"Есен идва, дъжд вали - ДЕКЕМВРИйчето пълзи и се учи да върви"

• 10 915
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
Ми, аз пак да се оплача. Тази нощ пак не се спа! Този път само бебка беше виновна. Тъкмо реших, че вече колики няма, а то.... Сто пъти се кърмихме, а към 5 се и наака - но то как няма, след толкова мляко! После докато я приспах.... Tired
И аз искам да спра да я кърмя нощем, някой беше го споменал, но засега изобщо идея си нямам как ще стане.
Ники, аз на баткото взимах детска кухня - супата я давах за вечеря, второто за обяд, а десерта за следобедна закуска.
Хайде стига от мен, че онова зверче пак се дере!
Мен ВТОРНИК ме устройва, някой да каже час. Но, моля, нека не е пак толкова късно, защото аз съм ограничена във времето. Ако може да не е по-късно от 14.00 часа.  Иначе ще останем пак толкова малко и няма да видим половината от бебоците.
Ей, момичета, ще ме скъсате от смях! Joy  А що се отнася до виждането, то Пешеходката и аз така - само бременна съм я виждала! Скри го това Дивнето и го непоказа вече!
Повече усмивки днес!

# 241
Продадох го по гръцко...на Алексис....Joy Joy Joy
Ако ви напиша режима ми ... сори за срещите, ама все не ми остава време! То ученици, то майстори, то чудо...Чакайте да си оправя къщата и да подвържа учебниците, пък може да измислим нещо!

# 242
Хмм... навеждате ме на рзмисли някакви  Thinking
От всичко прочетено тук не мога да не се уДивя на ирландската далновиднодт и вещина , която прозира  Whistling Wink
Ето, ако не вярвате, вижте :
1. 2.
.....ми и секс прави по три пъти на ден...
Тъй, тъй  Crossing Arms
Вещина на туй му викам аз вЕщИнА !  Grinning Wink
Само дето не стана ясно на нас, неведующите .... с един три пъти на ден , или с трима различни се провежда мероприятието .... ?!  newsm78  Wink Laughing
Тц, тц ..... абе както и да е фПечатлението е завидно наистина  Party
А сега - бЕгам, че отивам да танцувам с един носорог ...... всеки с грижите си  Wink Sunglasses Laughing
p.s. Видричке, не се крий а дай да видим Ема и Жижо на въртележката как се люлеят  Wink

# 243
Здравейте, момичета!
Изчезнах аз отново безследно, но макар и нередовно гледам да хвърля по някое око на форума.

Моята кума е водила дъщеричката си като е била малка на музикален прощъпулник  Laughing ето тук http://babymusicbg.com/about.html
Много ми хареса идеята и мисля другия четвъртък да се класираме и ние Simple Smile
И на мен идеята много ми харесва, така че бройте ни за четвъртъка.
За срещите винаги съм "за", така че с нетърпение ще очаквам вторника.
А сега изчезвам да укротявам едно разярено сънено бебе.

# 244
[Ти кво сега - подмазваш ли се? Виде дебелия ....и....

Надявам се да ме запознае с мъжа си....искам да разбера как я сецва, защо я сецва, по колко пъти на ден я сецва, в какви часове я сецва......та ако боли от сецнатото да я отменя поне за малко.....виждаш ли, Пешеходке, това е женска солидарност!!!

Ники, душо, сори, ма не намирам сили да спра. Ще пусна аз следващата тема, демек ще копирам тази  Grinning

# 245
ние сме на кухня от 2 месеца и малко и едното ядене ми остава за следващата сутрин и съответно режима за хранене на сина ми е
9.00-супа от ДК/от вчера/
12.30-месното от ДК
18.00-десерт от ДК
22.00-АМ
развеселихте ме момичета  hahaha

# 246
Хмм... навеждате ме на рзмисли някакви  Thinking....
...Само дето не стана ясно на нас, неведующите .... с един три пъти на ден , или с трима различни се провежда мероприятието .... ?!  newsm78  Wink Laughing

Ми питай Понтес, аз тия работи ги разбрах от нейните писания... Щото чета внимателно! Даже между редовете!

Надявам се да ме запознае с мъжа си....искам да разбера как я сецва, защо я сецва, по колко пъти на ден я сецва, в какви часове я сецва......та ако боли от сецнатото да я отменя поне за малко.....виждаш ли, Пешеходке, това е женска солидарност!!!

Тя го е зела за другар в живота, опора в зло и добро, да я уважава...,а не за разплод на разни... Тва да не ти е панаира в Долна Митрополия!

# 247
  • Vaudreuil Canada
Хайде стига от мен, че онова зверче пак се дере!
Мен ВТОРНИК ме устройва, някой да каже час. Но, моля, нека не е пак толкова късно, защото аз съм ограничена във времето.
Значи СРЕЩА ВЪВ ВТОРНИК 25 СЕПТЕМВРИ В 12 ЧАСА ПРЕД НАРОДНИЯ ТЕАТЪР ИВАН ВАЗОВ На когото му е рано ще звънка по телефоните като наближи да пита къде сме.

# 248
ще се опитам да дойде на срещата. На кухня сме в 12, та по-рано от 13-13:30 няма да смогна...
Никоя морска мама ли не успя да разбере нещо за тия Морски краставички?

# 249
  • СОФИЯ
  Здравейте!
 Бях ви обещала малко снимки от кръщенето на Йоана.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174922

# 250
ето тук можете да видите предаването на Милен Цветков за Криско http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=805&bm=2 предаването е от 19.09. стандартно качество

# 251
  • Варна
боооже къде попаднах  ooooh! сексманиачки,само развращавате невинните!!!
Понтес , добре че детето е момче, че как щяхте да я опазите с такъв пример... Rolling Eyes  Joy

постродилния хормон ви тръшна а  Wink Laughing аз пък на годишнината си не се сецках  Tired
тез мъже избират най-неподходящия момент да те изкарат извън нерви  Rolling Eyes

# 252
Ей момичета много ме развеселихте.Заредихте ме с положителни емоции за целия ден!!!!
Тази нощ Алекс спа по добре явно капките му помагат  и дано скоро мине тази гадост. #2gunfire
Аз досега не съм идвала на среща и много бих искала но живея в Надежда ,и излизанео от квартала става само с трамвай ,а те изобщо не стават за количка и не знам ,много ме е яд ако измисля нещо .....
И ние се записахме на кухня но трябва да навършим 10 месеца за да започнем да ядем от нея и също съм в чуденка как да му давам яденето понеже не ми се иска да му махна млякото вечер та най вероятно ще му давам на обяд 2-3 лъжички супа колкото да свиква с вкуса й, и другото ще го хърлям поне до годинката ,а после ще я давам  вместо мляко за вечеря.

Усмихнат ден на всички Heart Eyes Grinning Heart Eyes Grinning Heart Eyes Grinning Heart Eyes

Момичета моля накоя от вас която има време да ме светне на лични как да  увелича снимката на Алекс на аватара ми като тази на Лорка примерно на Вержи.,над нас.

# 253
Вержи, не се казва сецках - много мръснишки звучи! Кажи го нежно - понтесирах...

# 254
  • София
Eeeй, луди жЕни, спрете се! smile3505

И аз много искам да дойда на срещата, ще видя как може да стане Rolling Eyes И на музикалното забавление искам - ама ще изчакам да кажете как е Wink

Mackо, разбирам точно какво питаш - и при нас е така. Понеже напоследък Алексис спи до 10 часа и закуската идва в 10.30 - 11.00, така че плодовото пюре идва към 14.30! Ами тогава си го давам, нищо че не е баш на обяд newsm78

STASII, много хубави снимки! Йони изглежда мнооого спокойна и доволна от приключението Grinning

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 11:46 от pontes

Общи условия

Активация на акаунт