Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 175 082
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Записвам се да следя темата и се връщам да чета назад. Благодаря ви, момичета! Peace

# 301
Аз бих ти препоръчала и Каза Ностра в Овча купел, на мен лично ми се стори чудесно, на час е 3 лв на дете, ако си клиент на ресторанта има още 15 % отстъпка, в ресторанта също са добри цените и готвят вкусно.
Да, и ние ходихме там миналия месец и на мен ми допадна.Вкусно беше,приятно а и това ,че постоянно си гледахме децата на мониторите особено ми хареса.

# 302
И ние, и ние! Wink Преди седмица правихме там рождения ден на дъщеря ми и беше приятно - вкусно, добре организирано, децата от компанията бесняха на воля в клубчето, а ние бяхме спокойни и се веселихме без притеснения! Мониторите вършат чудна работа...Препоръчвам! Peace

# 303
  • София
И ние, и ние! Wink Преди седмица правихме там рождения ден на дъщеря ми и беше приятно - вкусно, добре организирано, децата от компанията бесняха на воля в клубчето, а ние бяхме спокойни и се веселихме без притеснения! Мониторите вършат чудна работа...Препоръчвам! Peace

А има ли двор, има ли детски кът и на открито? Май ресторанта няма сайт....

# 304
Има сайт - ето го! Няма детски кът на открито, нито двор...Има няколко маси пред заведението, но не са в двор.

# 305
Друг голям плюс на Каза ностра е, че имат отделен салон за непушачи, където можеш да отидеш с бебе в количка или да нахраниш по- голямо дете без да ти е гузно, че нарушаваш правилата Simple Smile
А и цените в ресторанта и детския клуб са доста прилични.

# 306
Здравейте мами,

на нас ни предстой кръщене на 7-ми май и сега издирвам хубав ресторант с градина в центъра на София .... някъде около НДК, Петте кьошета ..... ако на някои му хрумне нещо ще съм много благодарна Simple Smile

# 307
panika, веднага се сещам за ресторант-градината на хотел "Ники" на ул. "Неофит Рилски" 16, който е в антентичен български стил. 
Градината с поточетата и мостчетата е страшно приятна, храната в ресторанта също е добра. Но ти ако живееш в района, сигурно познаваш мястото.  Peace

Не си казала колко ти е голямо детето и дали търсиш градина, в която да могат да играят деца?

# 308
Здравейте мами,

на нас ни предстой кръщене на 7-ми май и сега издирвам хубав ресторант с градина в центъра на София .... някъде около НДК, Петте кьошета ..... ако на някои му хрумне нещо ще съм много благодарна Simple Smile

Рожденият ни ден е на 23ти май и две години вали точно на тоя ден  ooooh! Та имай си едно на ум, че времето още не е съвсем топло, особено вечер.

# 309
viliko , много си права. Рожденият ден на моето дете е на 20 май и сме случвали както голяма жега, така и хладно и дъждовно време.
Но градината на хотел "Ники", която препоръчах, е подходяща за всякакво време, защото е частично покрита. Над масите има покрив, а поточетата и езерцето с мостчетата са под открито небе. Тоест, ако вали си седиш кротко на масата и се любуваш на дъжда.  Simple Smile

# 310
Не го зная, ама отивам да го диря  Peace
Ние си правихме няколко празника в Чергата, именно защото и вътре е огромно, има и полу-покрита част барбекю , има и градина.

# 311
  • София
panika, веднага се сещам за ресторант-градината на хотел "Ники" на ул. "Неофит Рилски" 16, който е в антентичен български стил. 

Не съм ходила там от години. Много е приятна градината, но се чувствах все едно съм седнала по средата на магистрала Тракия, ужасна шумотевица. Продължава ли да е все така претъпкано и шумно вечер?

# 312

Не съм ходила там от години. Много е приятна градината, но се чувствах все едно съм седнала по средата на магистрала Тракия, ужасна шумотевица. Продължава ли да е все така претъпкано и шумно вечер?

Мисля,че да. За последно ходих там миналото лято, но беше за обяд. Преди като съм ходила вечер, винаги е било шумно и претъпкано.
Не казвам, че е перфектното място, в никакъв случай, но не се сещам за друг ресторант с хубава градина в района, за който пита Паника.  Thinking

# 313
  • Sofia
Здравейте мами,

В този район е и "Червената къща", която също е с градина. А освен това има и детски клуб, за по-големи деца.

# 314
Да, ама не е много удобно - на последния етаж е, а ако вие седнете в градината...Пък и яденето не е никак вкусно според мен, а це ните - височки.

Общи условия

Активация на акаунт