Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 175 131
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, не е много за тук въпросът ми - но ако имате някакви отзиви - споделете на лични - трябва ми детски клуб със заведение - и аниматор - но не групово тържество, защото ще са само 4 дечица. Ще съм ви много благодарна  Peace

# 391
  • София-Лагера
Aз днес запазих в Ресторант-пицария Фантазия.
И миналата година бяхме там.Огромнааааа градина със зелена трева,люлки,пързалка.пясъчник.
Всичко това е заградено с ограда.Децата не мърдат от ресторанта ,други не влизат.
Взех Ди джей и аниматор от Джули Марули за 2 часа 175лв и двамата.

2 години съм правила и във Ветрило.Ние в ресторанта ,а децата в детския клуб отсреща.
И от там бях много доволна.Но моя вече не иска клубове.
За градината която е пред Ветрило според мен не става.Събират се деца от целия квартал и става лудница.

Viliko ако не ти далеч Фантазия погледни там.
Ето я градината.
Направо е разкошна
http://www.fantasiabg.com/restaurantinfo.php?lang=1

# 392
Вижда ми се много хубаво местенце  ,нещо за цените можеш ли да кажеш?

# 393
Разкошна е, но ми е много далеч.
А тия ди-джей и клоун - не са ли скъпички? На мен ми предлагаха от някакъв клуб в Люлин за 50лв парти с клоун...Не зная въобще какви са цените обаче, признавам си.

# 394
  • София
Вижда ми се много хубаво местенце  ,нещо за цените можеш ли да кажеш?

Наистина дворът е прекрасен,огромно място за тичане и игра на децата и въобще приятно място и за родителите.Цените ми се струват малко високи.По отношение на обслужването съм със смесени чувства,но явно зависи и на какъв сервитьор ще попаднеш.

# 395
  • София-Лагера
Цените са нормални според мен.Свалиха ги още миналата година.
Сега са като във всяка пицария.

# 396
Някой да има отзиви за това http://www.germani.bg/inside.php?p=4&lang=_bg 

# 397
  • София
Galeto,нямам впечатления как организират рождени дни (там водих детето на плуване),но от вън наистина има доста неща за игра,но се намират навън.Родителите могат да седнат и вътре и вън,но трябва да си сигурна,че ще  топло и няма да вали защото вътре мястото не е голямо.Като цени ми струват височки(един чай 2лв.).

# 398
  • София
тази пицария Буено много ми хареса. определено ще я посетя.
мога да препоръчам Ресторант Спаго. имат страхотен детски кът, готвят супер но е една идея по-скъпичък като цяло.

http://www.spaggo.com/Spaggo_en.html

# 399
Бяхме в пица "Буено" в събота. Хареса ни - и на нас и на децата. Салонът за непушачи е широк и има място и за количка, няма стълби, така че е удобно. Няма пряка видимост към детския кът, но като изнесат масите отвън, ще има. Синът ми също беше доволен - има една жена, която ги наблюдава и в мое присъствие се държа мило с децата.
Пиците бяха много вкусни и всичко се приготвяше бързо. Сервитьорките са любезни и внимателни.
Та, tonkabonbonka, според моя вкус и изисквания мисля, че е подходящо място за рожден ден на дете!

# 400
Момичета, приятели ми казаха за ресторант с градина "Урвич" в Панчарево, редовно ходят с детето и са много доволни, че мястото е обезопасено и с атракциони и забавления за децата.
Ето го това заведение: http://www.pancharevo-bg.com/index.php/hotels-restaurants/urvich-restaurant
Дайте отзиви, който е ходил скоро.

# 401
  • София
Little wingels,този уикенд почивахме около езерото и разходихме се до това заведение.Лично на мен не ми хареса,много народ,много деца.Аз със моите диванета не бих седнала там,но зависи от възрастта и от самото дете.Но можеш да опиташ и после да споделиш мнението си.

# 402
  • София
Прочетох по-голяма част от темата, но нещо не успях да се ориентирам за хубав ресторант с детски кът на открито, който да ми е на удобно място ...освен Йоли в Дървеница.
Може и да не е точно детски кът, но с хубава градина и някакви детски катерушки, пързалка и т.н. интересува ме за район Център, Изгрев, Лозенец, може и Младост.
Иначе сайтът на ресторант Спаго ми хареса но, ако нашият не иска да стои в детския кът без нас (че е още малък), не знам какво ще го правим Simple Smile

# 403
  • София-Лагера
Вчера беше нашия Рд.
Хванахме супер време.
Това е градината на Фантазия.
Беше страхотен РД.Искам да похваля и аниматора от Джули Марули.
Няма такъв купон.Танци,игри,смешки.

Това е най-хубавия Рд .Толкова им хареса ,че приключи в 12 вечерта Mr. Green

# 404
Поздравления, Деси!
От снимките си личи, че децата са се забавлявали много и истински.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт