! Няма да изброявам, че да не пропусна някой.Ванче, Английско не ни е отпаднало, въпреки че аз все повече се разколебавам за там, ама сега сме на друга вълна. Ще правим уж нещо в БГ да видим какво ще излезе. Друг е въпросът че нашите направо не вярват, от колко години врънкат да се върнем, та сега всички на седмото небе.Решихме първо да се приберем в БГ, че ако с две деца се стоварим направо в Английско хич няма да е добра идея. Пък от там нататък ще му мислим какво ще правим. Уж сме го решили за догодина, сигура 99%,ама ми е едно такова НЕокончателно все още. Гледам да го забавя колкото се може повече, но се надявам да хванем поне малко от лятото, щото ако се приберем по сивата зима ще ми бъде много писимистичен старт. Пък и време има до тогава не се знае на къде ще ни задуха вятъра.
Раче, и Лекса е още с памперс, ама аз нямам намерение скоро да я тренирам, то нямам и кога де. Майка ми като дойде ако иска да се занимава, аз лично ще чакам докато направи 2, а надеждата че ще влезе в час по-бързо.
Янче, силно се надявам всичко при теб да завърши благополучно много скоро
Ще се поболее, ако заминем...Пък и тук все пак имаме жилище, че не едно...Май само си мечтая...
И в тази връзка един въпрос - 

Аз тази година нямах намерение да се връщам, но нещо ме подгони носталгията.
СноЩи я сложих по рано и в 20.20 беШе zаспала. СледваЩото вклю4ване от нейна страна беШе в 6.45, когато я 4ух да си прикаzва неЩо
...и тъй като на мен ми беШе рано, не ско4их веднага и явно и двете сме си zаспали пак
zаЩото когато се събудих в 8.30, тя си спеШе сладко и дълбоко
Това са 17 4аса сън