Гащите ни стягат вече, а ДЕКЕМВРИ още е далече!

• 13 466
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И миналия път, и сега си ходя при една и съща лекарка - д-р Савова и съм много доволна от нея. Имам страхотни спомени от предишното си раждане и от отношението на всички в болницата към мен и не бих я сменила с друга! Бях в единичен ВИП, смятам и сега да е така.

# 181
  • София
nellyli и аз също съм при д-р Савова в ТК и съм доволна, на мен ще ми е първо раждане, но една позната ми я препоръча и определено съм доволна. Само да кажа, че аз съм с абонамент при нея. За сега не съм се спряла на избор на екип - но има време, може и друго да реша.

# 182
  • София
"Далеч от очите- далеч от сърцето" казал някой мъдър човек някога си... Отнася се с пълна сила и за моята свекърва   Joy Това е единственото нещо, което смущава щастието от цялата ми бременност. Направо се родих за втори път при това... след 25 години  Joy Чудя се само как да си домъкна и мъжа  newsm78
И аз карам възможно най-леката бременност... лишена от повечето екстри с които вие привилегированите сте се сдобили. Само къде малко се ошашках за теглото на бебс, но като се прибера в София и си ме види следящият лекар се надявам да каже, че всичко е наред  Praynig
Исках да питам кога точно трябва да се ориентираме към лекаря при който ще се ражда, че аз нямам никаква идея  newsm78
Муниека, мерси за пояснителните линкове. Аз не съм била до сега на такъв ритуал... може би в различните краища на България се прави по различен начин  newsm78
Има многооо вода да изтече обаче до тогава. Дай Боже всичко и с всички да е наред, а другото се мисли в движение

# 183
  • София
malenush, мисля че ти е време да се ориентираш към болница и към екип, освен ако не предпочиташ да оставиш нещата на случайността. Що се отнася до мен - лекарката, при която ще раждам, ми води и консултациите.

# 184
Здравейте момичета!Добре дошли на новите мами  HugМами искам да ви попитам нещо за водата-аз пия само минерална,но една позната ми каза,че трябва да я редувам с чешмяна,но не съм пила чешмяна още преди да забременея.Мислите ли,че е вредно за бебо?

# 185
katiousha, в ехографските снимки от албумчето на декемврийките съм пуснала една с графика за теглото, която ми направиха на морфологията, там може да прецениш според това колко тежите сега, колко горе-долу ще сте при раждането. Но не се притеснявай, и нашето бебе е горе-долу колкото вашето, сигурно ще е около 4-4.200 при раждането. Аз пазя всички измервания на сина ми и сега са абсолютно същите, той се роди 4 кг 6 дни преди термина.

# 186
fifelota, може да пиеш трапезна вода, вместо чешмяна, ние в къщи всички пием изворна Девин.
anaise, в Окръжна болница има родилно отделение, моя съученичка ражда там с уговорка с някой лекар, който и бяха препоръчали нейни приятелки.

# 187
  • София
Фифелота, едва ли водата ще е някакъв проблем! Спокс! Ако беше проблем, щяха да предупреждават в консултациите. А защо пиеш само минерална? newsm78 Аз пък предпочитам чешмяна - по-вкусна ми е!

# 188
и аз мисля че е време да се избере лекар за раждането. така де октомврийките започнаха да раждат, остават ноемврийките и сме ние. аз лично още не го мисля раждането, миналия път някакси всичко се стече от самосебе си.

# 189
каква чешмяна вода пиете бе мами? то в софия има ли такава? на мен ми мирише на тиня и канал чешмяната вода и пия тази на торн спринг с розовите капачки. направо завиждам на хората по малките градове и селата за чистата вода дето им тече от чешмите.

# 190
  • Бургас
zhaygarova. не мога да си сметна нещо килограмите по тази графика.до момента съм +7 би ли ми помогнала?

# 191
  • София
каква чешмяна вода пиете бе мами? то в софия има ли такава? на мен ми мирише на тиня и канал чешмяната вода и пия тази на торн спринг с розовите капачки. направо завиждам на хората по малките градове и селата за чистата вода дето им тече от чешмите.

На мен пък ми е вкусна и ми мирише вкусно! Давам чешмяна и на детето. Mr. Green

# 192
Фифелота, едва ли водата ще е някакъв проблем! Спокс! Ако беше проблем, щяха да предупреждават в консултациите. А защо пиеш само минерална? newsm78 Аз пък предпочитам чешмяна - по-вкусна ми е!
Пия само минерална,защото тази от чешмата ни е отвратителна-жълта на цвят и много песъчинки.Само незнам дали на бебо да давам минерална newsm78

# 193
  • София
Имам адски смътни спомени още от ученическите ми години понеже съм завършила "Техника и технология на алкохолните и безалкохолните напитки"... та тогава някоя любезна другарка ни обясняваше за видовете минерални води, степени на минерализация и т.н. Всичко обаче ми е избледняло... освен това, че и за съвсем здрав човек не било препоръчително да пие само минерална вода . Ако си намеря учебниците ще прочета как точно стояха нещата... ако някой не ме изпревари де  Joy
Я мацките, които са се ориентирали вече къде и при кого ще раждат да си кажат, че да взема така деликатно да препиша от някоя, че нямам никакъв опит нито с лекари, нито с раждания  newsm78

# 194
Абе имам някакви смътни спомени,че някъде бях чела за мин.води,че не било полезно да се дават често на новородени, но сега май има такива ниско минерализирани които може да се използват и за приготвяне на хуманата.

Общи условия

Активация на акаунт