? Направо ме убихте
....ние работим по поръчка на клиента

Някой ако иска детето му да прилича на него - да вика МирО
Табби, голяма сладуранка е малката
? Направо ме убихте
.

Люта чушчице ,лека и безпроблемна бременност и едно сладко момиченце 

От все сърце ти пожелавам лека и безпроблемна бременност, а юни да се похвалиш с дъщеричка 

вече от 3-4 дена ставаме в 7-7.30ч,де той става де аз го будя.Тъй че мила не завиждай 
Браво,браво. Вие как сте?
за двечките ви,дано вече отмине този алергия,че да може и твоята принцеска да си хапва всичко на воля.
Страхотни снимки,ех това море,как си играят сладураните на пясъка 
Ама после какво ме чакааа
вчера размахах от секцията в хола книгите да чистя ами то голям прах,тай мойта свекърва никога не е чистила тоз апартамент.Аз забравих дали съм се похвалила ама останахме сами,свекитата си заминаха на село.И ми оставиха една голяма кочина да чистя не е бутано нищо сигурно от 20години.
Целувки на Дидко и дано свикне лесно на яслата.
Но като идея е страшно добро
Радвам се, че вече намери вариант да измаряш Марти, за да си почивате и двамата 

!!!
.
БРАВО тези малчугани растът като гъбки.Страхотни са.Ние минахме през няколко премеждия за които ще ви разкажа след малко.
ЧЕСТИТА БРЕМЕННОСТ.Много се зарадвах като прочетох.Пожелавам ти лека бременност.И накрая резултата-едно красиво създание от женски пол.Аз мтого искам второ дете но все не мога да се реша.
Лека и безгрижна бременност.И накрая едно здраво красиво и щастливо бебенце.

Разгледах всички снимки, страхотни малчугани си имаме. Само да са здрави!

целувам и прегръщам всички ви 
Да пази господ
Е,снощи ме болеше доста,но звяра беше бая голям,ще му се.....Сега остава да ми махнат конците другия Четвъртък ако дай боже всико е ОК 
. 
!
имам чувството че червей е можело да завъдим
,а аз се чудя на многото хлебарки у нас
Е сега като почистих старите и шкафове,които незнам и аз ще изхвърля няма и следа от гадините.Ама нема ви занимавам с мойте терзания,щото наистина темата е в еуфория май