ФОТО: -Графи, -Шопъри, -Ценители и -Гледачи / Volume 16

• 23 094
  • 587
  •   1
Отговори
# 75
Ееее Фрида Браво! Обичам те!  Hug
Темата става все по-интересна   bouquet

# 76
Бая се оцъклих тая сутрин, да знаете!
Джеми, благодарско за линка, не можах да се светна кое къде се пипа. ooooh! *(все трябва да ми се обяснява по няколко пъти). Харесват ми кроповете ти! (оле много съм загубена и не схванах веднага коментара ти) Tired
Последно - сложи линк към групата в първия си пост. Praynig (другия можеш да го махнеш)
Много съм щастлива от това, което чета и развихрилата се дискусия.
Пускам ви две неща за коментар - имат ли нужда от обработка, кроп и тн. В оригинален вид са.
http://flickr.com/photo_zoom.gne?id=1395639600&context=photostream&size=l
http://flickr.com/photo_zoom.gne?id=1395642438&context=photostream&size=l

Frida, направо се бях затъжила за теб, а ти се връщаш с гръм и трясък.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 09:46 от Вечерница

# 77
до до, можеш ли да покажеш оригинала на онзи пейзаш с мацката?

Довечера!
Само им кажете къде мога да кача снимката / предполагам че за цветния говориш/
Moже да я метнеш във Фликр, направих нова група за такива цели
(-: Fotochallenge

Lois, първата е много хубава, но ако средната лодка не беше центрирана, а беше в лявата част на снимката, можеше да се вижда и дясната цяла. А така и двете отстрани са резнати.

Фрида, сега ще те нацелуват всички тук  Joy Темата став много яка!

Вечерница, това са предложения за кроп. 1+1 са двете снимки за диптих първи вариант, 2+2 са за втория.
Ако нещо не ти е ясно във Фликр, питай.
Снимките ти не са равномерно осветени. При първата пуловерът има сянка, ръката е на тъмно, а отзад фонът е бая весел - за мен не представлява интерес.
Можеше да е заснето по-отблизо, така избягваш натрапчиви фонове.
Втората е много хубава, но ръкавът пречи и лицето е прекалено вляво сбито, няма въздух пред погледа. Ето една моя подобна, за да видиш сравниш въздействието.
Кой пост да махна не разбрах?

# 78
Simple Smile

Вечи, не виждам Фотография в снимките ти, сори Simple Smile

Хубво е че още си ме спомняте

Черпя ви за рд на това Вдъхновение мое

http://212.36.3.59/site_pics/114/r_1182500877_creativity.jpg

# 79
Добре де, не е човешко да изпишете 4 страници само през ноща...
Додо- добре дошла:)
Фрида , не беше ли ти дето "протестираше" срещу снимките на храна..... ми аз съм на диета, може ли с тия торти да ми започва сутринта...Да ти е живо и здраво вдъхновението и много да те радва:)
Много се радвам на темата, стана супер яка и Да! Джем! браво за усилието и подготовката на темата Hug

# 80
Фрида да ти е живо и здраво вдъхновение и още дълго та Ви (Ни) радва  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Да го нацелуваш бонбона и от мен днес  bouquet
Освен това мисля че всички дружно трябва да ви почерпим с Жеми за ентусиазма и труда!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Вечи, втората би била добра, ако имаше повече въздух пред лицето и беше подходила в малко по- общ план. първата не ме впечатлява, липсва ми идеята.

Жеми, аз ако се засягах толкова лесно нямаше да пусна снимката за коментар. Блгодаря, оправих я сянката под окото. 
Трислон нещо не съм склонна да се съглася с теб.  Не съм сигурна че по- нежна обработка ще и тича на тази снимка (освен да речем висок ключ) или поне не направена от мен. Просто не е моят стил и няма да се получи. Всъщност установих, че с теб имаме доста различни виждания, което може само да ме радва страшно много Hug Много е гот да има всякакви мнения и да се получава баланс Hug

# 81
  • Вече в моята си приказка...
Фрида, да ти е живо и здраво вдъхновението! И много да ви радва!  bouquet

И аз моля за мнение относно този фотоапарат

http://www.digicam.bg/models-Pentax-K110D_Body.html

Дали е добър, че е малко по-евтин! newsm78

# 82
  • София
Благодаря нa Фрида за положения труд и усилия  Hug
На Малена за речника който изнамери   bouquet
На Джем, за ентусиазма  Hug
На всички ви за уютното местенце, което ми доставя само удоволствия  Hug
Спорна седмица момичета

# 83
  • Sofia
Освен, че се грижите за емоционалното си равновесие, гледам, че и добре си похапвате в тази тема. Grinning
Мисля да поостана  Blush

На Фрида вдъхновението да става все по-голямо, красиво и ..... фотогенично, разбира се!  Hug

# 84
Фрида,да ти е живо и здраво вдъхновението.  bouquet
Как го свърши всичкия тоя труд,не знам.Само да се качи някъде на по-сигурно,защото тук пак ще се затрие.

Лулу,да.

Джем,какво ще се прави в новата група?Дай разяснения.
Веч,на мен ми харесва от първия диптих втората.

# 85
Фрида -да ти е жива и здрава рожденничката
Огромно благодаря за труда който си положила.И за това, че и го споделяш с нас  bouquet  bouquet  bouquet

# 86
Фрида, да ти е жива и здрава щерката! Извинявай, аз одеве от постинги съм прескочила информацията, че има рожден ден!
Весел ден на цялата компания и да расте здрава, умна и късметлийка!  Hug Heart Eyes

Трислон, групата е за всякакви снимки. Ето например Додо иска да качи цветен вариант на една обработена и се #уди къде да я постне.
Мисля, че Фликр за тази цел е идеална, защото там към дадена снимка могат да се оставят бележки, като се кликне на Add a note, ако е активирана опцията.
Още на тъмба изписва колко бележки има дадена снимка.

Благодаря ви за черпнята!  Mr. Green С огромно удоволствие го правя, на мен ми давай такива задачки  Joy

# 87
Джем,сложи я най-отпред като линк с обяснение да се знае,че е за опити и други.

Много ме кефи 365 дни проекта.Ще се включа и аз сигурно.

# 88
Джем,сложи я най-отпред като линк с обяснение да се знае,че е за опити и други.

Много ме кефи 365 дни проекта.Ще се включа и аз сигурно.
Сложих я, ето и тук, за тези, които не са разглеждали първа страница :

НОВО : Линк към групата ни във Flickr.com ( - : Fotochallenge : - )
За да качвате снимки в групата ви е нужна регистрация. Ако вече имате такава в yahoo.com логването във Flickr.com става още по-лесно.
В тази група могат да се качват снимки, за които търсите идеи за композиция, кроп, обработка и т.н. Без да ви се налага да задръствате личните си албуми в интернет.
Мисля там да копирам информацията,която събираме тук - линкове, автори, терминология и всичко, което може да бъде от полза на всички нас.
Това в случай, че няма достъп до форумите на bg-mmamma.com - един вид back up.

# 89
Аз цялата информация, която сме споделяли смятам да я синтезирам, но това правя от бачкането, където представяте ли си, имам възможност да бъда сама със себе си.

Мерси за поздравленията Hug

Фликр е разкошен и аз се чувствам като дете в сладкарница там, направо ми иде да полудея, не мога да избера от толкова много....

Джеми-ти като най-ориентирана моля те постни тук едно кратко ръководство за навигация и управление на Фликр.

Общи условия

Активация на акаунт