ДЕЦА С УВРЕДЕН СЛУХ - 2

• 75 021
  • 818
  •   1
Отговори
# 795
  • В една Дупка.
Здравейте,
Лони много се радвам за вас, дано да стане идеята, която имате за Йоан. Дано. И Иления е със ресурсен, но са толкова заети с децата с аутизъм, че казват  - не ни стига времето за нея...така че според мен на първо време еден  такъв студент ще върши чудесна работа. Пък после вие ще си прецените дали ви трябва девойката или не.  Аз нещо не мога да разбера- той сега е в детска, защо го местите в друга като си доволна от там? Не е масова ли?
Аз ще ходя на конференцията. Все пак трябва ако не друго, поне да общуваме помежду си. А от там доста хора познавам. Контактите не са никак маловажни. А дали ще чуем нещо полезно и различно е отделен въпрос. Тези дни се занимавам постоянно с импланта на детето. Нещо ни се развали. Два поредни дни я водя вече на София. А тя , милата много си го търси. Добре , че ни дават оборотен докато отремонтират нашия.
И искам още нещо да споделя - като бях във фирмата онзи ден видях за пръв път  книжките за обучение и помощ при обучаването на децата от родителите. Прекрасни са.
Като начало биха помогнали на много от родителите, които срещат трудности в началото на обучението(т.е. за всички пишещи тук) Ще ги покажат на конференцията. Те са 13 бр, всяка от тях е по 10 лв. И тук , типично по български реших Embarassed, че може да се комбинирате няколко майки и да си ги купите. Могат да се копират. Mr. Green

# 796
Бубе, градината ни е много далече, а и няма да мога да си позволя да плащам таксата плюс да плащам на студент... Confused Нали знаеш, че е частна сегашната градина, а там таксите са солени. Confused Но най-вече ще е добре да ни е по-близо, защото вече се побъркахме от пътуване (в Бояна е сегашната), а и това са вече години наред път... Ти знаеш най-добре. Simple Smile Но пък и сега с бебето съвсем! Дано стане, де.
За конференцията - след комисията миналата седмица се презапасих откъм преживявания с персонала на специалното училище, нямам нужда от повече. А и сигурно ще ми е уморително. Аз на миналата конференция се уморих доста без да съм бременна, пък сега не знам как ще е... Но вие после ще разкажете. Аз също най-вече бих се радвала да се видя с някои родители, но се надявам, че ще имам и друг шанс за това.

# 797
Аз зънях на телефоните на този Терапевтичн кабинет "С-ИВВЕНА" в "Тракия". Казаха ми, че сурдопедагогът е и логопед и по този начин не се налагат отделни занятия, тъй като работи паралелно. Дадоха ми час за диагностична консултация за 12-ти април, събота, която се извършва от екипа им от специалисти и е комплексна. Ще заведа дъщеря ми, пък ще видим - дано имаме успех.

# 798
bebi4ka, а вие с имплант ли сте? Пиши ни, ако искаш повече за вас, ще се радвам да се запознаем!

# 799
Боби, имам разпечатка на програмите.

# 800
Руми, към описанието на всяка карта имаш Рersonalisation/Еnvironmet с/у него отбелязват какви филтри са включени.

# 801
Боби, благодаря ти. Довечера като се прибера ще ги погледна. Simple Smile

# 802
  • Плевен/София
Пусть бегут неуклюже пешеходы по лужам,
а вода по асфалъту рекой.
И неясно прохожим в этот день непогожий
почему я веселый такой.

А я играю на гармошке у прохожих на виду.
К сожаленью, день рожденья - только раз в году...

Мила Марги, всички в къщи те целуваме и ти желаем много, много щастие. Дано всички болести и неприятности останат далеч назад. И най-важното, всеки ден - нова думичка!

# 803
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРГИ!
ПОЖЕЛВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО СИЛИ И САМО ХУБАВИ НЕЩА НА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 804
Честит Рожден Ден Марги да си жива и здрава и много много обичана.  bouquet newsm59 Tada

# 805
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРГИ Flowers Four Leaf Clover ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ДОМ ИЗПЪЛНЕН С ДЕТСКИ СМЯХ newsm59  bigdance2

# 806
  • в края на града
Честит Рожден ден, Марги! Желая ти здраве, радост и много щастливи събития занапред. Да забравите за болести и неприятности и само хубави неща да ви радват. Весел празник  Hug

# 807
Честит празник Марги.  newsm59

# 808
Марги, да си ни жива и здрава! Hug  bouquet Тази черна серия да остане зад гърба ти и скоро да ни споделяш само добри новини! Heart Eyes Весел празник!

# 809
  • Враца
Благодаря ви мили мои...вие сте моето голямо семейство..знаете,че без вас не мога.... Hug обичам ви много...много...Благодаря на господ ,че ме срещна с вас!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт