ФОТО: -Графи, -Шопъри, -Ценители и -Гледачи / Volume 16

• 23 101
  • 587
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Опит за обработка - нещо като силует  Blush
Снимката е моя, но с апарата на Лулу, а детенцето е приказно красиво  Hug

Това е оригиналът http://tedca.multiply.com/photos/photo/23/161

Додо, много са полезни и интересни обясненията ти   bouquet

# 106

ох, как серазвълнувах
това са снимки т концертите в зала, почти от същото място, където бях аз.......ох спомени мили....
съвсем се разконцентрирах

Благодаря!

# 107
Амбер пък мен ме е яд само че времето е хубаво, слънчево и прекрасно за снимане на есенни листа, пък аз кисна в офиса и ви чета Joy

Лулу на мен с Дени ми е много трудно да снимам.Чудя се кое да пазя по-напред-него или апарата си:) Амбърчо като почива тогава ходим на фото-разходки:)

Дамаянти с тази обработка само си скрила красотата на детенцето;) Оригинала ми харесва много,много повече.Представям си го с друга обработка-такава която само да подчертае красивото личице;) И кроп отляво;)

dodo безкрайно съм ти благодарна за обясненията и за търпението;) Тук всички те нападнахме с въпроси,сякаш се страхуваме че ще изчезнеш както и се появи;)

# 108
  • Вече в моята си приказка...
http://today.actualno.com/news_123377.html

Peace

# 109
amber, на мен така ми излезе лошо име на майка Mr. Green Тя всъщност и Фрида има какво да разкаже по въпроса Mr. Green На последната мохитанска среща обра няколко много укорителни погледа Joy

Дайте да си направим един фото пленер бе хора! Ама наистина фото и да не се изчерпва със снимане на листата мента в коктеилчетата Mr. Green

# 110
Джеми, имах предвид да изтриеш линка към мултиплайската група в първия си постинг.

Фрида! Живо и здраво вдъхновението ти да е и много подвизи да снимаш!  bouquet

Редакция на диптиха според много уместния кроп на Джеми

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 16:16 от Вечерница

# 111

Сега разгледах изискванията - 65 x 40 см. на 250 dpi Shocked  newsm78 Аз не разбирам много, но за такъв отпечатък подозирам че 10 мп камера няма да е достатъчна Rolling Eyes Някой тук да снима на среден формат Mr. Green

# 112
Моля за коментар за този триптих.

# 113
Вече не ми се връзва съвсем цветово изравни баланса на бялото. Долна лява синее, горна дясна е на жълт фон. Поне за мен подбора не е  съвсем удачен. Долна лява снимка ми харесва като самостоятелен кадър.

# 114
И на мен като отделни кадри ми стоят по-добре.С по-дебели бели рамки (другата ми манийка в момента;))

# 115
Моля за коментар за този триптих.

Мене пък ме кефи. Обаче долна лява я изравни с горната, че като клюкарка наднича  Joy
Аз бих разменила местата така:
Голямата вляво, долната лява заминава горе вдясно. Така и фоновете ще се напаснат, защото голямата горе е бледа, а долу е жълта.  Peace

# 116
Вечернице, напълно съм съгласна с коментара на Джеми, стърчащата долна снимка вляво разваля хармонията. Но си мисля нещо друго... идеята за три погледа към един и същи (или много сходен) обект е интересна, но ако третата снимка от триптиха е нещо, което е като противовес на тези сини цветя, дали няма да стане по-добро. Да замениш "любопитната" долна снимка с нещо, което да подчертае идеята ти, а не да я илюстрира. Може би насекомо, може би трева... Не зная дали това, което пиша има смисъл. В показания по-горе триптих си използвала именно този похват и ми се струва, че ти се отдава. Има ли смисъл това, което казвам?

# 117
  • в гората

Сега разгледах изискванията - 65 x 40 см. на 250 dpi Shocked  newsm78 Аз не разбирам много, но за такъв отпечатък подозирам че 10 мп камера няма да е достатъчна Rolling Eyes Някой тук да снима на среден формат Mr. Green

Аз:) Хаха.  Joy Joy

Lulu, давай смело и се мятай в конкурса. Мислех си за теб, и за Джеми, и за Амбър и за Фрида когато разбрах за конкурса и само чаках да се върна от отпуска, за да ви пиша за него (работя във vivatel). Вие нали снимате с апарати, които позволяват такава резолюция?
Най-добрите снимки ще бъдат включени в календар, затова трябва да са на висока резолюция. Или е прекалено висока???

Момичета, темата е станала страхотна! Благодаря ви, след днешния доста неприятен ден, я изчетох на един дъх!

Фридааааааааааааааааааааааа, страхотно благородно дело си свършила!!! Бравос! Ще ти донеса лимонов кейк. Hug

# 118
 Simple Smileмале колко съм пропуснала .Ще си повторя поста в новата тема
Ето моите скромни плахи стъпки в този форум с мои фотографии без фотошоп....още немога да се преборя с тази програма
http://monkapana.multiply.com/photos/hi-res/9/9?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F9%2F9
http://monkapana.multiply.com/photos/hi-res/9/11?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F9%2F11
Имам сто въпроса????
-най важния от тях е-опитах се да си настроя монитора по схемите които са зададени от линка на Фото форума и май го разстроих.Има ли нещо друго по което мога да му задам правилни контрасти?
-не изключвам функцията баланс на бялото и в слънчев ден -това пречи ли?

# 119
Жената-ИСКАМ ЛИМОНОВ КЕЙК!

И ХОРА-не снимайте с деца, не става, някой трябва да ги гледа, при мен за малко не сезираха комисията з азащита на детето, когато Сара за малко не се метна от един стол в Табако, докато майка и си снимаше нещо.....
ЛУЛУ!-Благодаря, и това било френд, с компроматна война ли почваме....?

Жената-аз снимай един изгрев и едни други неща, като се върна ще покажа (завиждайте, още съм на морето) Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт