Още месец или два с малките слънца НОЕМВРИ ще сме у дома

• 12 005
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
 newsm78
къде е това вис виталис

# 226
Ех, и аз веднъж да ви кажа Добро Утро  Hug

Още будувам, но ще лягам вече. Утре съм на доктор, стискайте ми палци  Wink

Пожелавам ви страхотен ден! На който бебето е над 2кг- браво!  Laughing Добре се справяте! Няма да се излагаме я!

# 227
madchen    за да видиш покупките щракни тук ->
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152947   и разглеждай....страниците напред

Diana_T  оправяй се бързо и почивай,че е опасно да се разболяваме! И мерси за полезното инфо  Heart Eyes

Пумпал  дано всичко е наред и да може да стискате още...още ..дъъълго  Praynig

Jutoo  как ще ги правиш тия свещи ?  newsm78  кажи и аз някой път да се захвана.

Аз сега чистя яко и мия прозорци  Cry  най го мразя това от всичко. Минавам хубаво навсякъде за прах...(катеря се по разни гардероди,добре,че гравитацията не ме привлича особено силно  Laughing )

# 228
Jutoo, направо ме заинтригува с тия свещи. Я кажи какво точно правиш?

Аз в понеделник бях на консултацията. Бебето върви доста едро, та да видим. Не, че се учудих де. И баткото вървеше все едър и накрая се роди почти 4 кила. Та сега малко ме хваща шубето как ще раждам пак голямо бебе.
Всички покупки са много сладурски. И знам какъв голям трепет и вълнение е да пазаруваш за първото си детенце. Аз почти нищо няма да купувам. Имам всичко от баткото и всичко е ново и запазено. Та то всичко е от 1 година само. Мисля да купя само комплектче за изписването и биберони. Количка вече купихме на Грако, но едва ли някой ще се заинтригува от нея, тъй като е за две бебета( нали и сина ми все още се вози в количка)Simple Smile Най-много майките с близнаци
 Laughing

# 229
  • София
Jutoo  как ще ги правиш тия свещи ?  newsm78  кажи и аз някой път да се захвана.
Взех си обикновени свещи от магазина - бели, разтапям ги в метална шоличка на водна баня, отделям фитилчето с пинсета, после действам с фантазия - сега примерно оцветих половината с червена боя за яйца, имах и сребристи топчета за украса на торта, капвам и малко лак за нокти със сребърни сърчица и звездички. По принцип във всичко може да се излее, но аз ползвам от онези старите формички за крем карамел, като първо намазвам отвътре с олио, че да мога после да извадя свеща капвам малко восък и слъгъм фитилчето и наливам - първо бял - слагам разни работи вътре, после като стегне/аз държа в хладилника че по-бързо стяга/ слагам червено, капвам и парфюм, че да е ароматизирана и така докато прецениш че ти е пълна чашката.  Simple Smile

# 230
Jutoo,и аз исках да те питам къде се намира тоя Вис Виталис,ама ти почти си отговорила.По Пиротска съм ходила толкова пъти (скоро не де),това нов магазин ли е или аз не съм го знаела?Иначе съм чувала хубави неща за пловдивският ВИс Виталис,така и не успяха да го посетя Rolling Eyes
Диана,лекувай се и утре да си свежа като репичка Hug

Моето бебе спеше по гръб с главичка на една страна.Повечето беше непомня точно в ляво или дясно,аз я обръщам тя си ляга както на нея и е удобно и главицата и не се двформира,не се бойте.А иначе според мен новороденото поне до към 2 месеца няма как да се задуши от завивки и прочие,ми то не мърда - както го оставиш така си го намираш после.Все пак не са излишни предпазни мерки де,без вманиачаване Peace
А бодитата с копчета са ми фаворит,само акива ще ползвам в началото Laughing

# 231
tsetseto,токущо разгледах покупките ти на спокоиствие.в4ера малката /дащеря ми /ги гледа и аз фарлях по едно око.страхотни са. Thinkingмалката само каза ''тая леля е забравила да купи нещо-една рокли4ка не е взела''ина4е много ги хареса.
Jutoo,много са сладки бодитата и аз си харесах такива от нашия Вис Виталис,ма май няма да имам нужда да копувам.от каката имам около 10 бодита,една позната ми донесе о6те 5 и още една мама ми е обещала дрешки и направо незнам.за сега сам си пора4ала на една позната която работи вав фирма-шивашка на бебешко белио,комплекта за изписване.и ще видя какво ще копувам по нататака/като дрешки/ newsm78

# 232
Здравейте и от мен.

Jutoo, не живея там в района, Ники ходи в детската градина, която е точно до поликлиниката. Баба му живее близо до Вас. Иначе за виждането - аз съм за - обаче още ходя на работа, ако не си родила до 9-10 октомври може да си спретнем една сутрешна или следобедна срещичка  Laughing

Иначе нищо още не съм купувала за сака, за бебето таткото ще пазарува. Лошото е, че още не съм си ги избрала съвсем нещата. Имам горе-долу някаква идея какво ще ми трябва и така. Дрешки 0-3м си имам от Ники, прилежно изпрани и пакетирани в наелонови пликчета в един кашон, ще ти извадят и изперат/изгладят. Е, сигурно ще има и много нови, като го познавам таткото. Аз не се притеснявам, че няма да му стигне времето, секцио ще съм, така че поне 5-6 дена ще има на разположение. Миналият път седяхме в болницата 8 дена след раждането и 2 преди това, та милия от скука и ремонт беше правил  hahaha

Моя корем не е ниско или поне аз така си мисля. Но пък нещо ми се вижда малък. Но май само на мен, защото снощи таткото ми каза, че го било страх само като ми го гледал, имал чувството, че ще се пукне  Laughing

# 233
  • Варна
Добро утро мамчета  Hug

Докато ви изчета.... - 3 дена. Явно тази вечер доста са кукували. И аз като отворих едни очи  Shocked в 4 сутринта и така до 8 часа. Сега на работа едва гледам и май основно ще присъствам тук. Честито на мамите с покупките.

Цеце душа чакам да се обадиш в лични за Инфакола и судокрем. На теб разчитаме  Flutter

Аз си понапазарих събота но пак дрешки - исках някои основни нещо но уви. Най съм доволна от възглавницата за кърмене и едни дънки от Зара които страшно много ми харесаха бяха единствени и взеха че ми станаха - а не знам дали бяха въобще за бременни но бяха с колан горе и леко ластични и ще мога да си ги нося до края на бременността, и най-важното - после също.

А за количките - спряла съм се на 2 Джейн и Бреви - Б- макс. но все още проучвам и поизчаквам.
И кошорките - търся си с колелца че нямаме точно място на което да застопорим и да е с предна подвижна решетка

Диана както винаги страшно ценна и полезна информация даваш

# 234
Jutoo,и аз исках да те питам къде се намира тоя Вис Виталис,ама ти почти си отговорила.По Пиротска съм ходила толкова пъти (скоро не де),това нов магазин ли е или аз не съм го знаела?Иначе съм чувала хубави неща за пловдивският ВИс Виталис,така и не успяха да го посетя Rolling Eyes

Ако е същото, за което и аз се сещам, е на Пиротска като вървиш от Ботев към Опълченска отдясно срещу колелото на трамвая, едно малко магазинче. Близо до витрината има легълце и много дрешки вътре. То е единственото бебешко магазинче в този участък на Пиротска, така че лесно се намира.

# 235
  • София

Ако е същото, за което и аз се сещам, е на Пиротска като вървиш от Ботев към Опълченска отдясно срещу колелото на трамвая, едно малко магазинче. Близо до витрината има легълце и много дрешки вътре. То е единственото бебешко магазинче в този участък на Пиротска, така че лесно се намира.
Да, точно това е  Simple Smile

# 236
Здравейте и от мен, момичета!
Диана, да се оправяш бързо! Тази бременност толкова боледувах досега, че като чуя вече дори за нищо и никаква хремичка и ми се изправят косите. А като си представя, че сега почват есенно-зимните вируси и каката няма как да не ходи на училище и да не мъкне такива, съвсем полудявам  Twisted Evil Още от първия ден взе да ми обяснява вече колко деца кашляли, бррр  Tired
Лили, единадесет годишна е дъщеря ми. Засега е много щастлива от факта, че ще си има братче или сестриче, голяма мераклийка е да да го занимава - да видим, дано не е от ден до пладне  Laughing Общи интереси и игри няма да имат, но се надявам все пак да успеем да изградим силна връзка помежду им, че поне като станат съзнателни хора да са си достатъчно близки и да се търсят и разбират. Живот и здраве само да е!
Jutoo , хубави занимания си намираш  Laughing Ей, ще ме сразите тези дни - Пумпалчето ще рисува, ти свещи майсториш, браво на вас! Да вземеш да пуснеш после някоя снимка в албумчето  Simple Smile /което ми напомня да вляза да разгледам покупките/
За бебчето нищо няма да мога да измайсторя собственоръчно  Crazy, но някоя друга свещ може и аз да се хвана да направя - ще зарадвам голямото си дете . Тя много обича да се занимаваме с нещо заедно. Добра идея ми даваш!

Да ви питам нещо за кошниците за кола, че там нямам никакъв опит - за тези, които са с основа и кошницата автоматично се закрепва за нея. Те също ли се монтират с гръб към движението?
За този тип става въпрос:

# 237
Добро утро,то и аз сега се излюпвам,че снощи май ми беше кошмар-като ме хвана един задух,накъдето и да се обърна не мога да дишам... ooooh!и така до сутринта..след 8 дремнах малко и сега ,е ме яд,че почти целия ден ми е изгубен и нищо не ми се прави и за нищо нямам желание,даже и да готвя,което е най-странно..
Madchen,не каза напрай ли мойта рецепта Mr. Green
ПростоАз и не мене ми се ще още едно детенце поне,ама дето викаш при липсата на внимание и други екстри почваш да се чудиш кога да бъде...има време 1-вото да излюпим пък ще се види,то и аз искам гаранции,че ако раждам вагинално няма да ме режат или да се разкъсам,ама все едното от двете става,няма как,рядко се случва да мине без...и шбето още повече ме затресва.
Jutoo,така и не видях твойте снимки newsm78 А за прическата-то и аз ходих само да си освежа косата и разликата беше,че си върнах бретона,ама тая малка промяна така добре ми подейства,че пуснах снимката Mr. Green

# 238
  • София
Здравейте дами Simple Smile

Аз докато ви изчета...Ама много сте активни напоследък, а аз все нямам време да влезна да се отчета - все работа, работа и още работа. Но по добре работа, отколкото да седя в къщи и да се сдухвам...

Сладурка, и аз искам гаранция че няма да се разкъсам или да ме режат, но по-добре да ме срежат отколкото да се разкъсам Simple Smile При всички положения, тези разкъсвания са гадни, но минават бързо, така че няма какво да го мислим Simple Smile
Ти коя количка на Чиполино си избра? Ние се спряхме на Пуки-то в синьо и зеленичко Simple Smile

Вчера актуализирах списъка с какво е купено и какво не е, както и колко парички ще ни трябват. И цифрата е около 7 000 лв. Нашия тати малко се притесни, но той като се притесни аз съм спокойна че всичко ще е наред. Свекито измърмори нещо, но както и казах на нея - да не си дава парите за глупости (ушила ми подлуган - дето не го знам какво е и не го и ща), а да си избере нещо от списъка и да ни прати паричките за него. Пък тя се и обиди като и казах, че неща които не съм поискала не взимам, защото нямам къде да си държа моите дрехи, за да събирам неща които не ми трябват. Та вчера нещо ми се разходи по нервичките, при целия екшън дето се беше заформил служебно, та още ме държи... Днес ще ходя да си избирам на беб бельо и евентуално комплект за изписване и ще ми мине, сигурна съм Simple Smile

Чудех се снощи и искам да попитам мамите с дечица - по колко залъгалки имаха дечицата ви като бяха малки? Аз съм взела 1 (ортопедична, каучукова и не знам си каква спеиална на "Нук"), но си мисля че поне още една ще ми трябва  newsm78

А като гледам какви големи бебоци имаме вече - чак не мога да повярвам! Много хубаво Simple Smile Аз на 27-ми ще разбера колко сме пораснали и ние - но корема ни за 1 седмица определено е пораснал Simple Smile На нас термина ни го изчислиха последия път на 8-ми Ноември, което е 10 дена по-рано, но сме още много далече, за да го мисля Simple Smile Иначе на мен корема ми е нормално, но изглежда леко ниско, защото аз съм висока. Но важното е всичко да е наред - а как го носим бебока е по - малко важно !

Хубав ден на всички Ви!

# 239
...то и аз искам гаранции,че ако раждам вагинално няма да ме режат или да се разкъсам,ама все едното от двете става,няма как,рядко се случва да мине без...и шбето още повече ме затресва.
И аз напоследък все за това мисля и се ужасявам - тук рязането при вагинално раждане е 100% сигурно, изобщо не чакат да се стигне до разкъсване, а ми се ще поне да ми дадат шанс. Обясняват, че като резнат предварително, после шевът е красив, по-малък и незабележим, отколкото при спонтанно разкъсване. Но от друга страна ако може да се мине без всичко това ooooh! Не мога и да си представя как ще боли на такова деликатно място, шили са ми палеца без упойка и не беше болка за умиране, но там пък кожата е най-груба.

Общи условия

Активация на акаунт