Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 175 164
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря, но минавам често от там и не съм я виждала градината- дали може тя да ми обясни по-точно  Rolling Eyes

# 331
На ул. "Кирил и Методий" в отсечката между ул. "Будапеща" и ул. "Бачо Киро".
Ако вървиш по "Кирил и Методий" от "Раковска" към "Мария Луиза", се пада от дясната ти страна. Градината е във вътрешен двор между стари кооперации. На тротоара на улицата отпред обикновено има черна дъска с меню за деня. Мисля,че на дъската пише "ресторант Камъните", иначе няма мястото няма табела.
До днес времето беше хладно и не знам дали градината е пусната или предстои. Вътре в градината е ресторанта, в закрита постройка остъклена.
Друго ако те интересува, питай?  Не знам дали има снимки в интернет.

# 332
Ясно защо не съм го забелязвала, благодаря ти   bouquet

# 333
Някой правил ли е РД в това Бесо?

# 334
Виждала ли си менюто там?

# 335
  • София
Литъл, а има ли къде да се паркира наблизо?

Какво е Бесо?!?

# 336
  • София
Литъл, а има ли къде да се паркира наблизо?

Какво е Бесо?!?
http://www.beso.bg/about-us.php
Някой правил ли е РД в това Бесо?
Детски рожден ден ли имаш предвид? Подходащо е да се направи рожден ден на майката или таткото и гостите да могат да доведат и децата си, но за детски не ми се вижда добър вариант. Все пак зависи на колко години са децата де

# 337
Dachy, има места за паркиране на същата улица и по околните, особено в почивни дни и след работно време се намират места. Иначе адресът е в Синя зона.  

# 338
wings, ако не се намесваш с негативизъм, би било по-добре  Peace.

В днешно време народът е масово с коли, а и без кола Г.Делчев е на 3-4 спирки с трамвай от НДК
Wink Отделно, че Ч.къща и Добро имат общо.

Твоето и моето разбиране за хубаво не е еднакво, освен това то по принцип няма особено много ресторанти със закрити ДК, и човек прави компромиси ако държи на такъв тип заведение. Пък и като гледам и други доволни имало-на вкус и цвет... Simple Smile

Laughing Откога различно мнение се нарича негативизъм? Май не ти харесва, че не се прехласвам по Добро и детския му кът, но това няма да направи храната там по-вкусна или условията за децата по-безопасни.

този път явно ти не ме разбра- не става въпрос за прехласване, но определено съм прочела какво пита жената.  Не рaзрах с какво си заслужих забележката ти. Понякога просто не е нужно Peace

В Бесо на мои близки бяха казали преди около 3 мес, че не организират семейни тържества Rolling Eyes

# 339
PolarFox, май не се разбрахме нещо и стана недоразумение.  Simple Smile Съжалявам, не съм искала да звуча рязко или да ти правя забележки нарочно.  Peace

Относно Бесо, и аз мисля, че мястото не е подходящо за детски рожден ден.

Заради прекрасното време днес навън, едни приятели ме подсетиха за пицария "Три" в кв. Редута. Та и аз ви подсещам за нея, коментирали сме мин. година в темата, мястото е прекрасно за хапване и пийване навън с деца, особено по-малки.
вилико, и това място бих сложила в категорията "хубави квартални заведения с градина и детски кът". Менюто не е нещо особено. Яла съм предястия, мезета и скара, бяха вкусни. За друго не знам. Цените не ги помня, но май е малко скъпо като за квартално заведение.  Thinking

# 340
wingels- Peace - Извинявай за недочетения ник  Embarassed

Тук писах ли за Йоли в Дървеница- има мини детски кът в градината- ограден и подхдящ за по-малки деца.

# 341
Vchera hodihme do tova Beso. Izobshto ne stava za detski RD, iavno sam se zabludila v komentarite. I kato zavedenie ne mi haresa, to biaha edni limuzini s reviashti motori, edno oglezhdane,  minijupi I prelesti na pokaz. Goliam smiahm

Вчера ходихме до това Бесо. Изобщо не става за детски РД, явно съм се заблудила в коментарите. И като заведение не ми хареса, то бяха едни лимузини с ревящи мотори, едно оглеждане, минижупи и прелести на показ. Голям смях

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 21:59 от Vivi

# 342
  • Sofia
Скоро бяхме в Добро- Лозенец. Препоръчвам го.
http://sofia.zavedenia.com/1504/%D0%94%D0%9E%D0%91%D0%A0%D0%9E.- … 0%BD%D0%B5%D1%86/

# 343
  • София
и аз ще следя темата,ч постоянно съм в чуденка къде да отидем с децата

# 344
Поддържам мнението за Добро в Лозенец. Често ходим там и го препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт