Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 175 103
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Рожденните дни с големи компании винаги минават хубаво Peace
Аз не виждам никакви детски съоръжения обаче.Ако отида с малкият,с какво ще се занимава ,при положение ,че не сме на детски рожден ден и може и да няма други деца?
Тичането по полянката ще му омръзне бързо.  newsm78

# 406
  • София-Лагера
Има две пързалки ,люлки и пясъчник.

# 407
Все забравям да намина да препоръчам силно - ресторант СкараБар - http://www.skarabar.com/index.html! Peace Но първия, този при парка Заимов, пред Сфумато. Отбелязвам обаче, че е подходящ за по-големи деца! Има няколко люлки, вързани на дърветата наоколо (виждат се на снимките в сайта), въже за катерене.. и голямо зелено сенчесто пространство за игра, винаги има деца и много добре се кооперират и забавляват! И с по-малки деца е ок, ще се разхождат наоколо, но няма съоръжения за тях.. затова отбелязах.

Менюто е прекрасно, кратко и предостатъчно, може да разгледате и от къде си доставят продуктите, всичко е прясно и ужасно вкусно! Много обичаме скара, но мразим масово занемарените, а някои и откровено мърляви битови кръчми с месо от съмнителен произход и затова не ходим от години в такива.. Но откакто открихме СкараБар се наслаждаваме често на чудна прясна скара! Салатите са хубави също, картофките.. всичко! Препоръчвам силно да опитате домашната им лимонада с джоджен и мед! Peace

Често няма места на вън, особено сега в хубавото време, но ако отидем преди 12.30 ч. все намираме маса, след 13 обаче е по-трудно, така че може да се подсигурите с резервация без значение за обяд или вечеря.

# 408
..........Менюто е прекрасно, кратко и предостатъчно, може да разгледате и от къде си доставят продуктите, всичко е прясно и ужасно вкусно! Много обичаме скара, но мразим масово занемарените, а някои и откровено мърляви битови кръчми с месо от съмнителен произход и затова не ходим от години в такива.. Но откакто открихме СкараБар се наслаждаваме често на чудна прясна скара! Салатите са хубави също, картофките.. всичко! Препоръчвам силно да опитате домашната им лимонада с джоджен и мед! Peace..........

много благодаря за инфото!
Продуктите им даже пише откъде са в сайта най-отдолу Simple Smile

А тая лимонада си е направо безалкохолно мохито, като гледам Wink

# 409
Да се отчета - ресторант Бъфало, на Кооперативния в Люлин.
До него е луна-парка - минахме с децата през него, има не много неща, по около 3лв всяко, после седнахме в ресторанта, добра храна, нормални цени, менюто е тип Хепи  Peace

# 410
  • София
http://www.lacucinacasalinga.bg/
бяхте обсъждали този ресторант по-напред- в него няма детски кът. питах лично

а ресторант Йоли в дървеница е с миниатюрно кътче в доста западнал вид:(

скара бар е наистина страхотно местенце но за по-големички дечица

а този на панчарево. ....хм имам смесени чувства. много бавно обслужван и не е толкова вкусно. но като за заведение на открито става.

# 411
  • София
Запазих места за рождения ден на детето ето в тази пицария с детски кът:
http://pizza-spam129-detski-kat-bueno-kids
На живо всъщност е една идея по-занемарена обстановката, явно снимките са правени в по-добрите времена на пицарията.

От едно обаче съм леко възмутена, в случай, че логиката ми не ме е подвела.
След като се води заведение с детски кът, според мен не би трябвало да се начисляват такси за престоя на децата. Тук обаче, като отидохме на място, се оказа, че на практика това си е един вид детски клуб, като на дете се падат 13 лв за празненство - за престой и хапване. Е, яденето при всички положения се заплаща много ясно, но така лансираният детски кът си е чисто и просто детски клуб.

# 412
бяхте обсъждали този ресторант по-напред- в него няма детски кът. питах личноа ресторант Йоли в дървеница е с миниатюрно кътче в доста западнал вид:(

а този на панчарево. ....хм имам смесени чувства. много бавно обслужван и не е толкова вкусно. но като за заведение на открито става.

много негативизъм Laughing- за децата е достатъчно да има място за тичане, да не е между масите и сервитьорите,  те си намират какво да правят Peace

За Каса Линга- в горния ляв ъгъл на сайта пише, че на Леге има детски кът- от Спаго newsm78, а по спомени - в Бояна имаше детски ъгъл Rolling Eyes, защо така са ти казали интересно.

# 413
Ееее, какъв негативизъм - въобще не става за деца - нито е оградено като хората, нито обезопасено, стълби, саксии и тн  Wink

# 414
Ееее, какъв негативизъм - въобще не става за деца - нито е оградено като хората, нито обезопасено, стълби, саксии и тн  Wink

Peace
имах предвид - три места изброени, и на трите- кусури, не с лошо чувство Simple Smile
Но Форумът е за това- разни мнения на едно място

# 415
Е, така или иначе всеки е с различен вкус - аз не обичам претенциозни и лъскави места, други - на това му казват класа, аз обичам чалга и шумотевица като съм на маса - други - тишина и келнери с папионки и тн...Та в темата мисля е достатъчно да се спомене място - който иска - нека си каже мнението, това така и така на мен лично не ми влияе, аз не бих отишла на място - без сама да си го проверя предварително... Wink

# 416
  • София
бяхте обсъждали този ресторант по-напред- в него няма детски кът. питах личноа ресторант Йоли в дървеница е с миниатюрно кътче в доста западнал вид:(

много негативизъм Laughing- за децата е достатъчно да има място за тичане, да не е между масите и сервитьорите,  те си намират какво да правят Peace

За Каса Линга- в горния ляв ъгъл на сайта пише, че на Леге има детски кът- от Спаго newsm78, а по спомени - в Бояна имаше детски ъгъл Rolling Eyes, защо така са ти казали интересно.

а не. нямах такова предвид. прости исках да изкажа мнение. защото мама стана на 60г вчера и искаше да ни почерпи на хубаво местенци. и много й хареса Йоли. Реших да отида до там все пак и се оказа кръчме- щеше да е много разочарована защото по снимките изглежда супер.

сега се сетих за още една пицария с детски кът...
http://www.montreybg.com/pizzeria/gallery.php?page=2
имаха малко чисто нова площадка с пластвасови пързалки и катерушки за децата. изглеждаше много хубаво

# 417
  • София-Лагера
Приятелка е била тук
http://www.maminkolio.com/
Каза ,че е много хубаво.
Има и детски кът.
Порциите били голями и много вкусно.
Тези дни мисля да го посетя и ,ще пиша.

# 418
Заведението беше много зле миналата година, сега - не знам.

# 419
Polar, в италианския на Леге няма детски кът. Това, дето го пише на сайта "от Спаго" се отнася за ресторанта и кухнята като цяло, има се предвид "La Cucina by Spaggo". Там няма място за тичане на деца. А т.н. "градина" е всъщност 5 маси на отсрещния тротоар срещу хотел "Рила" и Буда бар, поставени върху дървена естакада, която миналата събота строяха, сигурно вече е готова. Тоест няма истинска градина, нито място, където да тичат децата, понеже по Леге минават коли, все пак. Както каза viliko, нито е оградено, нито обезопасено за деца.

Скара-бар в парка Заимов още не сме посетили, но е подходящо за деца. 

Не знаех, че в "Мамин Кольо" има детски кът, сигурно е нов. Desi_2, ако го посетиш, пиши непременно. viliko, за него ли казваш, че е зле?

Общи условия

Активация на акаунт