Есенен ветрец листата рони, мама ЮНЧО в парковете гони

• 14 101
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Янан,чушчице браво за хубавите снимки Grinning
За похапването : мойта е с голям апетит Grinning хапва всичко от кухнята ,а също и маслини(педката ,каза че били много полезни),като ги лапа цели и плюе само костилката,парченца вафли(обикновенни),домати.
За сутрешна закуска и давам:Кроасан,овесени ядки със сирене,попара,елда със сирене,грис,мляко с ориз,бисквити с чай или АМ,крем с бисквити,филийка с кашкавал-запечена,каша "Слънчо",кисело мляко с бисквити,кус-кус.Утре смятам да правя мекички и това ще и дам за сефте да закусва.А за обяд ще има пица и за нея  Grinning

# 76
  • Варна
Анелиз що така с променен ник  newsm78
Снощи като си седях тук и ми хрумна. А името е от любимата приказка на племенницата ми -"Принцесата и бедното момиче". Ето, намерих картинка  Grinning

Аз май ще се разболявам, носа ми протече и гърлото ме заболя. Това ме подсети да питам Мама Чушка и Марти как са?

Сонка, пастет и аз много обичам, и на Крис съм давала, ама все си имам едно наум, че го правят от какви ли не боклуци и остатъци. Иска ми се да се пробвам с домашен, но нямам рецепта. Сега ще търся в нета, но ако имате и вие- давайте.

Сега ще ви пожелая лека нощ и сладки сънища!

# 77
пРИВЕТ И ОТ МЕН!
Аниткееееее, честит ти ник,миличка,със здраве да го ползваш и мнооого да пишеш Heart Eyes Hug и никакво разболяване Naughty,нали на фитнес ще ходим.Аз смятах утре да тръгвам ,но сме на консултация,та отложих за Сряда,може да се уговорим нещо. Peace
За закуска аз давам попара,кус-кус, и препечена филийка с масло,а като види батко си или татко си да ядат мюсли си хапва и от него Peace
Не ми се отварят снимките на Чушка -бой Cry,ще пробвам по-късно,че сега излизаме Laughing

# 78
Здравейте,мацки!
Ние сме по-добре, от вчера нямаме температура, за втори път ходихме на лекар в петък ,даже и изследвания правихме, всичко е наред,без хрема,без възпалено гърло, само температура...и последно било от зъбките/аз така се надявах,де../ голяма мъка иначе, но сега сме по-добре /да не чуе дявола/.

Значи Янан ще си има пак момченце - честито за хубавата новина, ще си затвърдиш позициите на мъжка мама !!!

Чушчице - как сте вие?Да се пазиш ,ей, дано и баткото да е добре вече!и аз не мога да видя снимките, някаква грешка дава ,айде после пак ...

Анитке - много интересен ник-ама и принцесата е готина - хитра идейка -екстра! Значи ще правите фитнес - хубаво е,че намирате пролука за себе си!

И аз не мога да се оплача от Ники от  липса на апетит- хапва си добре, даже в петък за първи път опитахме от кухнята - нямаше проблеми детето- за закуска яде сандвич или кроасан, мляко с бисквити , или от Данонино , мюсли не съм давала още ,но и това ще опита скоро.

Хайде скачам ,че домакинството ме чака...има да се готви и мие.

# 79
Здравейте, мами и малки дечица!
Ние с наш Божидар - пантата сме ок. Крака не ми останаха, нерви също. Много е палав миличкия, ама все ме успокояват, че като стане на 3 години и щял да се укроти... Joy
Иначе и иние сме от категория - скакалец - отдавна спрях да го меря, ама някъде към 9 килца може и да сме го докарали вече. Изкарахме чревния вирус - беше кошмар и сега вече 7 дена сме с хрема, която стана на кашлица и сме на антибиотик.
Иначе нашия дивак не ще да седи на едно място - вършее из къщата - вие ще видите и снимките - такава разхвърляция не ебило никога, ама май взех да претръпвам. Толкова вече е захитрял, че като не му дам нещо да прави отива, бута всички книги от библиотеката и аз докато тичам да ги подреждам той отива си си свършва белята, дето съм казала, че не трябва да я прави. Аз и преди ви питах - кка се спарвяте с белите на мъниците, защото при мен е мисия невъзможна нещо да му забраня. Не се заиграва с никакви играчки - само крачи, дивее и танцува, ама едни танци, направо цяла хореография си има човека. Онзи ден ме докара до пристъп, щото се беше изкатерил почти до тавана по библиотеката #Crazy #Crazy #CrazyИзкърти всички первази на пода...такива вече няма ooooh!
Правихме му  и прощъпулник - хвана лекарските слушалки IllНие малко късно я правихме, защото той ходи от преди годинката, ама сега се наканихме. Беше всело, и незабравимо.
Ето малко снимки  и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175329

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 16:18 от mama_iana

# 80
  • София
Здравейте и от нас Hug.

Бг-фото нещо ми дава проблем... има ли някоя от вас, която да ползва този сървър?

Благодарско за отзивите, за снимките (тези, които успяха да ги видят)  bouquet.

Ani ot Burgas Hug, горе долу сме ок с малкия, само че май ни хвана онзи ентеро-дрисо-гнусен вирус, който върлува, ноо положението е вече овладяно.

Таталинка, къде си дарлинг?

Това е от мен. Хубава вечер ви  пожелавам.

# 81
  • на брега на Дунав
Здравейте муцки, най-после поизчетох какво сте писали поне в тази тема и ококорих ей такива дзъркъли  Shocked Shocked Shocked. Ама как съм пропуснала значи, тука първа клюкарка, че имало толкова мами абонирани за раждане скоро  ooooh!. Честито и на Мимик и на Ира и Янан. Оле как ме зарадвахте момичета. Много, много леки бременности ви желая   bouquet  bouquet  bouquet. Янан честито за новината за момченце, ако и второто го докарате като бъдещия батко грешка няма да имате.  Naughty  Голям сладур с тия големи сини очи. Да се влюби човек  newsm53.
Чушчице, не мога ти разгледам снимките бе душата, нещо сървъра явно се е прецакал или профилактика нещо. Айде дано се оправи положението. Гадна работа с тоя вирус и вас не ви е подминал, но важното е, че вече сте по-добре.   Hug
Ани от Бургас радвам се, че и при вас положението е вече розовко. Ох, да са ни здрави дечицата това се моля, че много тревоги като имат някакви болежки   ooooh!.
Мамо Яна, незнам колко е див дребосъка, но със сигурност е голям чаровник  Heart Eyes. Ама с тия красиви мъже тука вече изпадам в размисли и страсти. Ша гледам май третото да го докараме мома, та таман сме нацелили хубави мъже тука да не вземем да ги изпуснем  newsm47.
Мацки оставям ви сега, че ме чака една камара пране за простиране, но не си мислете, че това ще е от мен за цял месец напред щото аз си имам вече монитор и смятам да наваксам пропуснатото.  Embarassed. Чао скадурки лека вечер от мен  Hug

# 82
  • Варна
Здравейте и от мен   bouquet Благодаря за поздравите по случай новият ми ник  bowuu

Корни, честит ти нов монитор, със здраве да си го ползваш! И не само за работа, ами и за нас да ти остава време  Wink

Коте, май ми се размина разболяването. Взех веднага бабешките мерки- краката в гореща вода, чай и аспирин преди лягане и съм ОК. Така, че за сряда съм на линия. Като прочетох за мюслито, се сетих, че и корнфлейкс с топло мляко съм давала на Крис и много му хареса.

Янан, и от мен поздравления за братчето на Ники. Ти в кой месец си, че се вижда вече пола?

Дуцке, много си ми готина с тези панделки и престилчицата  newsm10 Ти няма ли да показваш вече снимки от обзавеждането, до къде стигнахте?

Ани от Бс, стискам палци по-бързо да излязат зъбките на Ники.

Честит бъдещ доктор на Мама Яна! Много сте хубави на снимките, и мама и Божидар!
Ние понеже още не сме хвърлили пъпа на  дребния, с мъжа ми се шегуваме, че ще го хвърлим в Медицинския Университет, за да си имаме под ръка доктор като остареем.

Това е от мен, диска ми се записа, а и пералнята изпра и трябва да  hang
Лека вечер!

# 83
Добро утрооооо!
Тъй като съм първа за днес поднасям кафето топло   food010 kaffeetrmker_2 Coffee /така и не се научих да слагам от онези хубави картинки Embarassed/
Корни, добре дошла отново  Hug и гледай вече да не оставаш без монитор,и да пишеш по-често,че ще има глоби Naughty
Анелиз радвам се ,че си ок и живот и здраве сме на фитнес в Сряда,дано мъжо не ми погоди някой номер с неочаквана работа ,че ще го  #2gunfireИ като отвори приказка за ремонта,т.е строежа при Дидка, се сетих и аз да попитам докъде я докарахте бе душко,нищо не пишеш по въпроса,я пусни малко снимки да видим какво е положението  Wink
Любе,Таталинке, къде се изгубихте newsm78
Сега ви казвам чао и много целувки  bouquet

# 84
Хеххехе, браво на вашия бъдещ доктор, Анелиз!
КорНиШонка, мисли за мома, че ще сме още по-неотразими като порастнем!
Нашия пъп го занесохме чак в Лондон с поръчение да го хвърлят в някой УНИ или в някоя банка. С баща му се шегувахме, че да не вземе да стане чистач в банката, не банкер Joy Joy Joy

# 85
  • София
Здравейте дами!

Как е настроението днес?

Анелиз, честит ти ник дарлинг Hug.

....Нашия пъп го занесохме чак в Лондон с поръчение да го хвърлят в някой УНИ или в някоя банка. С баща му се шегувахме, че да не вземе да стане чистач в банката, не банкер Joy Joy Joy

А може и директор на банката да стане, кой знае?! Grinning

# 86
  • на брега на Дунав
Добър ден   bouquet
Хайде да се запиша докато не се е разбушувала лудницата в къщи  Mr. Green. Котето, Анелиз (абе къде го избара тоя ник бе скъпа имам чувството че не пиша на теб  Joy), Мамо Яна  Hug. Абе той моя монитор всъщност не е нов да си призная без бой. Не успяха да ми доставят това което исках, но пък стария се оказа че успяха да го позакърпят за момента и сега съм пак с него. Е, махнали са някой от опциите, за да го докарат на картина ама ...  Joy важното е че имам нещо целодневно и сега трескаво работя по върпоса за нов минитор, че да не вземе да ме остави пак тоя  Mr. Green.
Мама Яна, абе мисля аз за мома, че то наистина както са тръгнали повече от неотразими ще станат тия мъже ама ... е, ама и девойките ни си ги бива няма спор, аз затуй си глася моя хубавец, ама нещо все ми бягат кандидатките, срамежливи ли са, не ни харесват ли що ли незнам  Crazy.
Иначе при нас екшъна е на пълна програма,, ама не само зардаи щуреенето на децата понякога. Сами е станал голям ревнивец и не дава на никой да се доближи до мен, направо ме е обсебил и ни тати ни кака може да ме гушнат без той да възрази  Joy. Зъбките ни вече са 7 броя и осмия е на път. Все още изникват с не толкова бурни протести, но дано така да продължи и занапред. Иначе вечер спим добре няма проблеми колкото и изморителен да е бил денят накрая поне знам, че ще си почина добре през ноща. Малко ми  е трудно да балансирам между всички ангажименти - работата,  грижите покрай Сами, обучението на Еми щото с нея систематично продължаваме да се учим да четем, да пишем все такива интересни неща  newsm53, да не забравя и домакинстването  Sick и все ми се ще да остане време и за гевезелъците като форума и връткането на някоя тортичка  smile3508 . Абе незнам как сте вие ама аз усилено се старая и все нещо понякога не е както трябва или поне може по-добре да се получи. Както и да е.
На килограми и ръст  май все още сме 11,800 кг и 84 см, че не сме се мерили от месец незнам как вървят нещата.  С гърнето имаме напредък като го сложа седи без проблем и често прави каквото трябва вътре ако съм нацелила правилно момента. Друго за сега не се сещам.  Отивам да слагам дребния да спи newsm46, че му е време вече. Лек и пълзотворен ден на всички  newsm51  love001

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 23:37 от КорНиШонка

# 87
  • София
Здравейте, момичета

Поздравявам ви с разкошното есенно слънце днес   Party

Чуш, Коте, тук съм, ама все по-малко време за компа ми остава. Пък и го преместих в друга стая, че докато беше в хола Ени постоянно го изключваше, дъвчеше кабелите и т.н. поразийки, които хич не ми се нравеха. И сега мога да сядам на него само докато тя спи. А тя спи вече по веднъж на ден и то за около час и половина. А това време толкова бързо минава, че почти нищо не мога да свърша. Пък и съседите не спряха с ремонтите и това се отразява много зле на съня на госпожица-фръц и често и по час не спи Sad Е, оплаках се, ама предполагам ме разбирате, при вас май е същото Wink

Днес съм малко притеснена, че дупето на Ени се изрина пак и то доста релефно и червено. Явно я сърби, защото като я мия скимти жално, душата. Мажа я с някакво кремче, ама още няма резултат. Иначе сме ок. През уикенда бяхме при бабите на зелено. Ени се изкефи най-много на възможността да рови в градината, да се посипва с пръст, да прегръща зелките и да бере малини Simple Smile Жалко само, че не успях да я снимам каква е скица.

Дес, за закуската питаше - Ени закусва все още 250 мл. АМ. И докато го харесва, това ще й давам. За вечеря също. Пробвах и аз няколко пъти с кус-кус, овесена каша и разни такива, но тя не ги хареса. Така че засега си е на мляко. Не ме притеснява това. Между другото Марти е страхотен чаровник, ама ти си го знаеш.

Анитка, скоро даваха и анимация по тази приказка с Барби. Много красива беше героинята, наистина Simple Smile

Янан, не знам дали споменах, че бъдещият батко е станал още по-красив, пу, пу!

Мама Яна, много чаровен малък доктор си имате Wink

Стискам палци всички болни вече да са здрави и готови за нови щуротийки  Peace

А на бременните мацки им желая да си напълнят очите и душите с есенната прелест, която да ги зарежда с много слънчево настроение дори и в мрачните дни   Hug

# 88
Корнишонке честит ти нов- стар монитор Peace
Анелиз честит ни ник
Да се отчета  и аз за нашите мерки,че бяхме на консултация миналата седмица ама съм забравила да пиша за това,а сега Корни ме подсети Grinning
10,500 кг. и 80 см.
Лек ден и много усмивки  bouquet  bouquet  bouquet

# 89
  • Варна
Анелиз (абе къде го избара тоя ник бе скъпа имам чувството че не пиша на теб  :35
Абе то и на мен не ми беше лесно като се преименува на краставичка, ама се свиква  smile3503 Сега сериозно, Чудя ти се и възхищавам, че с толкова много неща си се захванала и си ги вършиш системно- и децата, и работата, че и тортичките. На мен също не ми достига времето, пък имам само едно, не правя торти и не работя. Направо се засрамих  Embarassed За Еми и ученето на буквите ще ти изпратя на лични един линк за компютърна игра "Буквенка". Видя ми се много интересна, с образователна цел, дават я за деца от 5 до 8 години. Абе я направо тук

Браво на порасналите дечица, ама докато стигнат Шишо-Крисо има да ядат още каша и кус-кус... Ние преди месец на консултацията бяхме 11кг. А като се наложи да го нося си мисля, че отива към 12 вече.

Таталинка, на приятелката ми дъщеричката се беше изринала така и лекарката им-хомеопат препоръча киснене в легенче с отвара от лайка, след 2-3 часа калиев перманганат и накрая смрадлика(тетра). Успокои се за 1 ден, а преди това се мазаха с кремчета 1 седмица без резултат. Пожелавам на Ени бързо да се оправи  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт