Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 280
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Добре дошла Дю,отново при нас във форума! Hug
  как да ти пратя снимките има още не са само тези които качих,на лични могат ли да се пращат newsm78,ако искаш ми прати имейла ти! Peace

Йеее Пиги супер мебел,кожа ли е или така ми изглежда?И как така го купи сама,така ми прозвуча,моя не би се оставил да не се включи в избора! Thinking

# 91
  • През девет земи в десета
Ели,екокожа е ,не е естествена,защото не ми се даваха повече пари,а мъжо не се бърка в моя избор и много мрази да ходи по магазините и на площадките с майки и бебета  Mr. Green

Сега ще трябва и масичка,но харесах една от стъкло,незнам как ще и понесе на Цвети!?

# 92
Привет  Simple Smile
Ужасно подтискащо и сънливо време  Wear Umbrella  Нещо хич не ми се работи, Додо заспа , а аз си викам малко да попиша, че да не ни забравите .

Много болни дечица, дано скоро да оздравяват всичките  Hug

Ние сме добре. Вчера водихме Дамян на ехография на мозъка. Преди около месец на една детска площадка една топка го удари по главичката, ще каже човек, че параболата беше така изчислена , точно него да нацели. Събори го на земята и пак си удари главичката в асфалта. Толкова много се изплаши, ужасно много плака, а и аз покрай него. Та мина се известно време, и започнаха едни нощни будения , пищеше много силно, нищо не го успокояваше, само като го вземех при мен да суче и за 5 мин. заспиваше.  Притесних се, че може да е свързано с удара и реших да го заведем да го погледнат. Слава богу, нищо му няма, специалистката го прегледа обстойно. Той си поплака, защото му беше много неприятно от контактния гел и натискането по фонтанелата, ама лекарката го караше да гледа някакви въображаеми зайчета на монитора и това го разсейваше.
Липсваха обичайните симптоми за черепно-мозъчна травма като повръщане,губене на съзнание, необичайна сънливост и това , че се успокояваше все с нещо (кърменето) говореше, че не е физиологична причината. Но за свое успокоение исках да го погледнат. Оказа се, че наш Додо е много емоционален , явно преживява насън впечатленията от деня и затова така се буди. Педиатърката ни изписа едно хомеопатично сиропче за нервност и леки нарушение на съня, та вече всичко отмина.  

Скоро питах в един детски магазин за тези седалки за тоалетна от каква възраст се ползват, казаха "след 2-3 години"  ,ама гледам някои вече ползват от вас  Peace Като започне да не търпи гърнето , и  ние ще изберем някаква.

И аз на вечеря давам от нашата храна на Дамян, да "подложи" , че с едната кърмица не може да изкара нощта май вече. То и нашето кърмене на отбиване отива - силно казано е, че се кърмим, той ме прескача, става прав на леглото, гоня го по цялата спалня... Мине, дръпне 2 пъти и пак тръгва.... Пък и доста ми е понамаляла кърмата. Нали късна есен беше добър период за отбиване- така към октомври -ноември ще дойде и нашия ред.

Това като че ли е покрай нас...

# 93
  • somewhere over the rainbow
Пиги, ама каква слънчева госпожица е станала Цвети Heart Eyes

Бо, една позната също се събуди един път с кръвоизлив в окото - спукан капиляр й казали Thinking Слагаше някакви капки, но се влачи така около 10 дни Confused, все едно й беше ударил някой едно круше box

И тук вали и мен ме кара на сън нещо smile3507

# 94
  • София
Пиги,благодаря за информацията във връзка с работата ти,хубаво,че шефовете не влизат във форума да разберат каква хитруша си Grinning
А сега да се опитам да те разубедя за стъклената масичка.Ние имаме такава и я виждам чиста единствено вечер,когато малкия заспи.Бърша и мажа по около 10000 пъти на ден!Влади обожава да се върти около нея и отпечатъците от ръчичките му са навсякъде по масата.Няма да ти обяснявам какво става когато на гости ми дойдат и други дечица-мазало отвсякъде.И то не е като дървената-забъсваш с гъбичка и край-тази трябва да я търкаш или с вестник/ръцете ти почерняват/,или със специална скъпа гюдерия,иначе стои размазано.Сестра ми също има в хола стъклена масичка и племенника ми също много обича да се мотае около нея-най му харесва да си разлива нещо върху нея и да си го сърба,а после и да си размазва.Принуди се да сложи покривка,от която така или иначе не се разбира каква е масичката отдолу,но и тя не се задържа дълго отгоре.Помисли хубаво,все пак имате паркет,масивна холова гарнитура-може да купиш и красива дървена маса за повече уют и да сложиш хубава синя покривка например.Ох,отплеснах се,хайде да ставам,че малкия заспа и трябва да бърша масата!

# 95
  • Варна
Пиги,благодаря за снимковия материал.Много хубав избор Peace.А пода ви какъв е и лакиран ли е ?
bo_slavova, Peaceрадвам се ,че съм ти била полезна.Дано е нещо безобидно.

# 96
  • През девет земи в десета
Сузи,пода е дърво и лак,отврат е за почистване,белината му разказва играта и се налага да го циклиме и лакираме всяка година.
Диди ще видя още не съм решила окончателно иначе тази стъклената е с бъбрековидна форма,няма остри ръбове,но наистина незнам как ще се справя с отпечатъците от пръсти,а що се отнася до шефовете то на тях им е ясно как стоят нещата,но засега си трайкат,че не съм само аз,пък и нали е важно да се осъществяват сделки,това им е печалбата,а не колко време си прекарвам в офиса Wink
Леле,днеска май само аз пиша толкова много,ама то като невидяло Tired

# 97
  • Варна
Coccinella би ли ми казала какво е това сиропче, което са ви изписали за съня?
Може и да сте го обсъждали, а ма каква марка кисело мляко давате на бебчовците? Аз купувам на Верея, а ма много е кисело и на ли не го подслаждам, много трудно успявам да накарам Тошко да го яде.
И аз имам в къщи стъклена масичка, но е на колелца съм и махнала сега стъклата, защото Тошко цял ден я разхожда из къщи. Масата ни за хранене също е стъклена и нея никога не я виждам чиста  ooooh!Големия  като седне да се храни постоянно пипа от долу с мазни ръце, Тошко пък понеже все още минава прав под нея и много обича да седи отдолу и да се опитва да пипне с ръчички всичко което е в/у масата, а пък ако има бисквита в ръка започва да я размазва. И все я бърша от горе, от долу и пак все е мръсна. Embarassed Crossing Arms

# 98
Coccinella би ли ми казала какво е това сиропче, което са ви изписали за съня?

Казва се Киетюд , за деца е . Пише, че на деца под 30 месеца да не се дава без лекарско предписание.  Изписаха ни го да се пие 2 пъти, сутрин и вечер, 7-10 дни. Ако през деня детето е спокойно, да се дава вечер, и като се събуди през нощта - втория прием. Но като започнах да го давам на Дамян , той спря да се буди и всъщност е приемал 1 доза , вечерната. След 7-ия ден го спрях.
Ако искаш ще ти напиша и състава , да прецениш дали да го вземеш.

Кисело мляко давам само "Добруджанско" на Сердика, 2%. 

# 99
Анет Защо не искаш да го подслаждаш, заради зъбките ли? Аз натрошавам 1-2 бисквити Закуска /мисля, че се казваха/ те подслаждат достатъчно. Много го обичаме с бисквити. Те се разтварят много бързо в млякото. А Вереята, мисля че ако не е прясна, то тогава е кисела. Забелязала съм, че колкото е по-старо кис. мляко то толкова е по-кисело.

# 100
  • София
Здравейте,
Ети 31 ми оправи лентичката и ми сложи снимки за което и благодаря мноооогггоооо  Hug и вече можете да ни видите и нас колко сме големи.
И  ако някои иска да види снимчици от морето може да го направи тук
http://www.dotphoto.com/go.asp?l=kalintsv&P=&AID=4721760 … Y&ILD=3607704

Бо и на мен често ми се появяват кръвоизливи в едното око, но и аз чакам да си минат от самосебе си  newsm78

Piqi много е яко диванчето, честито   bouquet

И моята маса за хранене е стъклена, ама докато пораснем само аз ще знам каква е, щото я държа покрита с покривка, ми писна ми това бърсане, то да е само то  Crossing Arms

Киселото мляко го ядем всякакво, от хладилника и неподсладено, сладко не го харесва Naughty

Лек ден

# 101
Здрасти! Нали не сте ни забравили вече?!
На нас ни беше егати лятото... Някой беше казал нещо за незабравимо... Confused Замина си майка ми (супер неочаквано, рак, буквално за 1 месец...),  изкарахме един ужасен месец в Испания с роднините на Тити (бяхме само аз и той) и въобще не ни остана време да се порадваме на морето и всичко останало наоколо. Добре, че децата са здрави и същите диванета!
Нещо не мога да продължа...  Друг път - повече и по-весели неща.

Пробвайте кисело мляко МИЗИЯ МИЛК или КУЛТУРА. За мен са най-добрите на пазара, поне във Варна. Имат естествени закваски (LBB), кратка трайност (т.е. без консерванти) и са като млякото от едно време, особено МИЗИЯ-та.
И така...

# 102
Поли, силна прегръдка  Hug Моите съболезнования за майка ти! Flowers Rose

Сузи, благодаря за инфото относно хремата.

Нан, все забравям да ти кажа за пуста ясла. Ами плащам по 350 лв.  месечно, условията са добри, номай не се стараят особено.

Ставам, че диването не ме оставя....

# 103
  • София
Pingwina,моите искрени съболезнования ,дано времето притъпи болката ти.Дечицата ти са много красиви,направо като кукли!Да са ти живи и здрави!
ivka76-много хубави снимки,малкия е голям сладур! Laughing

# 104
  • Варна
Pingwina,приеми моите най-искрени съболезнования  Flowers Rose

Пиги,честита ви придобивка   bouquet,със здраве да си я ползвате
Ивка76,голям убавец сина ти Wink
Кокинела,много неприятен инцидент Confused.добре че с  детенце все пак всичко е наред  Hug
Иси,на мен май по ми харесва,седалката на Бейби комфорт.Даже днес си я поръчах Peace
Дю,добре завърнала се  bouquet
Бо,как сте с детенце Hug

Мнооооого ме боли глава af

Общи условия

Активация на акаунт