На ясла или у дома ще посрещнат есента АПРИЛските деца

• 8 937
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Честито на всички празнуващи днес, гледам много сте  bouquet! Няма да изброявам, че да не пропусна някой.

Ванче, Английско не ни е отпаднало, въпреки че аз все повече се разколебавам за там, ама сега сме на друга вълна. Ще правим уж нещо в БГ да видим какво ще излезе. Друг е въпросът че нашите направо не вярват, от колко години врънкат да се върнем, та сега всички на седмото небе.Решихме първо да се приберем в БГ, че ако с две деца се стоварим направо в Английско хич няма да е добра идея. Пък от там нататък ще му мислим какво ще правим. Уж сме го решили за догодина, сигура 99%,ама ми е едно такова НЕокончателно все още. Гледам да го забавя колкото се може повече, но се надявам да хванем поне малко от лятото, щото ако се приберем по сивата зима ще ми бъде много писимистичен старт. Пък и време има до тогава не се знае на къде ще ни задуха вятъра.

Раче, и Лекса е още с памперс, ама аз нямам намерение скоро да я тренирам, то нямам и кога де. Майка ми като дойде ако иска да се занимава, аз лично ще чакам докато направи 2, а надеждата че ще влезе в час по-бързо.

Янче, силно се надявам всичко при теб да завърши благополучно много скоро Hug

# 76
Мале, мис, то не останало Shocked, 32-ра седмица...

# 77
Здравейте най-накрая и от нас! Напоследък не съм влизала тука и го отчитам като голям пропуск, но и нямам много време затова. Ние вече сме доста порастнали и физически и умствено. Вече доста успешно си общуваме с малката бандитка. Вече има десетина и повече можеби думи, които казваме и то на място, а не посто така. Ужасно палава е и в моменти посто ме побърква, но съм доволна, че е общителна и се разбира и с възрастни и с деца. Много често я оставям в един детски клуб ипосле немога да я взема. Страшно много и харесва, а види ли дете, още повече кака или батко напаво откача. И ако не дай се боже някое детенце си тръгне започва рев. Има много още, но малко по малко. Постепенно ще отговарям и по текущите теми.

Обувки сега и аз и търся, така че следя с интерес отзивите ви.

За памперса и ние още сме с него - т.е. с гащи пампес. Днес успях да я хвана и се изака на гърне. Учим се сега да си казваме и обикновено аз закъснявам с реакцията, но днес успях Laughing

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 23:52 от natali_sl

# 78
  • Варна
Мис, не знам как ще се адаптирате тук...Да не те отказвам, ама аз дето все по-често осъзнавам, че живеем в абсурдна държава.
Сега си дойде един братовчед на мъжа ми, който живее в Нова Зенландия. Смятам да разпитам подробно, че съм й хвърлила око. Само с майка ми какво ще правя newsm78 Ще се поболее, ако заминем...Пък и тук все пак имаме жилище, че не едно...Май само си мечтая...
Пак си поспахме, е малко с прекъсвания, ама доволно. Сега като го наболяват зъбките се събужда, промрънква и като го взема при нас заспива.

# 79
Добрютро. Аз само повдигам темата, не че има какво да пиша. Тази сутрин се успахме дружно, защото винаги, когато решим да си легнем навреме с Младен и да се наспим, Иво ни спретва нощна програма. Тази нощ се събуди, взехме го при нас уж да заспи по-лесно - и това беше краят на съня ни. Лежи кротко и в един момент се изхили на глас, скочи и нападне баща си да го гушка и гали. Или се обърне към мен, пее и ми скубе косата с всичка сила. И сега сме като бухали, а Младен закъсня за работа.

# 80
  • София
Леле, Юлче, какво му е било нощес - да не еимало пълнолние?

Ние оставихме Мати при свеки и буквално пренесохме Лора у нас - нямаше сили да е жива, камо ли да стане и излезе от баба си! Слава богу до края на вечерта се пооправи и доби настроение. Сега лежи и гледа филмче, но яденето хич го няма още.

Добре, че мъжа ми си беше тук за няколко дни!

# 81
Не зная, беше много кротък и доволен от живота (нямам против това), само дето не спеше и държеше да сподели радостта си с нас (срещу това обаче силно възразявам).

# 82
Добър ден и от нас!

Втора поредна вечер Али ми спи от 12 до 7  Laughing Никога не се е случвало това и не мога да ви кажа колко съм доволна  Hug Не че не ставах на всеки час да го завивам де  ooooh! И в тази връзка един въпрос - с какво ги завивате в момента децата през нощта и как спят ( в смисъл с какво са облечени  newsm78), защото ми е едно такова - нито за тънко, нито за дебело чувалче и спи с едно леко одеалце, памучно, облечен е с боди с къс ръкав и с дълго тънко памучно панталонче. Спим на отворен прозорец и през нощта подухва леко, та се чудя как да го слагам да спи  newsm78

Вени, да се оправя бързо Лоричка  Praynig

Мисче, какви са тез мераци  Shocked Я да си стоите там  Laughing Шегата на страна, ама направо ме разби  ooooh! Вие си знаете най-добре, а и аз нямам нищо против, защото често ще си излизаме заедно, ама си е скапано тук да се живее  Naughty

Енви, когато Али се удари или прищипе някъде прави едни сладки движения с ръката, все едно казва чао, но до главичката и знам, че ако мрънка и прави това - се е ударил, но в повечето пъти мрънка и се дере направо от показване на характер, никога не е плакал от глад, а и вече знае къде е хляба и отива и сам ми носи или като ми надигне блузата ми е ясно, че е гладен  Laughing

# 83
Здравейте!
Честит имен ден на патерици на празнувалите вчера.   bouquet
Черепахче, стискам палци всичко да е ок.  Hug

За обувките- и аз съм на мнение, че трябва да са качествени, особено първите, когато детето се учи да върви. Но за цените в Бг на ми се говори, те направо са ненормални на фона на заплатите, но това е друга тема.

Ние на 11 осктомври ще си идваме в Бг, за малко, но колкото да се видим с роднини и приятели. Grinning  Аз тази година нямах намерение да се връщам, но нещо ме подгони носталгията.
Дея, ако има време ще се радвам да се видим пак...... Hug

Много  Hug от нас

# 84
Привет и от нас,

тук времето се раzвали, дъждовно е, не се иzлиzа от дома  Confused

Рина, вклю4вай се по 4есто  Hug 

Вени, дано Лора се оправи много бърzо  Praynig 

И аz мога да се похваля с добра ноЩ  Flutter  СноЩи я сложих по рано и в 20.20 беШе zаспала. СледваЩото вклю4ване от нейна страна беШе в 6.45, когато я 4ух да си прикаzва неЩо  Crazy  ...и тъй като на мен ми беШе рано, не ско4их веднага и явно и двете сме си zаспали пак  Blush  zаЩото когато се събудих в 8.30, тя си спеШе сладко и дълбоко  Laughing
В4ера в групата имаШе едно моми4енце, с един месец по малко от наШите миШлета, и майката раzправи, 4е спяло 3 4аса преz деня, а ноЩен сън от 18 до 8 4аса  #Crazy  Това са 17 4аса сън  Shocked  #Crazy 

Смин, тук са 15° някъде, парно не съм пуснала, Милена спи на zатворен проzорец. Спи с летен 4увал и от долу е само с пижамка с дълъг ръкав и не съм 4увала оплаквания  Mr. Green

Милена таzи сутрин zа 1 път говори по телефона с баЩа си, имам предвид истински, той й говори, пита я къде е мама и тя м отговори "Тук е мама"  Laughing 

# 85
Велина спи с тънко одеало и пижама с дълги крачоли и ръкави /през по-студените дни напоследък имаше и потник отдолу/, на затворен прозорец. Но почти постоянно е отвита. Брат й спи по същия начин, но се завива до ушите.

# 86
Оле, Вени, дано Лора се оправя бързо, милата!

Лекса все още спи по боди с къс ръкав, все е отвита, само че аз не ставам като Смин да завивам Embarassed. Ама итя не търпи завивка така или иначе. Сутрин като тръгвам на работа я покривам хем само до кръста, обаче моментално бива размърдана и завивката отхвърлена.

Краси, аз ако нямах добър старт в БГ при едно връщане за каквото мислим, не бих си и помислила да се върна, то ще е лудост. Но уж няма да сме зле пък ще видим.

Смин, що така говориш сега, я не ме плаши  Mr. Green. Нашите знам от голямо желание го правят и ни кандардисват ( не заради тях се прибираме де) ама никой не ни разказва за негативното ( чудно защо ли newsm78).
 Единствено сестра ми е с опасения че няма да издържим и ще си бием камшика пак, ами каквото стане в крайна сметка. На този етап ми се иска децата да са в БГ, пък за по нататък на където ни задуха вятъра. То ми е ясно че няма да е цветущо, тъй че гледам да не се глася с високи надежди. Тук съм си много добре, но на този етап с две деца и сами просто няма смисъл за съжаление.

Танче, вие само на немски ли и говорите на Миленка? Защото аз докато чуя изречение от Лекса ще се мине още доста време?

# 87
Фил, забравих за теб.
32 седмици, ама от където и да го погледна са си 2 месеца, пък за мен и това е множко. Само кило-две ми остават да достигна килограмите, които бях качила с Лекса, пък къде съм още. До къде ще я докарам този път незнам. Не мисля че ям повече от предния път, не изглеждам плондер, обаче кантара друго казва, та незнам Rolling Eyes

# 88
  • София
Сминсче ние не заминахме. Реа вдигна висока темп и чак сега я свалихме. Надявам се в понеделник да съм на ваша земя. Реа спи с пижамка, но много се отвива и аз постоянно и мятам одеялцето отгоре.

Иначе ние от момента на махане на памперс сме далече. Пишка в банята, но понякога и навсякъде другаде.  И от цели думи и изречения също. Казваме си някои думички, но не винаги, само при добро желание.

Болничките да се оправят бързо, че това хубаво време е само за разходки

# 89

Милена таzи сутрин zа 1 път говори по телефона с баЩа си, имам предвид истински, той й говори, пита я къде е мама и тя м отговори "Тук е мама"  Laughing 

Joy Joy Joy

Иво ни спретва нощна програма. Тази нощ се събуди, взехме го при нас уж да заспи по-лесно - и това беше краят на съня ни. Лежи кротко и в един момент се изхили на глас, скочи и нападне баща си да го гушка и гали. Или се обърне към мен, пее и ми скубе косата с всичка сила. 

То не е много смешно, но като е на чужд гръб, а и както си го описала се скъсах от смях  hahaha

Рамама, Вени, какво им е на децата?

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 22:00 от Nadeto

Общи условия

Активация на акаунт