Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са предизвикателствата, свързани с училището и детската градина за деца със слухови увреждания?
Какви са цените на слуховите апарати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са предизвикателствата, свързани с училището и детската градина за деца със слухови увреждания?
-
Какви са цените на слуховите апарати?
Цените на слуховите апарати варират в зависимост от модела. Например, цената на процесора Opus 2 е 2400 евро при запазване на Opus 1, но ако се върне Opus 1, цената на Opus 2 е 1800 евро. За новата задушна кутия със зарядни батерии все още няма точна цена, тъй като не е преминала през лекарствената комисия.
-
Какви са препоръките за справяне с проблемите в училище и детска градина?
-
Какви теми обсъждат родителите във форума?
Добре дошла Velina 81 ,
аз лично се чувствам в този форум като у дома ,тук получих много утеха и подкрепа ,информация и много други сведения.Тук всички си помагат с каквото могат ,тъй като всички сме минали по твоя път и сме наяно с нещата ,макар че ни е много трудно да ги приемем.Като видя нормално дете ми става криво
,,защо така се получи ,защо не е чуващ ,,много боли но не трябва да се самосъжаляваме трябва тук ние майките да се борим за добро бъдеще на децата ни .Трябва да сме силни и аз и като много други във форума първия път като узнахме за глухотата на децата си бяхме много съсипани и натъжени, като че ли виждахме кошмар.Аз лично незнам от какво загуби сина ми слуха си .Не боледува ,нормална бременост в рода нямаме .Глухотата вече е факт и няма връшане ,трудно е . Но с времето болката утихва и търсиш пътища да направиш най- доброто за детето си. Моят син е по малък и поради това в Исул не се навиха още да го оперират и аз отидох във Вма ще му направят скенер и нова аудиограма след един месец. Още не съм се навила за операция но времето минава и не знам какво да правя . От някъде бях чула , че с времето може да си изгуби и остатъчния слух (ако не го оперират) .Ще видим новата аудиограма какво ще покаже и скенера разбира се.
и на Велина и на Криси! Съжалявам за недотам добрия ви престой във ВМА, лично мен това ме учудва, но ти вярвам. Може детето да приеме слуховото апаратче, ние успяхме да го сложим само веднъж
Дано Криси се възстанови бързичко и да не боледува повече