За тези които се интересуват от хомеопат в София, аз и друг път съм препоръчвала д-р Стоименова. Това е хомеопатката на една от най-близките ми приятелки и за нея мога да кажа със сигурност, че е добра, защото просто знам от какво и как лекува децата на приятелката ми. Ако искате координати, ще я питам пак, че съм ги затрила някъде.
Нан, Пипи пък все си удря устата. Един ден такава кръв се проля, цялото му лице се беше омацотило, и аз също се бях омазала, сякаш не знам какво беше станало. А то просто от там много кръв тече, иначе нищо сериозно нямаше. Ръцете също са така.
Тиция, изнанада ме. Аз си мислех, че във Варна няма стачкуващи в градините. Нашата градина не стачкуват засега, даже днес им извикали театър. Много съм доволна от учителките в групата (наскоро дойдоха, защото преди това бяха разни сборни групи) - много възпитани и внимателни жени. Аз лично искам да им увеличат заплатите, смятам че добре се грижат за децата и заслужават по-добро заплащане за отговорността, която носят за децата. В яслата също бях доволна, но там групите бяха от по 30-40 деца!!!! Какво можех да изисквам от тези жени - една сестра и една лелка трябваше да се справят с над 30 бебета ежедневно! Направо беше някакъв зверилник! Мисля, че правеха това, което е по силите им. Струва ми се, че се подценява труда на тези хора. Смятам, че трябва да са по-добре платени, а след това ние родителите ще можем и да изискваме повече от тях. За сравнение, във Франция, в яслата се падат 5 деца на един възпитател. Тук в нашата ясла са минимум 15. Да не говорим изобщо за условията на труд и заплащането. Аз лично бих даже манифестирала с учителите, за да изразя подкрепата си. Иска ми се хората, които се грижат за децата ми да не мизерстват, а да печелят добре и да имат самочувствие. Нормално е най-слабите ученици да стават учители. Кой ще се захване с тази професия като знае каква заплата го чака. Ако се подобри заплащането, може би повече хора ще се амбицират да се борят за тези места и тази конкуренция ще вдигне качеството на учителите. На мен такива мисли ми се въртят в главата...

Моля ви кажете ще боли ли, че много страшно изглежда на думи
, не ще се самоубие, ами не знам какво....трагедия.
Как храните децата си в момента?
Говори с педката, тя ще те насочи най-добре
Много ми става жал като видя малко детенце с гипс или превръзка
Ужас, да пази Господ
Радвай се, че все имаш щастието да се кърмите.
А аз често вдигам Филип така!Чак настръхвам като си помисля.