Есенен ветрец листата рони, мама ЮНЧО в парковете гони

• 14 063
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Ами аз се обадих какво си мислете,амам тук първо по телефона те консултират(ако искаш отиваш до спешното)и тя каза да и давам нещо като българския панадол.но утре вече ще я водя,че сега пък има нещо като афти из цялата уста,и четох тук че точно такива са симптомите на морбили(дано утре избият пъпчиците,та да съм сигурна че е това).Днес е все още с 38 и 5.

# 181
  • Варна
Здравейте! Минавам набързо само да се обадя, че сме добре. Разходихме се до Казанлък, видяхме свекъра и се върнахме. Криско си е приготвил за вадене зъб номер 5 и това е причината да не успявам да влизам тук толкова често- все е кисел и не се заиграва сам. Сега яде бисквита и след това излизаме, докато има още слънчеви дни.
Пак се започна мрънкането....Бързо оздравяване на болните дечица от нас  Hug

# 182
Привет от нас след най-безсънната ми нощ от как се е родила кукличката ми  Cry
Зори, мила, много ми е трудно на тоз етап да отделя време за компа, ей я и сега ми виси по краката и се катери по мене  Mr. Green Ох, точно такива капки ми трябват на мене, да втечнят секрета и да ги изкарат тез пусти сополи, че тая нощ беше адска, наистина все по-зле става положението, ама ако и се обадя на педката да я питам за тез черни капки, най-много да каже, че само 3-ти ден и слагам антибиотика и да чакам да видим кво ще стане, щото ми каза до понеделник ако няма подобрение, щяла да ни пуска изследване на секрета  Shocked  Ами до тогава какво, тя има апетит, ама и е трудно с тва запушено носле да се храни, пък следобедния сън вече 2 дни не можем да го "проведем", че се буди милата на 5-тата минутка и после край... Май е време да сменяме педито  Naughty  Я кажи какви са тез черни капки, за всеки индивидуално ли се изписват, или са си стандартни, да идем и на нас да ни направят  newsm78  Аз все пак ще и се обадя, ама...
Хайде приятен ви ден на всички и бързо оздравяване на малчуганите, че доколкото разбирам, има дооооста болнички дечица    bouquet

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 11:11 от _albeni_

# 183
Педито каза, че може да се наложи и антибиотик през устата, утре ще ходим да ни види пак, за черните капки каза, че били двупроцентов коларгол и според нея сгъстявали още повече секрета, но няма нищо против да си взема, ако искам. Тя обаче ми препоръча Мукосептонекс за втечняване  newsm78  Ще поговоря и с фармацевта от близката аптека, той също е с детенце на годинка и ще го помоля за съвет...

# 184
Здравейте и от нас!
За съжеление последните 2 страници са изписани само с тъжни постове за болнички дечица,и ние сме в това число Sad Дано оттук нататък започнат да оздравяват всички бързичко и повече никакви болести Praynig Praynig Praynig
Както писах ,Тея е с гнойна ангина,незнайно как прихваната Shocked,беше с много висока Т 2 дена заради налепите на гърлото,но лошото е че Зината,който и изписаха е много горчив и след като го изпие на 2-та мин,го повръща,та затова минахме на инжекции в крачето Sad Не ме питайте какво преживявам всеки път като я бодат/добре поне ,че е само веднъж на ден/,док каза че тези инжекции много болят и милата плаче половин час след това ,а крачето и става твърдо,направо ми се къса сърцето Sick,но няма друг вариант,като не иска да пие през устата антибиотика,вие как го давате ,дайте ми някоя идея да я прилъгвам и да не го повръща newsm78
Муцунка, и аз мисля че такава висока Т неможе да е от зъби,това което знам ,е че много високите Т се вдигат от вируси,а от зъбоникнене едва ли,повече от 38,все пак това е нормален процес за организма NaughtyСтискам палци на Алекс и пиши как сте Praynig
Албени, тези черни капки са Коларгол,и моето мнение ,че освен да цапат друго не правят NaughtyИ истината е ,че те сгъстяват секрета,затова винаги се използват в комбинация с други,които втечняват ,най-често Ксилометазолин,иначе детето още повече се запушва.Най-добре промивай със Стеримар през час,два той почиства и втечнява секрета,а после слагай някакви капки.Стискам палци и на Белаослава Praynig
Анъ беше ме питала,къде е мястото на което беше сватбата,ами това е в околността на едно село Чернево на около 30км от Варна по посока Девня,тъй като не е много наблизо не бях ходила досега,но определено си заслужава пътя и живот и здраве пак ще го посетим и то с децата Peace
Анезиз,целувки на гаджето и се надвам другата седмица да сме здрави и да се видим на фитнеса,то аз и без това за два дена смъкнах 2 кила,но мерси от такова слабееене Sad
Люба,Таталинка,къде се изгубихте newsm78

# 185
  • Варна
Коте, аз давах антибиотика заедно с шишето с АМ. Давам му да пие и го издебвам като бързо пъхам спринцовката (от Панадол) с антибиотика в устата докато си мисли, че пие мляко. Така на 2-3 пъти си изпива дозата заедно с млякото. Зината наистина е гаден, по-добре се приема Аугментина. Целувки на Тея и стискаме палци с Крис да оздравява бързо.

Албени, пробвала ли си със Стеримар? Дано се оправите скоро и вие.

Още веднъж пожелавам на всички болни дечица бързо оздравяване  Hug Аз приспах Криско и отивам да се къпя на спокойствие.

# 186
  • на брега на Дунав
О, Албенке таман тез дни за тебе си мислех и ти взе, че се появи. Ха добре дошла де   Hug. Веднага да кажа и аз за тез неприятни сополи. За черните капки,точно като Котето ще кажа, че не са толкоз чудодейни колкото ги представят педиатърките. В Силистра ги изписват масово и ме се струва, че е заради някаква уговорка между аптеките и лекарките отколкото за нещо друго. Сестра ми често ги ползваше и наистина освен да цапат и да правят сополите трудни за издухване май друго рядко правят. Аз лично ползвам само Nisita спрей има и капки, но на мен ми е по-удобно със спрея, става бързо и лесно впръскването. Активната съставка е до колко знам сол не са нещо особенно, но за втечняване на сополите май равни нямат. Оказаха се изключително подходящи особенно за малки дечица като нашите дето не умеят да си духат носа. Аз лично ти препоръчвам да ги пробваш със сигурност няма да навредят ако случайно не помогнат. И бързо оздравяване на синеоката принцеса.
Муцунка със сигурност такава температура не е от зъби мила. Знам колко ти е трудно със ходенето на доктор там, ама трябва непременно да се консултираш с доктор. Поддържането на такава температура си е опасна и не е за подценяване. Така че действай душа и дано се оправите бързо.
Янан честита придобивка  Wink.
Зори, багодаря за успокоението за прословутия сладкиш. То не бе печене не бе чудо и накрая стана една изгоряла подметка, която пък семейното тяло взе, че одобри  Joy. То сигурно, за да внесат малко положителна нотка в цялата излагация с печенето на сладкиша, ама айде  Mr. Green. Иначе на таз печка вече сладкиши категорично няма да пека ако са завъртяни  Naughty, че и фолиото отгоре както си ми дала съвет не помага, то просто сладкиши на 300 градуса не се пекат  ooooh!
Айде чао за сега от мен, отивам да си прегледам една темичка дето пуснах в "Хоби", че си търся принтер и искам компетентен съвет. ... и в тая връзка ако има някой идейка може да се включи с отговор на питанката ми  Rolling Eyes

# 187
Ха, добър вечер и от нас. Марти вече спи, както и баща му  Rolling Eyes и имам време за компа  Party
В понеделник тръгваме на ясла. От сега ми се къса сърцето, ама няма как- с това голямото майчинство  ooooh! А и трябват пари за нов апартамент. Не знам как е в другите градове, но при нас е някакъв кошмар да те приемат в ясла. С триста зора и връзки разбира се намерихме място в една, която е доста далеко от нас. Сега ще го запиша, но се надявам в най-скоро време да ни изместят в друга- по-наблизо. Ох, само за това мисля, дано се адаптираме- всичко заедно- по-бързо. А и работа трябва да си търся, както и магистратура да записвам,абе... ooooh!
Албенка, тая принцеса е страхотна, пу-пу. Днес докато четох, Марти ми беше в ръцете и все повтаряше- аййй, аййй. Харесахме си я  Laughing Бързо да оздравявате
Муцунка, и аз да кажа, че тая Т не е от зъби със сигурност. Дано всичко е наред.
Янан, това е любимата ми кола и се надявам в най- скоро време, т.е. 2-3 години, и ние да си купим. Страхотна е Heart Eyes Браво за избора
Марико - сан, нормално е, ако никнат зъби, да са неспокойни. Марти се върти по цяла нощ, мрънка и хленчи без причина. И така 2-3 нощи, докато майка му случайно видя 4 кътника избили. Нямаше никакви други симптоми.
Любе и Таталинка, къде се губите бе. Аз започнах да пиша, а вие спряхте Crossing Arms Mr. Green
Айде лека  Hug

# 188
Да и аз знам че от зъби толкова висока не се вдига.Вчера вечерта я водих на псешен че пак ударихме 40.И там ми виакт ушна инфекция и да дам антибиотик,но аз много се учудих тъй като Алекс изобщо не ми буташе ръкато като и пипах ушити.а устат и е пълна с афти,та казаях на мъжа ми че аз антибиотик няма да дам защото не мисля че и е това и на следващия ден я заведох на нейното си педи и тя ми каза че няма ушна инфекция,а някаккъв вирус и ще си мине от само себе си.Та просто съм бясна,на неграмотните лекари тук и се убеждавам че имаме много добри специалисти в Бг(и тук има ама трябва да попаднеш като в Бг иначе те дерат яко и това си е).Та сега се моля да и мине по-бързо.

# 189
  • Варна
Муцунка, за пореден път съм изумена от американските доктори  #Crazy Ама и така наречената ви лична малко ме озадачи...40 градуса и да каже, че ще мине от самосебе си. Дано мине бързо! Аз свалях Т на Криско с кърпички, напоени с оцет и вода. Бях го чела във форума- слагат се под мишничките и/или на краката, а може и на гръбчето.

Корни, с тези приказки за сладкиши от сутринта ми се усили слюноотделянето... а съм на диета. Как са децата?

Пинк, успех с яслата на Марти. И аз тези дни ще питам наоколо дали има шанс да ни приемат или ще си се гледаме още.

Ох, преди малко давам лъжица попара на Криси и той кихна.....ами познайте, цялата бях в попара и всичко наоколо. Обрах по-едрите парчета, но сега ме чака прахосмукачката. Весел ден от мен   bouquet

# 190
Ами то и аз съм озадачена,мам какво да правя.Днес малакта няма температура(тя личната ми каза че само ако вдигне над 39 да и дам лекарство подобно като панадола в Бг,но от антибиотик ниаам нужда).Аз днес просто се уплаших ,детето ми беше като неадекватно,не искаше да мърда,как я вдигнех и падаше като кашкавал на земята и затваряше очи да спи.Просто какво ли не ми мина през главата.Днес спа през деня адски много,явно тези температури я изтощиха,а и сега тези афти пълна и е устата,горкото ми детенце.Мерси за подкрепата момичета.  bouquet

# 191
  • София
Температурата изтощава, но все пак аз бих се притеснила и бих предпочела да я види лекар. Най-малкото да я преслуша и да види гърлото.

# 192
Муцунка, и моя съвет е да заведеш Алекс на лекар отново.Верно,че изтощава Т,но така неадекватно да се държи и да няма сили да стои newsm78,по-добре да я види специалист.Дано оздравеете бързичко Praynig и всички други болнички,включително и ние Praynig Praynig Praynig

# 193
Ха добър ви ден   bouquet

Преди малко се завърнахме от педката и се приспахме. Чак не ми се вярваше, ама и ноктите успях да и отрежа, ама толкоз ми е изморенко патето вече, чеееее ... заспинка, похъркващо здраво, достойно заместващо тати  Mr. Green  Та педито ни изписа един сироп, Суметролим, който не е точно антибиотик, ама нещо такова и сега като чета листовката, гледам че си е доооста сериозничък  Thinking Иначе дробчетата и са чисти, пу-пу, и гърлото е понабъбнало, ама от кашлицата, иначе не е червено, пак пу-пу  Peace , но тъй като вече цяла седмица се влачим с тез пусти му и сополи и тя много се измъчи милата, та този сироп бил да подпомогнем изчистването през нослето и по-бързото оздравяване  Praynig  Вземам си думите назад, няма да я сменям педката, тези дни останах доволна от нея  Embarassed  Ама кво да правя, досега сме боледували само веднъж и бързичко се оправихме и сега ми дойде малко множко  #Crazy  Каза да забъркам свинска мас с малко сол и да сложа на стъпалцата, после чорапки, загрявка на печката и така да спинка цяла нощ и още да и направя разтривка с ракийка ( довечера като нарежа салатата, ше я наредя и нея на масата, хем с татито наздраве ша си кажем, хем ша го понамачкам детенце  hahaha )

Коте, наистина цапат много, ама с педито решихме така : Гаразона два пъти на ден, Мукосептонекс Е три пъти, че май добре и действа, снощи поспинкахме и сега пак и сложих, за сега спи, да не казвам голяма дума, и вечер преди лягане Коларгола  #Crazy  Ама ще слагам, да му се не види, пък дано да се прочистим скоро  Peace  Гледам Тея и тя болничка, стискам палци бързо да оздравявате  Praynig А за подутите крачета, и аз вечно бях така, мнооооого ме болеше и беше твърдо мястото, но си спомням, че майка ми ме налагаше с пресни зелеви листа, та ме пооблекчаваше, ако ти се намира някоя зелка в хладилника, вземи да пробваш, от опит глава не боли, пък аз пак ще питам мама дали само тва е било, но си спомням, че действаше  newsm78

Анитке, ползвам го Стеримара, мила, ама то сополките ни са от сорта " гъст, дълъг и еластичен" и според педката за тва не може да се отлепи от лигавицата и да изтече... Та нищо не прави на тоя етап, само се мъчим с него...

Корни, душа Hug  Не съм ги чувала тез спрейчета, ама ша взема и тва да си купя, пък... Ако не помогне сега, все някой ден ще влезе в употреба  Mr. Green

Пинк, здравей от нас  Mr. Green  Благодаря, благодаря   bouquet   Само съм чела за тебе тук Laughing , я кажи сега, омъжи ли се  Wink , че все тва се питаха мацките, пък аз малко поизостанах с темата и не съм разбрала, ша ма прощаваш за нахалството и любопитството  Mr. Green

Айде аз да бегам, докато не се е събудила халата, че оттърване от нея няма, все по краката ми виси  hahaha

# 194
Муцунка, мила, извинявай, ама чак сега прочетох какво му е било днес на съкровището ти  Shocked  А тези лекари там нормални ли са  #Crazy  Аз ако бях на тебе, не просто бих се уплашила, аз бих се побъркала... Милата, не ми се мисли как се чувстваш, а и като няма адекватна помощ от страна на лекарите... Божеее... бягай на лекар отново и настоявай за преглед !!! Дано се оправите бързо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт