ФОТО: -Графи, -Шопъри, -Ценители и -Гледачи / Volume 16

• 23 093
  • 587
  •   1
Отговори
# 525
Може би ми се иска да е по-бърз.
30Д, който аз съм харесала, всъщност от 20Д нагоре всички са с въртящ се скрол бутон за менюто. И ако се понамокрят, няма да пострадат, но са по-тежки и обемисти. Затова 350 е оптимален.

И той изтъкна бързината - макар, че аз сега лично не усещам такава нужда - на сафарито в Кения определено 300Д-то беше бавен - животните са непридвидими и щракаш като хахав Crazy

350 е с много малък гриф (аз го бях писала и преди) и е неудобен за огромна мъжка лапа.

# 526
# 527
  • Sofia
И аз съм доволна от моя 350Д. Върши ми чудесна работа, вниманието ми е насочено повече към обективите.
Бих искала да си сложа и една допълнителна приставка с още една батерия. Става доста огромен, но пък нямаш грижи..-..

# 528
  • София
Появявам се отново, за да покажа малко снимки от морето. Абсолютно нищо не съм правила по тях - само са снимани и пускам някои избрани тук:

http://isanoy.multiply.com/photos/album/3/Spaghetti_lover_210907

Някакво мнение?

# 529
Иса, дай още де. как ми се гледа моренце!

за тези, които си показала:
снимала си ги много от близо и отдолу, от оптиката се е получило странно изкривяване на лицето, преди няколко страници говорихме за това.
на мен лично не ми харесва поглед към обекта от към брадичката.
не знам как е твойта девойка с почирането, чувам, че се оплакват колежките от пълно безхаберие от страна на младежта. ако имаше някъде контакт с погледа и камерата или със спагетите (как се казва eye contact  бе хора?) , щеше да е по-въздействащо. така не разбирам, обича ли спагети, или не.

# 530
  • София
kalina na kayo, мерси за бързия коментар - ще потърся това с изкривяването на лицето.  Thinking
Девойката абсолютно отказва да бъде снимана. Мога да направя колекция от поне 300 снимки, на които е закрила лицето си с ръце щом усети, че я снимам и с още толкова, на които ми прави физиономии по същата причина. Обикновено я лъжа, че не снимам, а само я гледам  Sick

Ето още: http://isanoy.multiply.com/photos/album/5 Някои биха изглеждали по-добре ако поне малко ги обработя, но нещо нямам никаква муза в момента... Sad

На първите три снимки има някакви 'чертички', които апарата ми прави от време на време и после му минава... Предполагам се дължи на няколкото му падания и показва спешна нужда да бъде сменен, ама....

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 00:13 от Isa

# 531
аз все още не съм се сблъскала с този проблем. прекалено зает е да прави дивотии, докато го снимам. или най-много да се сбием кой да вземе апарата.
другите, как се справяте с положението?

# 532
иса, http://isanoy.multiply.com/photos/photo/5/7
тази ми хареса.
много готина емоция. и хоризонта ти прав, абе  Simple Smile

# 533
  • София
kalina na kayo, мерси. Тази възнамерявам малко да я орежа, а и малко да я затъмня или както там се казва. Снимките са три и на последната е прегърнала баща си - към който всъщност тича. Ако имах повече умения щях да направя триптих и да го подаря на бившия - да се фука  Mr. Green

# 534
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Момичета, имам едно петно горе в дясно на всички снимки от днес... вчерашените не съм ги "изследвала"... Обектива на 2 пъти го пипам без да искам и много внимателно с памучна тъкан го забърсвам... дали може да е от това?! Кажете с какво трябва да го чистя, защото много се притесних сега ooooh!. На всичките днешни снимки (повече от 200) го има това петънце на едно и също място. Видях го случайно "на стената в спалнята", но се появи и на други снимки, които нямат за фон въпросната стена... Rolling Eyes

# 535
Иса, много си благородна. Аз и за настоящия може би не бих го направила, камо липък за бившия Simple Smile Да се радва, че си го снимала Simple Smile
много ще се гордее дъщеря ти с тези снимки, като порасне.

Муцунке, welcome to the club
и аз имам петно. даже лулуто ми го продуха, но пак си остана. тоест премести се.
при мен е на матрицата, пробвах с друг обектив, но пак си го имаше.
ако имаш друг обектив, опитай. но както го описваш, сигурно е матрица. на пленерррррра ( Wink ) ще ти го продухаме, споко.
всъщност отдавна искам да пробвам никон Mr. Green

не те похвалих за муцуноколажа, много свежо!

# 536
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Ти почти ме разплака Cry Cry Cry...
Сега прегледах и предишни снимки - има го навсякъде Cry
Как така на матрицата?! Това нормално ли е? Апарата е в гаранция - мога ли да го върна?
Сега ще пусна снимки, на които се вижда, че да ми кажете колко е тежко положението...
Горе в дясно се вижда Peace
Ето - първите 5, а и следващите де  #Crazy http://www.flickr.com/photos/13966940@N02/?saved=1

С какво ще ми го духате? newsm78 Какво ти е направила Лулуто? Кога ще  е този плАнер?!
Мерси за похвалата - Муцун само муцуни ми прави - как да не го колажирам Mr. Green

# 537
ами попаднали прашинки на матрицата. лулу има една духалка. ама с нея не стана, ще се опитам със студена струя на сушоара. ама дългия отказва да ми асистира.
не знам гаранцията дали поема такива проблеми. аз нямам гаранция на моя.
чисти се, споко.

Иначе виж... лулуто на мен нищо не ми направила.. малко двусмислено прозвучава с това духане. Joy Joy

# 538
Обектив се чисти с едни специални хартийки и течност - продава се в комплект, около 9-12 лв.
Аз лятото си купих от Халите, на горния етаж, вляво, зад банката е фотомагазинът.  Peace

ето вдясно духалката, де факто помпичка.

# 539
Amber, досега гледах диптиха ти, доста трудно ми дойде прозрението  Mr. Green
Аз бих изправила лявото клонче и бих стеснила кадъра. Двоен квадрат нещо не ми седи добре  newsm78...

Десният кадър ми харесва повече, аз може би него бих използвала и като ляв.
Друго, което мисля, че би стояло много красиво е :
от левия кадър лявото цвете, остави го него само, дефокусирано - както е сега.
Но нещо трябва да се промени в композицията, може би не толкова наклонено и по-стеснено.
Пробвай, имаш доста възможности!   bouquet

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 01:49 от geminarius

Общи условия

Активация на акаунт