Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 175 051
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Част от снимките (вътрешните) на тя и той са правени в ресторанта, който се намира в хотел Св. София точно на Пиротска 18. И самият ресторант понеже го знам, че е под нивото на земята, затова се и учудих какви са ги вършили, че вече и градина да са направили.  Rolling Eyes Преди концепцията му на дейност беше в организирането на тържества и го правеха чудесно.
 Може би Спунк е по вярна следа, но защо им е да слагат на едно място снимки от два ресторанта не схванах особено. С нова ново име като нищо може управлението да се е сменило, а с него и представите за представяне.  Rolling Eyes

# 466
  • София
Ние ходихме днес в друг скоро обсъждан ресторант- механа Българка на Цариградско шосе. От задната страна има градина с голям затворен детски кът. В него има люлки, къщичка, батут, надуваем замък. Всичко е сред дърветата на сянка. От заведението има видимост към площадката.
http://media.snimka.bg/8839/023933339.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8839/023933340.jpg?r=0

# 467
От сайта на ресторанта "Той и тя" и аз като Спунк разбрах, че е отворен втори ресторант със същото име, първият е в Драгалевци, а вторият на Пиротска 18 в хотел "Света София".

Мацки, това е пълна мистерия...дано viliko внесе яснота на кой точно адрес е ходила, явно не е Пиротска 18.

Bubunka, изглежда екстра. Кажи за храната, обслужването и цените.

# 468
  • София
Девойки, а някой да е ходил тук? http://www.palachinkovakashta.com/  Скоро в квартала го похвалиха, но още не съм, ще се радвам на мнения, ако има....

За Българка, мен ми беше любим преди години, после имаше продължителен ремонт и го зарязахме, явно пак ще ни е....Цените бяха прилични според мен, сега на ново, нямам идея. Хубавото е, че месото им е прясно, можехме да си го избираме и го приготвяха пред нас, надявам се да са запазили хубавите неща  Mr. Green

# 469
  • София
Ние отидохме по- скоро да проучим обстановката и не сме консумирали много, за да преценя какво е качеството на храната. Цените са средни- за 1 мин.вода, 1 кола, 1 сок и пържени картофи сметката беше 8.40. Неприятно впечатление ми направи, че сервитьора си прибра тихомълком остатъка до 10 лв. Иначе има място за паркиране в междублоковото пространство.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 19:54 от Bubunka

# 470
Да внеса яснота - в ресторанта Той и Тя не съм ходила аз, моя позната ми го каза. Обадих се да я питам - значи детския кът и градината са в Драгалевци, на Пиротска правели ремонти. Това знам.  Laughing

# 471
А, хубаво, че се изяснихме, щото ние тук се засилихме към Пиротска 18 след твоята препоръка.  Laughing

# 472
А, хубаво, че се изяснихме, щото ние тук се засилихме към Пиротска 18 след твоята препоръка.  Laughing

Ами, съжалявам, че ви заблудих - тя ми каза само името, аз влезнах в нета, намерих сайта и вътре пишеше, че е на Пиротска детския кът - затова така и написах. Но тази сутрин като й звъннах  -тя ми обясни.  Hug

# 473
  • София
за палачинковата къща съм чувала хубави отзиви но лично не съм ходила.

# 474
  • София
за палачинковата къща съм чувала хубави отзиви но лично не съм ходила.

Къде са тези палачинки?

# 475
# 476
Палачинковата къща е в Драгалевци, но вече не работи или по - точно работи само събота и неделя, което ми се видя странно, защото каква кухня можеш да подържаш само с работа през уикенда.  newsm78 Ходих там преди десетина дни, защото бях решила да правим РД на детето, но беше затворено, дворът беше обрасъл с трева, изобщо личи си, че не работи. Бях ходила там преди две години, приятно като обстановка, но като кухня очаквах повече.

Аз лично, обикалям София вече две седмици да търся подходящо заведение за РД, но без резултат и всяка следващо място, за което се сетя или е затворено, или има нещо друго. Sick

# 477
В Горна Баня наскоро отвориха нов ресторант тип пицария. Има много хубав и просторен детски клуб с голяма джунгла. Детето остана впечатлена от какичката, която я гледа, а и цените бяха доста народни. Намира се посока бонсови поляни. Казва се FACE. Аз лично останах много доволна Grinning

# 478
didi83, може ли малко повече подробности за мястото? Адрес, сайт...

# 479
FACE Bar & Dinner, кв.Горна Баня, ул.Маджарица №55 - все още нямат сайт.
Намира се преди хотел-ресторант "На върха".
Нова сграда, градина с шатри и маси без тревна площ.
Детския кът е вътре на втори етаж - има джунгла с топки.

Общи условия

Активация на акаунт