Иначе спинкът с пижами с дълъг ръкав и бодита потници от долу.
Завивам ги с дебели одеялца но ефекта не е голям след като все са си отвити.
Като се застуди ще преминаваме към чувалчетата.

Таzи ве4ер например бях сготвила неЩо, тя искаШе сама да се храни с лъжицата но по пътя към устата върти лъжицата и вси4ко пада долу
Не ми пре4и 4истенето, но тя така не може да се нахрани. ЛоШото е, 4е не ми дава да й покаzвам или да й помагам. Друг път е доволна ако има лъжица и аz друга, аz я храня и тя съЩо, горе долу една нейна лъжица на 2 мои и така може, ама днес не ми даваШе. Накрая, след много рев и тръШкане, откаzа да яде наготвеното и й дадох 2 сухара 

. Свекито влиза там да им преподава песни и танци, и каза че е страшно - 7-8 се дерат като магарета, други хленчат, учителката трепери цялата, а лелята се заключила в служебната стаичка да не й "надуват главата"
. Преслав като "старо куче"(лятото ходи в сборни групи) се чувства доста добре и дори "помага" на госпожата да се "справя със ситуацията".
. Честно казано, в яслата на Диди в момента е по-тихо, отколкото в 1-ва група в градината на Преслав. 

у
колко пъти плака, не знам, докога ще сънуват по толкова бре
че и не мога да го събудя, ужас 
Браво на пуйчето 
, т.е. цицат), все ще се научи, но не обичам да ми е супер мръсно и аз лично го ограничавам още
има ли и други такива деца, че да споделим опит, бяга и шава, идва при мен за поредната лъжичка и продължава да бяга, на столче не дава да го сложим отдавна 
,а толкова ги харесах, но как да е, дано тези да излязат качествени 

И пак му я изкараха от устата, горкото дете, поне облиза малко!
.Влизането ни в яслата бе белязано от падане но гръб на току-що измития балатум
.поплака и заради това и заради взименето му от сестрата.Като влезе обаче в групата и мигновено спря-надявам се да не плаче повече или поне не много
.Едно ми е такова свито под лъжичката ама няма как.И аз се самонавивам, че е за негово добро-само от болестите ме е страх.И ние взехме имуностимулатора For Kids-дано си изгради имунитет.
.
Бе6е се омазал добре, по принцип не улу4ва само когато е нещо сухо си гриска.

Голямо мазане пада 

от нас.