Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 175 093
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте мами,

на нас ни предстой кръщене на 7-ми май и сега издирвам хубав ресторант с градина в центъра на София .... някъде около НДК, Петте кьошета ..... ако на някои му хрумне нещо ще съм много благодарна Simple Smile

Рожденият ни ден е на 23ти май и две години вали точно на тоя ден  ooooh! Та имай си едно на ум, че времето още не е съвсем топло, особено вечер.

Добро и Червената къща са май верига.
ДК в Доброто на Г.Делчев е страхотен, но е 5лв/час/дете.

# 316
  • София
Да, ама не е много удобно - на последния етаж е, а ако вие седнете в градината...Пък и яденето не е никак вкусно според мен, а це ните - височки.

Червената къща и Добро са от една верига.Поне в Добро храната според мен е вкусна,макар да съзнавам,че е въпрос на вкус и готвач.Цените са почти същите като в останалите заведения от тази категория.

Да не е евтино,но колкото пъти отида там с дъщеря ми,толкова пъти забравям,че съм с дете.Дори не мога да я изкарам да се нахрани.А уж е много гладна...

# 317
  • Sofia
Ние вече доста често ходим във "Виктория" на "България". ПОд нея има детски клуб, където децата играят.

# 318
Здравейте мами,

на нас ни предстой кръщене на 7-ми май и сега издирвам хубав ресторант с градина в центъра на София .... някъде около НДК, Петте кьошета ..... ако на някои му хрумне нещо ще съм много благодарна Simple Smile

Рожденият ни ден е на 23ти май и две години вали точно на тоя ден  ooooh! Та имай си едно на ум, че времето още не е съвсем топло, особено вечер.

Добро и Червената къща са май верига.

PolarFox, жената пита за центъра на София около НДК. Добро-то на бул. Гоце Делчев е бая далече. А детският клуб там не бих го нарекла чак страхотен. Освен това там има доста неудобства от битов характер и за децата, и за родителите. Споделяла съм си мнението за това място във форума.

И съм съгласна с viliko, че храната в "Червената къща" не струва, както и в "Добро" - в ресторантите "Добро" беше вкусно някога, много отдавна не е. Аз лично не мога да сложа нито "Червената къща", нито веригата "Добро" в категорията "хубав ресторант".     

# 319
wings, ако не се намесваш с негативизъм, би било по-добре  Peace.

В днешно време народът е масово с коли, а и без кола Г.Делчев е на 3-4 спирки с трамвай от НДК
Wink Отделно, че Ч.къща и Добро имат общо.

Твоето и моето разбиране за хубаво не е еднакво, освен това то по принцип няма особено много ресторанти със закрити ДК, и човек прави компромиси ако държи на такъв тип заведение. Пък и като гледам и други доволни имало-на вкус и цвет... Simple Smile

# 320
  • София
Ние вече доста често ходим във "Виктория" на "България". ПОд нея има детски клуб, където децата играят.

Къде точно се намира и какви са цените на детския клуб?Предполагам не е към Виктория?

Polar Fox много хубаво си го написала "на вкус и цвет,товарищи нет".Наистина не са много заведенията с открит или закрит детски кът.

# 321
Казва се Play Room, имат страница във ФБ- виж там.
И от тях съм доволна Laughing
Имаха предложеня от типа театър+пица+сок-2ч за 10лв.
И сб.нед. ателиета имат по 2ч тематични занимания пак за такава цена.
А родителите- може да си седнат в пицарията на спокойствие. Само няма ниректен контакт с децата, но пък са 1 етаж по-долу и са ти взели телефона.

# 322
  • Sofia
Точния адрес е " България"118, по булеварда, към околовръстното, в една бизнес сграда. Не съм сигурна колко струваше, мисля , че 5лв.

# 323
И все пак да добавя - има хубави квартални заведения с градини или дори детски кътове, които ги няма в нета, а за мен са доста по-подходящи и по-добри от прехвалените 10 на брой заведения, известни в Сф от нета. Потърсете си място, където може да няма детски клуб с какички, но да има градина примерно с пързалка или място да си тичкат и тн. Често децата предпочитат свободна игра, вместо да стоят в клуб с топките.

# 324
  • София
И все пак да добавя - има хубави квартални заведения с градини или дори детски кътове, които ги няма в нета, а за мен са доста по-подходящи и по-добри от прехвалените 10 на брой заведения, известни в Сф от нета. Потърсете си място, където може да няма детски клуб с какички, но да има градина примерно с пързалка или място да си тичкат и тн. Често децата предпочитат свободна игра, вместо да стоят в клуб с топките.

Сигурно си права,но около нас или в близост до нас няма такива със закрити детски кътове.С открити вероятно по-може да се намери,но пък те стават не повече от 4-5 месеца в годината.

# 325

съгласна Peace
Даже предпочитам такива места, давайте и такива идеи Hug Идва време за игра навън!

# 326
Ali&Meli - закрити и около нас няма. Явно не ме разбра. В кой квартал си кажи все пак?

# 327
wings, ако не се намесваш с негативизъм, би било по-добре  Peace.

В днешно време народът е масово с коли, а и без кола Г.Делчев е на 3-4 спирки с трамвай от НДК
Wink Отделно, че Ч.къща и Добро имат общо.

Твоето и моето разбиране за хубаво не е еднакво, освен това то по принцип няма особено много ресторанти със закрити ДК, и човек прави компромиси ако държи на такъв тип заведение. Пък и като гледам и други доволни имало-на вкус и цвет... Simple Smile

Laughing Откога различно мнение се нарича негативизъм? Май не ти харесва, че не се прехласвам по Добро и детския му кът, но това няма да направи храната там по-вкусна или условията за децата по-безопасни.

viliko и аз мисля, че за обикновено похапване навън кварталните са много по-подходящи от прехвалените посредствени ресторанти.
Веднага казвам една такава квартална кръчма: "Камъните" на ул. "Кирил и Методий" 52. В градината има обособен детски кът с пясъчник, люлка и пързалка, от онези пластмасовите градински съоръжения. Не са нещо особено, пързалката е малка, но децата ги ползват, особено по-малките.
Отделно самата градина е хубава и сенчеста, с много дървета, храсти и алеи насипани с пясък, с градинско осветление и фенери, част от масите с градинска мебел, вечер атмосферата е чудесна.
Кухнята е непретенциозна, менюто е съвсем семпло, от типа "бира с картофки". Не е скъпо. През лятото заведението се пълни, особено вечер. Гледат се футболни мачове на телевизор, изнесен навън. Квартално положение отвсякъде.  Simple Smile

# 328
Я, я - къде е това точно?  Laughing

# 329
  • София
Пише си:

Веднага казвам една такава квартална кръчма: "Камъните" на ул. "Кирил и Методий" 52.

Общи условия

Активация на акаунт