Я кажи какви са тез черни капки, за всеки индивидуално ли се изписват, или са си стандартни, да идем и на нас да ни направят
Аз все пак ще и се обадя, ама...
Ще поговоря и с фармацевта от близката аптека, той също е с детенце на годинка и ще го помоля за съвет...
Дано оттук нататък започнат да оздравяват всички бързичко и повече никакви болести

Не ме питайте какво преживявам всеки път като я бодат/добре поне ,че е само веднъж на ден/,док каза че тези инжекции много болят и милата плаче половин час след това ,а крачето и става твърдо,направо ми се къса сърцето
,но няма друг вариант,като не иска да пие през устата антибиотика,вие как го давате ,дайте ми някоя идея да я прилъгвам и да не го повръща 
Стискам палци на Алекс и пиши как сте 
И истината е ,че те сгъстяват секрета,затова винаги се използват в комбинация с други,които втечняват ,най-често Ксилометазолин,иначе детето още повече се запушва.Най-добре промивай със Стеримар през час,два той почиства и втечнява секрета,а после слагай някакви капки.Стискам палци и на Белаослава 

Аз приспах Криско и отивам да се къпя на спокойствие.
. Веднага да кажа и аз за тез неприятни сополи. За черните капки,точно като Котето ще кажа, че не са толкоз чудодейни колкото ги представят педиатърките. В Силистра ги изписват масово и ме се струва, че е заради някаква уговорка между аптеките и лекарките отколкото за нещо друго. Сестра ми често ги ползваше и наистина освен да цапат и да правят сополите трудни за издухване май друго рядко правят. Аз лично ползвам само Nisita спрей има и капки, но на мен ми е по-удобно със спрея, става бързо и лесно впръскването. Активната съставка е до колко знам сол не са нещо особенно, но за втечняване на сополите май равни нямат. Оказаха се изключително подходящи особенно за малки дечица като нашите дето не умеят да си духат носа. Аз лично ти препоръчвам да ги пробваш със сигурност няма да навредят ако случайно не помогнат. И бързо оздравяване на синеоката принцеса.
.
. То сигурно, за да внесат малко положителна нотка в цялата излагация с печенето на сладкиша, ама айде
, че и фолиото отгоре както си ми дала съвет не помага, то просто сладкиши на 300 градуса не се пекат 
А и трябват пари за нов апартамент. Не знам как е в другите градове, но при нас е някакъв кошмар да те приемат в ясла. С триста зора и връзки разбира се намерихме място в една, която е доста далеко от нас. Сега ще го запиша, но се надявам в най-скоро време да ни изместят в друга- по-наблизо. Ох, само за това мисля, дано се адаптираме- всичко заедно- по-бързо. А и работа трябва да си търся, както и магистратура да записвам,абе...
Браво за избора
Ама и така наречената ви лична малко ме озадачи...40 градуса и да каже, че ще мине от самосебе си. Дано мине бързо! Аз свалях Т на Криско с кърпички, напоени с оцет и вода. Бях го чела във форума- слагат се под мишничките и/или на краката, а може и на гръбчето.

Иначе дробчетата и са чисти, пу-пу, и гърлото е понабъбнало, ама от кашлицата, иначе не е червено, пак пу-пу
, но тъй като вече цяла седмица се влачим с тез пусти му и сополи и тя много се измъчи милата, та този сироп бил да подпомогнем изчистването през нослето и по-бързото оздравяване
Вземам си думите назад, няма да я сменям педката, тези дни останах доволна от нея
Каза да забъркам свинска мас с малко сол и да сложа на стъпалцата, после чорапки, загрявка на печката и така да спинка цяла нощ и още да и направя разтривка с ракийка ( довечера като нарежа салатата, ше я наредя и нея на масата, хем с татито наздраве ша си кажем, хем ша го понамачкам детенце
)
Ама ще слагам, да му се не види, пък дано да се прочистим скоро
Гледам Тея и тя болничка, стискам палци бързо да оздравявате
А за подутите крачета, и аз вечно бях така, мнооооого ме болеше и беше твърдо мястото, но си спомням, че майка ми ме налагаше с пресни зелеви листа, та ме пооблекчаваше, ако ти се намира някоя зелка в хладилника, вземи да пробваш, от опит глава не боли, пък аз пак ще питам мама дали само тва е било, но си спомням, че действаше 
Не съм ги чувала тез спрейчета, ама ша взема и тва да си купя, пък... Ако не помогне сега, все някой ден ще влезе в употреба
Само съм чела за тебе тук
, че все тва се питаха мацките, пък аз малко поизостанах с темата и не съм разбрала, ша ма прощаваш за нахалството и любопитството
Аз ако бях на тебе, не просто бих се уплашила, аз бих се побъркала... Милата, не ми се мисли как се чувстваш, а и като няма адекватна помощ от страна на лекарите... Божеее... бягай на лекар отново и настоявай за преглед !!! Дано се оправите бързо