Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са предизвикателствата, свързани с училището и детската градина за деца със слухови увреждания?
Какви са цените на слуховите апарати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са предизвикателствата, свързани с училището и детската градина за деца със слухови увреждания?
-
Какви са цените на слуховите апарати?
Цените на слуховите апарати варират в зависимост от модела. Например, цената на процесора Opus 2 е 2400 евро при запазване на Opus 1, но ако се върне Opus 1, цената на Opus 2 е 1800 евро. За новата задушна кутия със зарядни батерии все още няма точна цена, тъй като не е преминала през лекарствената комисия.
-
Какви са препоръките за справяне с проблемите в училище и детска градина?
-
Какви теми обсъждат родителите във форума?
Всичко вече е наред, у дома съм си и си почивам. Само станах за малко да видя какво сте писали тук, а то се оказа, че много неща са станали. Аз си мисля, че ставащото в нашия форум е показателно за това колко много още има да се прави във всяко едно отношение. Да ви кажа, изобщо пък не се учудих от написаното от izumena. Някои хора биват докарвани до това състояние - не си го измислят сами. Ето защо, вместо да й се чудим и да я убеждаваме колко не е права, би било добре да си помислим защо е стигнала до там, че да е толкова крайна. Все си мисля, че едва ли е без причина.
.И ще съм по често тук и ще мога да следя какво се пише.
целувки чао

но като се наспа следобяд ,се представи отлично и открихме няколко звука ,върху които да се направят настройките.И зачакахме в сряда да ни извикат.,но към 10ч спря тока и чакахме..чакахме..оказа се ,че има пожар на първия етаж..имаше пожарни и миришеше на изгорели кабели..докато към 13,00 ни информираха че повредата е сериозна и няма да има ток 2-3 дни и ни пуснаха да си ходим..защото без ток,вода и парно не сме за никъде и така в сряда се обадихме на тати да си ни прибере и всичките ми надежди отидоха по дяволите...