса.

А за кърменето - направо не знам как ще се разделя с него, иска ми се цял живот да я кърмя..., а и тя обожава да ми е на гърдата..., но по финансови и социални причини трябва да се върна на работа догодина и ще трябва тогава да прекъсна кърменето..., не знам дали ще съумявам да правя и двете...Но, слава на Бога, всеки ден докато кърмя, се зареждам с резерви щастие за цял живот.

pontes, радвам се, че има добри новини от баща ти, дай Бог да е жив и здрав!

magesta, ние сме също на това дередже, нощем се буди много често да цоца, дори бях пуснала тук в кърмаческия питанка, а и нали ви се оплаквах..., но имаме напредък. Вече се съгласява да си стои в  кошарката, дори днес заспа самичка там в тая поза.

zizzu, честито ви християнче, така е, нали и Ели ни подлуди цял ден след кръщенката...но от утре всичко ще е наред!  Hug

# 46
  • София
бети, по повод по - предния ти пост - ния и тя се присламчваше посред нощ при мен в леглото и докато се усетя, вече категорично отказва да спи сама. качена ми е на врата цяла нощ.
май е в някакъв лепкав период - не иска да я оставя за секунда. ужааааас ви казвам. абсолютна лепка. къпя се на отворена врата, а тя виси в кошницата си пред вратата и воайорства. аз се къпя за 0.0000000089 секунди - преди я оставях да се занимава с нещо, но вече види ли ми гърба, откача.
що тъй стана това дете, не знам newsm78
разходките ни са ужасяващи - днес рева като заклана 20 минути, но аз темерутих до последно въпреки неодобрителните погледи на множество лелки, и накрая млъкна. нанагорно ми иде да я влача и бутам количка. сори Blush никъде не мога да седна на кафе - това както и да е. ама да я влача като магаре, няма да стане. много проклета се оформя.
иначе сме на памперс и не сме имали проблеми да чукам на дърво.
е, оплаках ви се. олекна ми Whistling
Честито християнче Роси на zizzu!

# 47
Привет и от нас.
Малко снимчици и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=112518&photo=56   Wink Wink Wink

# 48
Мерси момичета за съветите и куража и ШАменет .....  Hug .... по твоята тема / сходна с моята/ - много полезни коментари !   bouquet
Само "комплиментствам"напоследък ама при нас нищо ново напоследък / освен споделеното/ ... та .... liletke Александърчо - съвсем завършен мъж си станал  Grinning
С Жижо правим разходка с една ръка по целия ни двор вече, маймуната се изправя на де що види ... днес както му готвех се гепна отзад за панталоните ми и се изправи успоредно за мен и се лендзи  Laughing
Чакаме снимките от срещата и от кръщенето при zizzu !

# 49
снимките са си по местата, а и има и в албумчето на Зизу

# 50
бърз запис за анкетата отговорих един два месеца,ноооо не защото не исках а защото нямаше просто единия ден си имаше много кърма,на другия ден ставам и нямааа така че това е положението.
Честито християнче Роси на zizzu!

# 51
Здравейте. Бърс запис. Все забравям да ви кажа, че и Никола го кръстихме на 01.09. Но още не съм имала време да качвам снимките от морето.
Лека нощ!

# 52
Запис и от мен  Hug
За Ники   bouquet Много се забавлявах на премеждията ти с Пеш, но на тебе май не ти е било много забавно  Embarassed
Като прочетох, че сме в ревлив период и  Whistling Вече си мислех, че моето дете се е превърнало в непрестанно мрънкащо зверче  Close Добре че изби и четвъртото ни зъбче, та се надявам на малко спокойствие  Praynig
За кърменето - гласувах от 1.2 - 1.6, така ми се иска - до пролетта. Обаче след годинката може и да размисля, защото мъжото не е много навит  Confused А и аз почвам да се разколебавам като ме ухапе няколко пъти  Rolling Eyes
EASpirit, на мен много ми хареса в Русе, обаче мъжото го чакам да се върне от командировка чаааак другия месец края  Confused Ако има път натам, ще запознаем младежите  Wink
Честито на двете християнчета  Hug

# 53
Запис!
Търча по железарии, бриколажи и пр. Не мога да изчета - дано с новата учебна година ми остава и малко повече време... На ремонта му се вижда края, макар и не в много близко бъдеще...  Twisted Evil

# 54
О, забравих да ви се похваля, че Ели вече пропълзя напред...от няколко дни...и сега само я вардя от одеалото на пода (у нас е кучешки студ на пода).  Peace

Вече много ми липсва detelini !
И Klemy се изгуби пак!?

# 55
Дайте линк за снимките от срещата,че нещо не мога да ги открия newsm78 Embarassed

# 56
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички , които носят красивите имена ВЯРА , НАДЕЖДА , ЛЮБОВ и тяхната майка СОФИЯ
Честит празник и на всички Софиянки , а също и на разжалваните ! Пижулинке    bouquet !

Ние днес с моя съпруг навършваме 2 години откакто сме семейство и по този повод ви черпя

Относно памперсите , Ники мисля че е дошло време да вземеш следващия размер ! От мами със стаж знам , че когато се случи пампата да пропусне няколко последователни пъти взимаш следващия размер нищо че още не си стигнал кг. Ние сме на Памперс 4 , защото сме около 8.500 кг но вече пампата пропусна няколко пъти така ,че др. път ще вземем 4+ , който е 9 - 18 кг.
За анкетата гласувах 1-2 мес. , като първият месец бяхме изключително и само на кърма с голям зор, като резултатите на ДК бяха плачевни , втория се дохранвахме и гърдите ми окончателно здадоха багажа !

Moonlady кремчето протв подсичане на д-р Попова аз говзимам от аптека Попова , която се намира на ул. " 27 юли " ! Тази улица пресича главния ни пешеходен булевард " Княз Борис " в непосредствена близост е до църквата Св. Никола . Много е добър ! Naughty

Сори за голямата почерпка , но като се има предвид че тези умения ги приложих сама и за първи път си е голяма гордост за мен , че изобщо успях да ви почерпя ! Party Hug

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 01:10 от troia

# 57
  • Бургас
Аз честно казано не виждам особенаразлика между Памперс 4 и Памперс 4+  newsm78 Аз по принцип взимам 4+, просто последния път в склада нямаха и затовавзех 4-ката......
Абе Пеш яде едни сини сливи  Joy, та май от там е цялата работа  Laughing

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

Нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш този имен ден.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН iv4ok!

Честит рожден ден!
Букет от нежни пожелания
даряваме ти с две ръце
и радост, щастие, любов
желаем ти от все сърце.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 01:45 от Nikki_Ivanova

# 58
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Iv4ok, честит рожден ден! Да си жива и здрава!
Честито християнче и на Аспасия!
Браво на Жижо! Magestа, казвам ти аз, че сте следващите в списъка за прохождане!  Венетището пък се изправя навсякъде, в това число и в средата на стаята без да се държи за нищо. Много е смешна като навирчи дупето!
Ние днес изпратихме баткото на детска и ще е по-тихо вкъщи. Той отиде с голям кеф, най-после ще има с кого да си играе. Затъжил се беше за най-добрия си приятел.
Хайде, Пешеходке, липсваш ни! Пак не казваш нищо за учениците!
Весел ден на всички!

# 59
Честит имен ден на всички Верчета, Надeта, Любовци и Любчета и Софийчета!
И на всички именници!  bouquet

Честит рожден ден и на iv4ok!   bouquet

Снимките са в албумчето на декемврийчетата за 9 месец и има също и в албума на zizzu оттук

Общи условия

Активация на акаунт