ФОТО: -Графи, -Шопъри, -Ценители и -Гледачи / Volume 16

• 23 063
  • 587
  •   1
Отговори
# 510
жената: ПРАЩАЙ МЪЖА ЗА ПАМПЕРСИ
Joy

# 511
  • Вече в моята си приказка...
жената: ПРАЩАЙ МЪЖА ЗА ПАМПЕРСИ
Joy

Ха,ха, а моя го изпратих за риба... Дано поне риба донесе... Laughing

# 512
ееееееееейййй, не се офлянквайте, казвайте за ПЛЕНЕРА! Като се съберем с цялта техника, ще дадем на Жената да пощрака с СЛР-ите и все ще си хареса нещо! Joy Joy Joy

# 513
  • Вече в моята си приказка...
ееееееееейййй, не се офлянквайте, казвайте за ПЛЕНЕРА! Като се съберем с цялта техника, ще дадем на Жената да пощрака с СЛР-ите и все ще си хареса нещо! Joy Joy Joy

Може ли и аз, може ли и аз! И аз съм в чуденка за нов фотоапарат... Може да реша какъв точно искам.

# 514
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
За какъв пленер говорите, че съм изпуснала нещо...
Натрапниците биете ли ги, гоните ли ги... к'во ги правите, че да съм подготвена...?!

Вие се бъзикате, ама вярно за памперси, мляко и мокри кърпи тръгна човекът... Mr. Green

Кога ли ще го пратя за цигари и ще се върне с количка (не бебешка)... newsm78

# 515
Муцуна, ти определено имаш късмет с мъж. Нека и с кола да се прибере Peace

Аз продължавам да ви досаждам, ама вчера насъбрах един куп матриал за показване hahaha

Искам коментар за композицията. Знам, че не стана остра снимката, но толкова може китовия.  ooooh!

# 516
  • в гората
Вечернице, аз бих процедирала така: режа отгоре така че да не се виждат колоните отзад за сметка на повече сенки и детайл долу на земята. Peace

Разведрихте ме, даже толкова много, че довечера мисля да предложа на мъж ми да продадем колата. Joy Joy Ако не се появя довечера, значи у нас има пленум (повтарям: пленум, не пленер hahaha).

# 517
# 518
Джеми жестоко е! Като увеличих видях че едно врабче яде от ръчичките и:))) Много ми харесва и композицията;)
Amber, на снимката има една note, т.е. като движиш курсура по снимката, се показва едно квадратче (или повече, в зависимост колко са бележките), тя показва именно това врабче Simple Smile
Tези бележки дават възможност да се предлага кроп, както във ФФ. Но не всеки юзър е пуснал опцията други да оставят бележки на снимките му.
Върху съответната снимка трябва да се вижда Add note.

Lois, не го разбрах това geminarius, нямам какво да кажа, даже и врабчетата са по-смели!  Embarassed

Вечерница, при такава композиция горе хоризонтът трябва да е прав.

# 519
geminarius ,тъпа реплика от моя страна Rolling Eyes, но в кратце свързано е с града, в който живееш, и една лека Mr. Green завист от моя страна, ако продължа нататък, ще стане много лично, така че - на лични.

# 520
  • София

Може ли и аз, може ли и аз! И аз съм в чуденка за нов фотоапарат... Може да реша какъв точно искам.
Че пък вече съм решила, ама няма "тунджа" в банката  Rolling Eyes
Искам и аз на пленер  Blush Laughing

# 521
На моят (дълъг както казва Кали Mr. Green) му е щъкнала идеята да ъпгрейдва на 40Д newsm78 Само чака някой да се навие на 300-тката и е готов да се раздели с цяло състояние за нов Rolling Eyes

# 522
Lois, давай де Simple Smile

На моят (дълъг както казва Кали Mr. Green) му е щъкнала идеята да ъпгрейдва на 40Д newsm78 Само чака някой да се навие на 300-тката и е готов да се раздели с цяло състояние за нов Rolling Eyes
Аз съм огромен фен на 30Д, нищо, че 40 е по-нов, нещо цифрата не ме кефи Simple Smile и после бих скочила на 5Д  Mr. Green
Но в момента приоритет са ми обективите, затова тялото ще почака.  Confused

# 523
Аз искам да помоля притежалки на Канон 350Д(например geminarius  Simple Smile )  и пентакс К100 ( например Лулу!  Simple Smile ) да ми изброят недостъците им.
За предимства мога да прочета навсякъде...  Mr. Green

И аз съм в списъка на искащите (Д)СЛР , даже мъж ми каза ,че ако продам сегашния, мога да си купя нов (ще помага  Laughing )   Но аз за сега не искам да го продавам....
Аз съм фен на Никон , но за сега не ми е по джоба (изключвам Д40, понеже  в момнета не се продава без китовия и сработва с нови обективи)....

# 524
Аз искам да помоля притежалки на Канон 350Д(например geminarius  Simple Smile )  и пентакс К100 ( например Лулу!  Simple Smile ) да ми изброят недостъците им.
За предимства мога да прочета навсякъде...  Mr. Green

И аз съм в списъка на искащите (Д)СЛР , даже мъж ми каза ,че ако продам сегашния, мога да си купя нов (ще помага  Laughing )   Но аз за сега не искам да го продавам....
Аз съм фен на Никон , но за сега не ми е по джоба (изключвам Д40, понеже  в момнета не се продава без китовия и сработва с нови обективи)....
Dodo също е с 350Д, нека и тя да се включи. На мен в момента този апарат наълно ми стига.
Недостатъци... не съм го сравнявала с други, освен с предишния ми и спрямо него мога само плюсове да изброя. Simple Smile
Може би ми се иска да е по-бърз.
30Д, който аз съм харесала, всъщност от 20Д нагоре всички са с въртящ се скрол бутон за менюто. И ако се понамокрят, няма да пострадат, но са по-тежки и обемисти. Затова 350 е оптимален.

Общи условия

Активация на акаунт