Есенен ветрец листата рони, мама ЮНЧО в парковете гони

• 14 046
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте и от мен.

Напоследък не съм писала, ама то не ми е и до писане. Марти падна (за кой ли път Rolling Eyes) и си удари глава на лошо място, отзад... баща му и баба му го заведоха в Пирогов (моите "любимци") и от там му назначили снимка... до тук добре, но малкия мръднал и се наложило да го снимат 3 пъти Shocked. Това ме ужаси страшно много. Слава Богу от снимката личи, че няма нищо тревожно, освен, че фонтанелата не се е затворила до край (тук беше момента в който тотално се вбесих на тия, дето ми облъчиха детенцето 3 пъти Close). На всичкото отгоре ми е страшно зле, много ми се гади... по цял ден. Само някой да ми каже, че било сутрешно гадене... дрън, дрън. По 24 часа ми е гадно.
Имам и добра новина, видяхме сърчицето на ембриончо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Това е от мен.  Hug  bouquet Hug

# 196
Аман от мене днес, ама като съм си забравана  Embarassed
Люта чушкеееееее, ама честито ти бе, мила мамоооо, леле как щях да те забравя (знам от самото начало още, видях ти лентичката на последния пост в предната тема, ама само ви четях там, нямах време за писаници), страшна новина, тя вече не е, де, ама мене нали ме нямаше, та сега да те уважа  Mr. Green  Така като гледам от сега са те подкарали несгодите на бременността, ама пък после колко е хубаво, а? Хайде пожелавам ти след 9 месеца, живот и здраве, да си гушкаш една хууубавка розова гуспоица  baby_neutral  Hug И да го караш по-леко тва бременеене и да се слушкате взаимно с Мартинатора   Mr. Green

# 197
  • Бургас
Привет момичета
Аз си ви чета редовно ама пусто нали дребната ми закчена все за мен време за писане неостава,а вечер като заспи татито обсебва компа,а аз ютията,че тез принцеси много таолети много нещо вече ми писна с туй гладене.

Муцунка миличка надявам се сладката Алекс да се оправи, тая сънливост и неадекватност може да е от някое лекарство.Аз за афтите знам,че са признак за някаква инфекция или при зъбоникнене им пада мн имунната защита на организма.
Албени за хремата (понеже при нас е на всеки зъб по седмица суполи и никакви капи стеримари и тем подобни не действат,а и да и пъхнеш нещо в носа на мойта калпазанка си е цяло приключение)аз спирам всякакви лекарства,а напоследък открих едни хомеопатични хапчета за хрема дето и действат много добре,а са и сладички и тя си ги смуче с кеф казват се коризалия и се дават по 4пъти на ден 15мин преди хранене или 1час след това,а за суметролина знам,че това си антибиотик от рода на бисептола (за възрастни) и си мисля,че щом ви е чисто гърлото може и без него ,че сам чела доста кофти неща за туй лекарство.Стискам палци синеоката принцеса да се оправя бързо.
Коте дано малкат сладка тея да оздравява и да спре тоя кошмар  с тия инжекции,че и аз като малка пък и като възрастна що гнойни ангини съм изкарала и колко инжекции са ми били не е истина ,чак дупки имам още на краката от тях,но последно изкарах 2мн тежки ангини с 40г Т точно преди да забременея и мойта докторка ме оправи точно с две капачки лекарство (хомеопатично) и от тогава да чукам на дърво не съм боледъвала.

Стискам палци на всички болнияки да оздравяват.
Ние иначе сме добре дребната вилнее като луда ходи дранка без спир,подрежда ми къщатат и всичко до което се докопа.Преди 2седмици бяхме и във Варна на РД на племенника ми ама беше мн набързо и обещавам другия път да се обадя та да се запозная с красивите варненси мами и малките слънца.
Пускам ви и 2сн да не ни забравите втората е дело на Млечко

Целувки и слънчев ден
ПС.Анита ако нямам свеки на гости в събота и ние с Йо ще дойдем на кърмаческата среща в морската

# 198
Муцунка, мила  Hug много лошо е децата да са болнички.Пиши довечера как е Алекс.
Албени, браво на теб!Ето така те обичаме ....да се разписваш  Wink Grinning
То и нашата хрема още не е минала,ама вече нищо не слагам в носа, че минаха 7 дни откак почна,да не увредя лигавицата.Тече малък сопол,но не и пречи спи си и е весела.А за информация само,това сиропче дето и го даваш,върши ли работа и колко пари е? За черните капки ние за пръв път ги ползвахме и бях доволна от тях......Но може и хремата да ни е била от по-леките  newsm78
Люта чушке добре,че всичко се е разминало с Марти и няма нищо сериозно Praynig
лек следобяд,тук пече едно хубаво слънчице......  bouquet

# 199
  • София
_albeni_, Zorri, Hug.

Бързо оздравяване на болничките. Hug Hug Hug

# 200

Албени за хремата (понеже при нас е на всеки зъб по седмица суполи и никакви капи стеримари и тем подобни не действат...

Елиа, не знам дали споменах, но и аз подозирам зъбите  Thinking , че при нас 3 на веднъж са тръгнали  #Crazy  Но пък за хомеопатията съм чувала, че за всеки е индивидуално и трябва консултация с хомеопат  newsm78  Все пак ще потърся инфо за тези, за които ми говориш, благодаря ти   bouquet  И аз много се чудя за този сироп, щото, както казах, му четох листовката и си е доста сериозен, и все пак мисля да и давам, че положението е зле, тя не може да спи и да се храни, защото постоянно и е запушено нослето  Cry  Тези дни ползвам само по 1 памперс на ден, просто няма какво да пишка милото, страх ме е да не се обезводни, ама и сокчетата, които са и любими, не ги пие, защото и е трудно...

Зори, сиропа се казва Суметролим и не е скъп, аз го взех за 4.60 , а дали върши работа, все още не знам, дава се 2 пъти на ден през 12 часа, аз ще го почвам довечера, че беше 2 следобяд, като го взех...

# 201
Здравейте момичета!
Не съм писала цяла седмица, нямам никакво време Sick Марти е болен и той- хрема и кашлица. Виждам, че много дечица са така. Бързо оздравяване на всички!!!
Иначе тук вече стана доста студено, а последните 2 дни вали Sad Миналата седмица бяхме на басейн - голяма веселба беше, ето малко материал - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176051&photo=13
Да ви се похваля, купих си уред за варене под пара, на три нива. Може да се приготвят всякакви заленчуци, меса, риба, ориз и яйца. Вече правих царевица, картофи и тиквички - страхотен е, много съм доволна!
ОООО Д-р. Хаус е почнал! Бягам да гледам, нали съм от фен клуба.
Спокойна вечер на всички!

# 202
Здравейте момичета!Уф много болни дечица бе  TiredЖелая бързо оздравяване на всички!

Е ние също не се делим от групата-още в понеделник го заведох аз при педито.И какво мислите силно зачервено гърло  NaughtyА пък аз се чудя що не ще 2-3 дена да яде.Бил някой кашлял с/у него и той веднага лепнал,лошото е че имам една мама дето всеки път като са болни ми цъфва на вратата и сега пак от нейния син сме лепнали.Сега сме на Амоксиклав,капки за нос и Тайлол за Т.Да де ама пък от как почнахме АБ сме с разстройство ама 2-3 пъти на ден.Радвам се поне,че е игрив и главицата му измисля страшни щуротий  ooooh!
За сега ще поотложим яслата за края на месеца.
Пинкче честито дипломиране  bouquet
Агнешка честит рожден ден   bouquetмалко на патерица
Коте много сте добре на снимките  PeaceНаистина прекрасна местност.Бързо оздравяване на Тея,милата сигурно много плаче от инжекцийте  Hug

D3sчестито мила за уреда със здраве да си го ползваш   chef
Аз засега ще свършвам,че малкия напира да спи.Пък утре ще продължа пък и някоя снимки ще ви хвърля.
Лека вечер и приятни сънища!

# 203
Момичета вчера бях на лекар,накакъв си вирус бил.Вчера бая спа,та днес вече е моето си детенце,направо толкова бях уплашена и температурата спадна и всичко.Само къдвето устат и е пълна с афти.Благодаря ви много за подкрепата.  bouquet
Още не яде почти но това според мен е от афтите,то просто сигурно има поне 10,та то по венците езика гърлото,ужас направо,милото направо незнам как се чувства,но поне нямаме ТЕМПЕРАТУРА.Ами тя нейната педка каза вирус та се надявам да е права,че тук ако си без застраховка и дупе да ти е яко,на мъжа ми като му се измакна рамото само за рентгенова снимка,наместване и упойка сумата възлизаше на 3000 долара(добре че сме със застраховка и платихем само 50).Та при всяко посещение до спешно е 50 долара и при всяко посешение при личната лекарка е 15 долара.Та не мога да обикаляме по други лекари.Но ви благодаря,ще пиша пак.

# 204
Привет, мами   bouquet

Муцунка, дано всичко да е минало, мила, стискаме палци  Peace  И да минават бързо афтите, че сигурно е ужасно за малката принцеса  Praynig

Мойта кукла спинка след поредното засиняване  Cry при неуспешна от моя страна борба да и дам сиропчето  ooooh! , по всякакъв начин опитах, директно не го хареса (и как, като е ужасно, с аромат на ягода и с вкус на мастика  Sick , само първата лъжица се излъга да я глътне); разбъркано с намачкан банан; в сокче от ягода; с пипетата от Панадола пробвах да я излъжа и да го изцъркам отстрани на езичето - НЕ !!!  Резултата е засиняване, след което ми заспинка в ръцете, а бяхме готови приготвени за разходката... Моля ви, дайте още идеи за даване на неприятни лекарства... знам, че ако я натисна с лъжицата върху езичето, за да и го излея директно в гърлото (както са ми казвали, че се дава, ако не иска да го пие), резултата ще е същия като днес и най-много и да се задави, че ми се мята като пиле в ръцете, когато правя нещо не по нейната воля, та не смея  newsm78

Елиа, потърсих инфо за хомеопатичните хапченца, да, наистина могат да се дават без предписание от хомеопат, обаче при нас отдавна не е хрема, а гъсти и сочни сополки  Sick , но все пак ти благодаря за съдействието, ще си ги купим за следващия път   bouquet

Хайде приятен ден от мен, ще се възползвам от ненадейно споходилият ни Сънчо, за да си врътна една зеленчукова супичка за обяд, че много ми се е прияла мммм   chef

# 205
Здравейте мацки!
Муцунка всичко  ще бъде наред мила,а тези афти са много гадна работа  Tired мисля аз да не са от високата температура  newsm78 Hug Heart Eyes и за двете и скорошно оздравяване
Албени аз давам със спринцовка от край време,щото и аз преди много се мъчих с какво ли не.Та поне с този метод е мааалко по-лесно,впръскваш на части дори и при леко отворена устичка,а друго и с биберона от шишето съм пробвала/като бяхме в болницата/ама с него пък като усети гадостта и  SickУспех с даването на лекарство и бързо оздравяване  PeaceКакто и за всички други болни дечица!
Добре сме засега,в момента дивее из кухнята,а пък аз да драсна някой ред  Wink
Ето и от нас малко снимчици

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&photo=135
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&photo=138
тук сме с новата подстрижка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&photo=146
Айде и аз да се сложа да ме видите и от изминалата сватба на която бяхме гости
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=95877&view=1&photo=25
Засега чао от мен,че играта приключи  Crazy и Диди вече е пред компа.

# 206
Привет мами!
Айде,малко да побутна темата,че няма никаква активност newsm78,дано сте по разходки и затова не се отчитате.
Сонка,много си хубава на сватбата,а и май си вталена доста Peace а Дидко голям сладур,да го нацелуваш по дупето от мен Heart Eyes
На нас днес ни сложиха последната инжекция,слава богу,но док каза,че е добре ако успея да и давам още 2 дена от АБ,за по-сигурно,но как ще стане ,идея си нямам.И аз като теб Албени,немога да я излъжа да го изпие,сега съм решила да и го дам на няклко части в някакво кремче или сокче,ох незнам ,дано успея Praynig
Анитка, очаквам да се включиш за да се уточним за фитнеса,че смятам утре да ходя/дано не ми мине котка път/
Всички болнички да оздрявяват бързо Praynig Praynig Praynig

# 207
Ето една снимка да видите как гадинките ми са яхнали баща си и го борят Laughing
http://images21.snimka.bg/004179604.jpg

# 208
Здравейте,момичета!
И ние сме на линия вече...Забегнахме на село няколко дни, после нямахме и-нет и загубих връзка с вас  Sad...,но вече всичко е наред ...

Има пак толкова усмихнати снимки на най-хубавите юнски деца!  Hug , но пък и мамите, едни ,ехе - поразгледах аз тук там - Сонка си е направо изпипана  Peace- много стилна , а чепика /обожавам такива сандали, аз нали съм си високичка,че много рядко скачам на високо / екстра си !

D3s- много е весело при вас!!! Има такива забавления, направо виждам как Марти с удоволствие си цапа в басейнчето,после как ли си го извадила, не ми се мисли, а  за количките ,те са ни просто забавление номер 1 .

Но чета и за много болни дечица!Стискам палци на всички,милички оздравявайте бързо  Praynig!

Много съжалявам,че съм пропуснала бургаската среща вчера..., но така или иначе бяхме на рожден ден и нямаше никаква възможност, иначе така исках да се видим... Благодаря за поканата Ане  Hug, дали Елия е дошла ...Кога ще има пак? ще съм на линия тогава!

Аз да ви разкажа за нас малко:На село всичко беше ок- Ники адски много се забавлява ,и има защо- имаше такава хубава компания - любимите животни ,с които играе всеки ден,тогава бяха истински - имаме и конче, и кравичка,и зайче и коте и куче ,пиленца и прасенца ... всички бяха докоснати, ускубани или ритнати  Laughing...Нямаше търпение просто, и бягаше от животиче на животинче...Времето беше много хубаво ... Вече казваме чао-чао и даваме звучни целувки , но още си нямаме гажде  Wink...коя ли ще е избранницата му  Grinning!

Ето и нашите снимки:

ако ви се гледат и другите :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170158&photo=54
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170158&photo=55
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170158&photo=56
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170158&view=1&photo=57
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170158&photo=59

# 209
Здравейте!
Коте,Ани от Бс направо ме засрамихте  Embarassed  bouquet Ама пък и едно мило ми стана и аз като повечето жени съм суетна  понякога 4470 pletkaДа си кажа честно много не долюбвам да стоя над котлоните и да тичам с парцалите при всяка прашинка  BlushВсичко с мярка та да имам време като сега като спи Диди з асебе си дет се вика  Rolling Eyes
Ани от Бсрадвам се за вас,че сте прекарали весело на село,а ами къде сте се качили  Joy на трактор ли?Снимките са ви чудни  Peace
Коте стискам палци да се възстановявате бързо  Praynig Че тъй като гледам таткото как са г онаборили мале  hahaha
При нас времето вече захладня, но ние днес малко бяхме на площадката да играем,да може татито ни да си свърши ремонтните работи.Е хайде после пак ще намина да драсна нещо отивам да си изпия следобедното кафе и да издърпам един фас докато татито е на мач Mr. Green.Черпя ви и вас   food010 smile3546

Общи условия

Активация на акаунт