Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 124
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Аз да си изразя и яда от стачката на тези ти ми учители #2gunfireМои приятелки,които ходят вече на работа се чудят какво да си правят децата,защото и градините са в стачка и е пълен хаос.Не искам никой да обидя,но на какво отгоре искат повече пари,като всички тъпанарки и двойкаджийки от училище станаха учителки.Поне аз като влизах в университета,който не го приеха нищо друго влезе някаква си педагогика с по 2.50-3.00 и сега имат претенции да са много квалифицирани кадри.Но да не задълбавам,защото това е много комплицирана тема.
не мисля ,че трябва толкова остро да се говори и да се слагат всички под един знаменател .Извинявай ,но моята сестра е начална учителка и никога през живота си не е имала двойка и завърши университета с отличие .Мога да твърдя ,че е много квалифициран педагог и си гледа много съвестно работата (не ,че ми е сестра) ,и в крайна сметка се спекулира с техните заплати ,защото по фиш моята сестра взима 250 лв. ,а тяхната директорка взима 350 лв. И не мисля ,че трябва да се обвиняват учителите ,а някой друг...... А ,че има и некадърни учители това е неоспорим факт ,но нима и в другите професии не е така .Така ,че нека да не задълбаваме тази тема и да не бъдем толкова крайни.И мисля ,че не  е редно да се коментира тук дадена професия като цяло ,защото все пак има момичета които са преподаватели и биха се засегнали.  Може да се коментира даден човек ,но не и професия.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 17:01 от isi_kam

# 271
Здравейте момичета! Аз сигурно съм най-несериозната в този форум EmbarassedВсе не намирам време за писане #2gunfire Поне ви чета -доколкото мога. Но докато бяхме на почивка изпуснах цяла тема и сега наваксвам Flutter От това което четох последно ми направи впечатление това за хомеопатията - стана ми интересно,незнам до колко помага, но предполагам, че поне не вреди. Бих желала да отида да се консултирам при такъв специалист. Най-вече за профилактика, за укрепване на имунната система, но нямам никаква представа има ли в Русе и къде??? Ако знаете нещо , моля пишете!!! А другото, което силно ме вълнува в момента е ходенето на ясла - знам, че често се пише по тази тема, но повече за това "за" и "против" почването на работа. Бих искала да чуя мнения на майки, които са дали децата си на ясла - как се приспособиха децата, започнали ли са да се държат по различен начин, за колко време са свикнали А за болестите ми е ясно, че ще се разболява, но поне да е по леко. Аз мислех да го дам от 01.10. , но беше малко болен и реших да отложа със седмица за да поокрепне.  Много ми е трудно - преди имах желание да се върна на работа, но сега като наближава въобще не ми се иска да се отделям от него!? Най-вече , защото не е страх как ще му се отрази раздялата ни, да не се травмира.
Аз дълго не пиша но като се запиша, ужас!!!! #2gunfireДа ме извините за дългия пост. Praynig

# 272
  • София
Ети_31-направо настръхнах!Ама и аз това си помислих-как едно крехко детско вратле ще издържи 10-15кг.Дано историята не е истинска,а само квартална легенда някаква..
НАН-много ми стана болно за малката кукла,но се радвам,че е такава героиня и бързо се е възстановила Grinning!
Попова-много хубаво,че на малката вече не я болят ушичките
важното е,че вече може да си играе по площадките Laughing.[b
]yanac[/b]-и мен една лекарка днес ми се скара,че било крайно време да отбивам малкия,защото според нея дълго кърмещите деца са по-склонни после да получават алергия към повече продукти Shocked!!!!???Това за първи път го чувах!И аз като Нита мисля,че давам най-доброто на детето си,пък и като има нужда как да го насилвам.Не случайно природата ни е дала кърма-щом има-ще я ползваме!Сестра ми още кърми дечко на 1г.7м.-сега намали само вечер му дава,но и той още си иска,пък и тя има много...абе незнам всеки си преценява..
Лала-благодарим,че си се разровила и си намерила координатите на софийския хомеопат!
silvia N-Честита ти бебка,да ти е жива и здрава!  bouquet
Тръгвам,че малкия ме дърпа..

# 273
  • Варна
Ели,Дим е на диета все още Tired.Яде ориз,картофи,броколи,морков,зелена пиперка,тиквичка.Теле,пиле и пуйка,агнешко,банан,базмлечни каши,които правя с млякото Алл110.ами туй то.а,и кисел с банан Confusedмаже да яде вишни и дюли,но не ги иска Naughty.така още близо месец и после ще видим,след изследванията Praynig

Дидито,аз също мисля че кърмените бебето са по-устойчиви на алергии и т.н..направо се чудя на това изказване на Педката Shocked.кърмата е най-доброто за тях,естествено Peace

Деси,пиши по-често Hug.аз за яслите нищо не мога да кажа Whistling

Днес писах на Бърди за чурите.исках да знам какво ще каже,да се забелва или не???
Дим вече не ми дава въобще да я пипна Naughty
Че Бърди ми отговори нещо от сорта:
"Не правете проблеми,там където ги няма.и дума да не става за забелване.кожата сама ще се отдръпне,когато му дойде времето!"

Аз така или иначе нямам друг избор,освен да се моля всичко да е наред и да не се налага да го цепят Praynig
Само споделям,да не се скараме сега Wink

Радвам се че бебоците оздравяват  bouquet Hug

# 274
Момичета, историята е истинска. Извинете не исках да ви притесня така. Наистина е гадно. Просто исках да кажа, че може това да се случи. Извинявайте, още един път.  Hug

# 275
Eti, като прочетох изпаднах в ужас. Свеки ми даде този съвет и сега трябва да и прочета написаното, за да не го прави. Много съжалявам,че дадох този съвет, просто исках да бъда полезна, пък то какво може да се случи  Shocked

# 276
  • София
Миростанка-не се безпокой-това,че си дала съвет,не означава,че си навредила на някого.Както виждаш,оказа се,че много хора използват този ,,метод,,.Всякакви бабини деветини съществуват,чувала съм например,че същото нещо се прави и с новородени след баня от бабите им,за да нямат къс врат Shocked !!!!???Всеки си преценява кое е най-добро за детето му.Не се чувствай виновна,искаше да помогнеш все пак-никой не ти се сърди! Grinning
Жоржито-аман с тез чури Grinning,и на Влади беше изцяло забелена от уролог,пък сега гледам пак е започнала да залепва...

# 277
amerie - в парка на Герена ли ходиш или нещо се бъркам?  Thinking
Привет, на всички  Hug
Нита, рядко ходя там (в парка на "Герена"). Сестра ми живее в "Сухата река" и преди бяхме по-често, сега съм в "Гео Милев"- парка. Там ни се случи канибалската случка  Mr. Green
А за нервното ми състояние, по-добре да не ви натоварвам, че си имате достатъчно грижи  Sad.
Целувки на всички   Hug

# 278
  • София
амери-какви канибалски случки ти се случват по парковете,бре жена? Grinning

# 279
Ами това, че едно хлапе захапа Киара и направо е увиснало на лицето и - нищо сложно и специално  #Crazy

# 280
# 281
Станала съм в 6, чак сега ще пия кафе!
Почерпете се и вие, давам по две, че много ми се спи:

# 282
  • Казанлък(Бургас)
dew,много благодаря за кафето!Имах нужда. newsm10

# 283
  • Казанлък(Бургас)
Фил скокна в 4 часа и до 5 говори,катери се по главите ни,смя се и си поплака,когато татко му му направи забележка.Не знам как е с вашите деца,но моето се буди всяка нощ.Суче и чак тогава заспива.Вечер му давам супа и кърма с надеждата,че ще спи цяла нощ,но НЕ.Това недоспиване(откакто се е родил)вече ми се отразява.Всичките  дрехи  ми хлопат(вече съм 46 кила)Май не съм си доспала и затова се оплаквам.А и ми дойде и ме боли корем.

# 284
  • Казанлък(Бургас)
renisiyana3 Само голямата снимка ако махнеш ще е добре. Проверих ти пикселите на останалите две  Hug в нормата си! Дори можеш да увеличиш мъничко малката... Party

Бо как се променят пиксели те? newsm78Аз имам едни снимки на Филип,но не знам как да им намаля пикселите,за да ги сложа като подпис.Моля те помогни ми! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт