На ясла или у дома ще посрещнат есента АПРИЛските деца

• 8 972
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Ваня, дано бързо се адаптира сладура, много гаден момент , кой знае какво им минава през главичките  Cry.

Фил, на вас честита количка, със здраве да си я ползвате.

Ема от известно време плюе водата, събира си я в устата и я пуска да тече. Вчера я научих да казва три думи, но днес мълчи  Rolling Eyes, дразня се на това Ъ-ъ, имам чувството , че при баба си го научи и запецна с приказките. Само казва Ъ и всичко и се дава, докато аз като ми сочи млякото я карам да каже - мляко и тогава го давам , звучи маако, ама пак е нещо. Вчера не й дадох бибата , докато не каза биба и стана, значи може  Naughty. Ще съм упорита , ама да не излезе тя по от мен.

Енви, ние със сестра ми сме с три години разлика и като бяхме малки много се дразнех , че не ми вика кака , а по име, но сега съм супер доволна  bowuu, изглеждаме на едни години , детето й е по-голямо от мойто и да ме какосва не ми се връзва.

# 286
Тина, не си представям Ема да не бърбори!  Wink На Усоето беше така приказлива, а останалите деца тогава бяха доста далеч от бърборене. Пак ще се научи, просто й се удава - артистична е!
Относно батко-кака, аз съм старомодна, а и разликата на моите е над 4 г.
Mr. Green

# 287
Аз също смятам че киселините нямат общо с косата,че тогава моите юнаци наистина щяха да са с коси до кръста.Бебето/в моя случай двете/ притискат органите,стомаха и хранопровода също,и съществува някаква клапа която след хранене не се затваря добре и киселините се връщат на горе,аз лично до 4м повръщах а от 6 до края щях да умра от киселини,даже съвсем на края пиех ранитидин защото изобщо не можех да спя,дори и права пак имах много дори съм повръщала от тях,ми тя храната направо ми се връщаше в гърлото.Аз си мисля че ако корема се носи ниско като при някои жени няма да има толкова киселини,но при мен бебетата бяха ужасно високо до последно. Sick

# 288
  • Русе
Не, юлче, ще се трансформира във философско чувство за хумор и самоирония, граничеща с ... агония.  smile3532
Иленке, нИдей така, че съвсем ще се отчаям Tired

Фил, съвсем сериозно, голям зор виждам, ама аз малко глезла падам  Blush - не бих посмяла като Леси да излизам сама с двамата и пр, много са луди. Ти си мъжко момиче, пък и въпреки всичко, щастието да си мама на двама си струва всичките нерви и "неудобства", винаги съм го казвала! Grinning

А Дилянка вече нарича батко си "бати". Преди му викаше "како", а на баща си - "мамо"  Crazy(пак, че улучваше родовете). hahaha

Днес като я вземах от яслата, ми докладваха(за втори път), че си харесвала някое от големите момченца (над 2г.) и ходела да го гушка и да го милва...Предполагам, го асоциира с батко си... Thinking, а не е тръгнала по мъже вече... #Silly Още никого не е набила или ухапала, щото с батко си и до там стига..., ако "нежните й чувства" останат несподелени... Crazy

# 289
Рени, къЩата е нова и zа това оЩе й се държи цената, официялната цена е 50? но в един магаzин я видях zа 40? и я грабнах  Laughing  Погледни австрийския сайт на ФП, www.fisher-price.at, те имат доставка до БГ. МожеШ евентуално да се комбинираШ с други мами zа да се минимират транспортните раzходи. Тук във форума го практикуват ве4е, погледни в темата "Има ли желаеЩи" в подфорум "На паzар". Ако имаШ проблем с еzика, свиркай  Wink

Хахаха, Енви, много е сладко това с каките  Heart Eyes  Милена си има2 каталога, един с игра4ки и един с бебеШки работи, които ги "4ете" всеки божи ден  Crazy

# 290
Да бе, Иленке, оправдавай я ти Дилянката! Mr. Green
Това не ми беше хрумвало, че покрай по-големите момченца могат, да си мислят за батковците си у дома и по-лесно да се адаптират!? Thinking
Наборката преспа ли вече в яслата?

Велина днес спа от 11,30 до 14,30 ч. Сега не ще да яде, т.к. насила я облякох, при което ще излиза гладна на разходка.
Все й говоря, че бати ходи на градина, че ще го вземем от градината, че и Вили е голяма и ще ходи на градина... Но дали й достига до мозъчето!? Rolling Eyes

Кой ще пуска новата тема? newsm78

# 291
  • София
Ние сме далеч от каквито и да било обръщения - всички са тата и това е! Понякога ми вика мама, но само на моменти.

# 292
Ванче, браво на Юли!  Peace А след колко дни ясла му беше първото приспиване там?
[
Ами 3 дни беше по половин ден/миналите сряда, четвъртък и петък/ и вчера за сефте цял ден Wink.Утре ще докладвам как е било днес/стига да не ви оттегчавам де Crazy.
Иленкаааа, абе да не си и ти в отбора на бремелинките?!?!Страхотно чувство за хумор тия дни-нещо си ми подозрителна Thinking
Момичетааааааааа, напомням на всички желаещи и имащи възможност да заповядат на есеннтата ни априлска сбирка на по бирка Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222763.60
И съвсем сдъвкана информацията: Mr. Green

Резервирано за 30.09.2007г. от 16.00 до 18.00 ч. следобед. Клуб Барбарони 1-на бул.България Peace
Ще си платим за игра на децата 5 лв. за 2 часа.
Ние сме на свободна консумация.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 15:11 от ~ВАНЯ~

# 293
  • Русе

Иленкаааа, абе да не си и ти в отбора на бремелинките?!?!Страхотно чувство за хумор тия дни-нещо си ми подозрителна Thinking

Ааааа, Ванче, сакън!!! Stop nono

Ми, енви, не е преспивала в яслата още (днес и е 9-ти ден), и наистина не е готова според мен - поне седмица ще отиде си мисля, а на Преслав му трябваха 3 дни само  Thinking. Днес докато са били навън, много е плакала... Sad

# 294
Хайде да гадаем коя Ще е следваЩата кандидат мама  Mr. Green  Аz zалагам на Бубка и Екс4ето  Laughing

# 295
Хайде да гадаем коя Ще е следваЩата кандидат мама  Mr. Green  Аz zалагам на Бубка и Екс4ето  Laughing
Аз на Нуни Peace.Щом Иленката не ще Whistling.

# 296
Хубаво гадаем, а някой тема ще пусне ли?

И аз съм за Бубка. И за Сминс бях ама тя нали е взела мерки.

# 297
Ванче, ам ти? Mr. Green

# 298
АААААААА,  Naughty.Без жилище никакво второ.
А и както съм му набрала на Д Twisted Evil....хич и неща да чувам на този етап
Днес ми е ден за писане Mr. Green.

# 299
Новата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226339.new#new

Ванче, ние сме на квартира Mr. Green и чакаме второ - така че нямаш оправдание Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт