ФОТО: -Графи, -Шопъри, -Ценители и -Гледачи / Volume 16

• 23 083
  • 587
  •   1
Отговори
# 540
# 541
джеми, от преди я гледам и я мисля, много идейно.

амбър, кефи ме лилавото на диптиха.

# 542
  • София
Джем, готино червено  Sunglasses

Днес си взех лентите от скан (6 бр.) Тепърва ще ви пускам летни снимки  Mr. Green

Като за начало, я кажете нещо за това, моля  Mr. Green

# 543
Днес си взех лентите от скан (6 бр.) Тепърва ще ви пускам летни снимки  Mr. Green

Като за начало, я кажете нещо за това, моля  Mr. Green

Моби, това си плаче за квадрат! Ще ти предложа кроп във Фликр.
МНОГО ми харесва - цветовете, контрастът по стената... шопена ли е?

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 03:10 от geminarius

# 544
С него си говорихме веднъж - дали добрият фотограф може да отстреля супер снимки и с по-второстепенен фотоапарат (аз говоря за дигиталка не СЛР, напр. паналайка ФЗ нещо си ).
Мъжът ми каза, че би трябвало, но аз не съм много съгласна.
Рязкост и качество не могат да се докара. Вие как мислите?  Rolling Eyes

И аз смятам, че не е възможно с лош апарат да направиш супер хубави снимки, колкото и добър фотограф да си. Всичко си е до апарат. Въпреки, че го има обратния вариант - с много хубав апарат, не всеки може да докара хубава снимка. Трябва си око, тренинг и фантазия, донякъде.
Интересно ми е и вие какво мислите по въпроса.
Аз пък мисля, че може. Хора правят много интересни снимки с pinhole . Но хубавия апарат+хубава стъклария ти дава повече възможности определено.

amber, във flickr можеш да качваш колко искаш на брой снимки в рамките на месечния си лимит, но само тези до 200 ще са видими за останалите. Другите ще можеш само ти да виждаш.
Потози повод мисля, че е по-добре да направите група "52 седмици", а не 365 дни.  Grinning
Харесаха ми "шипките". Първите.

Кали, кофата и сандалките...много ми хареса.

До тук успях да стигна тази вечер...ъъъ. нощ...

# 545

Ето ги първите четири дни от 365-те на моята Ема.Страхотно предизвикателство е тази група.
Мисля,че трябва наистина да си наложи човек всеки ден да има избрана една снимка,която да определи за 365(а пък може да се качват накуп при възможност).Мотивацията е по-голяма.
Това го казвам,защото виждам,че публикувате повече от една снимка на ден(на дете) и не мога да разбера дали са от различни поредни дни.

Амбър.на мен пък лилавият фон точно на последната ти снимка нещо е ми харесва.

А в момента ъпгрейда за про-акаунт във фликр е 48 долара за 2 години,нали?

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 09:00 от Trislon

# 546
Trislon снимките ти са със страхотни цветове.Обработвани ли са?

# 547

Ето ги първите четири дни от 365-те на моята Ема.Страхотно предизвикателство е тази група.
Мисля,че трябва наистина да си наложи човек всеки ден да има избрана една снимка,която да определи за 365(а пък може да се качват накуп при възможност).Мотивацията е по-голяма.
Това го казвам,защото виждам,че публикувате повече от една снимка на ден(на дете) и не мога да разбера дали са от различни поредни дни.

Амбър.на мен пък лилавият фон точно на последната ти снимка нещо е ми харесва.

А в момента ъпгрейда за про-акаунт във фликр е 48 долара за 2 години,нали?
Трислон, аз също съм страшно надъхана да снимам всеки ден. Има дни, в които се чудя какво да снимам  newsm78, как да хвана Сара в нова поза, ама така че да не е просто "детето зяпа нанякъде".
Особено сега като се разваля времето и навън е мрачно... въпреки тва изкушението да прескоча някой ден още не ме е връхлетяло, но съм се улавяла в крачка как ми идва да излъжа и да задържа днешната снимка за утре  Embarassed hahaha
В края на краищата целта е да направя вид дневник със снимки. А и Сара всеки ден ме изненадва с нещо ново Heart Eyes Hug

Аз във Фликр платих една година, почти 25 $, а две са 47.99$.

Mira, 200 снимки е лимитът на месец или като цяло?  newsm78

# 548
Амбър,ъвсем леко.Първата въобще не е пипана,освен лек кроп отляво,а втората е с по-голям кроп.Останалите контраст и последната малко селектив калърс.
Когато ги качвам вечер нямам никаква възможност да ги обработвам и почти само ги ресайзвам във фотошоп.

# 549
Трислон, аз като качвам повече от една снимка на хлапе, са винаги от един ден. Аз лично не мога да определя коя е най-сполучливата. Ако счетат админите, могат да трийват по усмотрение.
При твоите до момента ме кефят страшно много (освен модела) и преобладаващия цвят на снимката. Плътни ярки тонове, създаващи много настроение!
Много ги харесвам! Peace

# 550
Честно казано, на мен ми е трудно да снимам всеки ден за 365.  SadМоделката е по цял ден на училище, и като се върне, рядко е в настроение. Обикновено резултатите са ей-такива

така че, и да ви се вижда шикалкавене, или пък не, честно си признавам, че имам намерение да се възползвам от сполучливите си съботно-неделни кадри Mr. Green е, ще се стремя да са различни все-пак hahaha

от друга страна, гледам че във групата са постнати снимки с дата от преди месеци, че и година? имам доста хубави неща от това лято, ама ще качваме ли стари? newsm78

geminarius, жестока идея. какво сложи да свети вътре?

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 10:06 от Lois

# 551
И аз се влюбих в цветовете,  TrislonGrinning
Снимките пленяват, много ми харесаха.

geminarius, страшно идейна снимка. Въображението ти няма граници.  Grinning
Ще си купя и аз от Халите онова комплектче, че каката беше човъркала по обектива на Jenoptic-a.  Tired Оставила пръстови отпечатъци, и по едно време снимките ставаха преекспонирани. Тъмното - много тъмно, бялото искри. Мислех, че се е прецакал фотоапарата, после се сетих какво е станало, та го позачистих и аз с памучно парцалче.  Crazy  ooooh!

Муцунка, много ми хареса снимката на бебчо с кубчетата.  Laughing

Аз пък няма да мога да се включа в 365 дни, макар че имам два модела на разположение. Каката вече е на детска градина, а и аз ще тръгвам на работа след месец-два, и ще си виждам децата само рано сутрин и вечер, когато е тъмно вече, а не искам снимки със светкавици. По цял ден ще сме само в уикендите. Кой каза проект 52 седмици?  Grinning Виж, там бих се вредила.  Laughing

# 552
Ама,мацки,нали затова групата се казва 365 дни-365 мига(не 700 например,нито пък 165).Иначе може да си направим всякакви други групи.А и всеки си има акаунт,където може да публикува каквото си реши и не отговаря на правилата на групата.А и нали тук си публикуваме всичко останало.
Джем,аз този комплект го гледах преди време,но продавачката ми каза,че не е особено ефикасен.Няма много силна струя.Ти какво ще кажеш?

# 553
за 365 дни - извинете ме вчера постнах 6 наведнъж но са от различни дни.
Името на файла е датата. Например първата е 19092007.
Нямах възможност да влизам в нета няколко дни. Днес ще пусна вчерашните.
Обаче ако искате и тук да ги пускаме, направо ще издъхна...не мога с такова темпо бе хора!
Разгледах ги там на място и коментирах.
На Трислон синя стена е обрала овациите, ама си  е върха!!!

# 554
Джем,аз този комплект го гледах преди време,но продавачката ми каза,че не е особено ефикасен.Няма много силна струя.Ти какво ще кажеш?
По-добре от никакъв, особено когато Сара реши да снима  Joy Всички обективи са ми с филтри, именно поради тази причина - ако нещо пострада, да не го отнесе стъкларията.
Иначе нося камерата да ми я почистват в магазина, в който я купих - срещу 30 фр. и отвътре, и отвън.

Идеята за група 52 седмици е много добра!   bouquet
Там например всеки може да поства снимките, които смята за най-дори или може да го ограничим на 1 снимка/седмица... както кажете, аз съм за  Peace

Общи условия

Активация на акаунт