На ясла или у дома ще посрещнат есента АПРИЛските деца

• 8 972
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хайде на кафетооо

Направо ме спукахте от смях тая сутрин  Joy

Ренка, ами ако пак забременееш, кво шЪ правите бе, хора? Ще ви трябват табелки с имената и адреса... големи сте образи, ей! Wink Joy
То при мен не е от бременността, прихванах го от Пепи. Той е непоправимо разсеян, а като се съберат двама, нали знаете, че винаги по-добрия става като по-лошия  Mr. Green

Вени, не са ни танците в това читалище, но ще попитам някой дали знае нещо за хор за големи  Peace

Дам, и Вальо плюва като яде.  ooooh! Като си пие супата, любимото му е да си прави 'бълбук, бълбук' и въпреки, че слагам хавлиена кърпа на врата и лигавник, пак в повечето случаи ми се налага да го преобличам след ядене.

Абе, тука нещо много облачно и мъгливо, а по ТВ-то казват, че времето навсякъде е слънчево. Странна работа!  Thinking

# 271
...То при мен не е от бременността, прихванах го от Пепи. Той е непоправимо разсеян, а като се съберат двама, нали знаете, че винаги по-добрия става като по-лошия  Mr. Green

Един виц се сетих по тоя повод:
Доброто дете казало на лошото дете - хайде да се плюем, да видим кой ще наплюе другия повече. ПОчнали да се плюят. Доброто дете наплюло лощото 7 пъти от 10, а лошото дете наплюло доброто 5 пъти от 10. Какъв е изводът? Доброто винаги побеждава!

# 272
юлче, а с Иво имаше ли киселини?
Пресил се роди с коса, ама аз до ден днешен не знам какво е киселини, и сега пак нямам.

# 273
Имах, но беше много поносимо (Иво също беше с коса). Сега е просто невероятно - ям, не ям, лежа, стоя права, изпъвам се - каквото и да правя, направо се давя вече  Sad  Представям си го - с черна дълга коса до кръста и шнурче през челото като хипарче. Дано не се оплете косата по инструментите, като ми правят секциото.

# 274
  • София
Един виц се сетих по тоя повод:
Доброто дете казало на лошото дете - хайде да се плюем, да видим кой ще наплюе другия повече. ПОчнали да се плюят. Доброто дете наплюло лощото 7 пъти от 10, а лошото дете наплюло доброто 5 пъти от 10. Какъв е изводът? Доброто винаги побеждава!
  hahaha Бременността ти се отразява страхотно!

За киселините - Талцит(д)

Да похваля Стаско - за пръв път тази нощ, от месеци насам, е спал абсолютно непробудно от 20ч до 7,30ч. Черпих го с едно блокченце шоколад!  Mr. Green

# 275

Дано не се оплете косата по инструментите, като ми правят секциото.
Laughing
Сакън, туй би било сюжет от филм на ужасите.

# 276
... Бременността ти се отразява страхотно!

Абе възползвам се, докато съм само с едно още, че после кат станат две и чувството ми за хумор ще иде на почивка за дълго време.

# 277
  • Русе
Не, юлче, ще се трансформира във философско чувство за хумор и самоирония, граничеща с ... агония.  smile3532

# 278
 Joy  Иленке, юл4е, имайте малко милосърдие бе хора  Joy

Добре доШла на адаШката   bouquet

Ей, Филипка, много се радвам 4е Преско е по добре  Heart Eyes

В4ера вадих на Милена една ферма на Лего Дупло, подарък zа кръЩенето от бивШите ми съседи в Берлин. До в4ера, вси4ки животни бяха бау бау. Но когато вадих кравата, ме иzненада с едно хубаво мммммуууууу  Laughing  и после ми каzа как правят котката, пти4ката, кон4ето и прасето (пърди  Laughing ) Мисля, 4е лека по лека влиzа в папагалския период, голям смях ни предстои  Laughing

# 279
Здравейте!
ЮлчеJoy
Добре дошла на новата мама Татяна  bouquet
Фил, количката е много хубава  Peace

Плюенете по време на ядене й е любимо, най-вече като й е пълна устата и прави  бррррр и става една.....

Много  Hug от нас

# 280
Не, юлче, ще се трансформира във философско чувство за хумор и самоирония, граничеща с ... агония.  smile3532
Иленке, нИдей така, че съвсем ще се отчаям Tired

# 281
  • София
Няма такъв филм - киселини-коса, това са пак от бабините диветини! лора се роди с бая коса, а аз грам киселина нямах, с Матей имах, но умерено, ной беше с доста по-малко коса. От нещо друга ще да са киселините. Аз бих препоръчала разделно хранене - от него по принцип не се получават киселини.

# 282
  • София
И аз нямах киселини, а Соня се роди с достатъчно косица.

Татянче, ние май си падаме по едни и същи играчки. И аз съм набелязала тая ферма, защото на Соня в момента тия животни са й любими и знае как правят всички. А по конете е луда направо.
Исках да те питам колко струва при вас къщичката на Fisher Price / little people/, защото като видях снимката която беше качила много ми хареса и искам да й вземем такава за Коледа.

# 283
Гледам тук е весело от ранни зори  Joy

Бубс, мерсаж за инфото Hug

И аз да потвърдя за киселините и косата, че няма общо Mr. Green

# 284
Добре дошла на новата мама Татяна!  bouquet

Ванче, браво на Юли!  Peace А след колко дни ясла му беше първото приспиване там?

Татянка, браво на новите умения на Миленка! Heart Eyes

Вили пък напоследък се е пристрастила към последния бр. на сп. Коса. С такава любов го разглежда и повтаря "каки-каки". Снощи всички ни приспа, а тя си "четеше" в кошарата списанието. Sick

Киселините- аз пък знам поверие, че ако имаш доста - значи чакаш момиче, но при мен въобще не съответстваше.

Мами на две деца - как наричат малките по-големите? Вили започна с "дате", вместо "бате", но сега твърдо на "Пепчуу", т.е. по име, от което брат й е във възторг, но на мен въобще не ми допада.
Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт