Есенен ветрец листата рони, мама ЮНЧО в парковете гони

• 14 101
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мами!Ние ейсегичка се прибираме от пантосване  Rolling Eyesама гледаме да използваме хубавото време максимално.
Анелиз тъкмо вчера бяхме на рд на една приятелка на момиченцето и и имаше точно такама торта с такава картинка де  LaughingИ даже на мен се падна парчето с главата на чернокосото момиче  Joy
Корни честит нов монитор,чакаме дълги и развлекателни постове от теб !
Мамо Яна ама голям сладур твоя момък  Heart Eyes незнам за бащата ама май на теб се е метнал толкова чаровен  Heart EyesЗа пъпчето,то и нашия татко искаше да го даде на брат си та да го хвърлил на стадиона Сантияго Бернабеу в Мадрид ама аз не дадох.Я го взел да го забута някъде или да го загуби,че после "загубенчо "да бъде  Crossing Arms Joy
Таталинка Hug мисля и аз да я топнеш в един лек разтвор от смрадлика или калиев перманганат  ThinkingДано бързо се оправи госпожица- фръц /ей че мадамско звучи  Laughing/че наистина е неприятно пък и с памперс на това раздразненото  Heart Eyes
Ние усилено почнахме вече да говорим някакви неща почти неразбираеми за мен.кашлицата ни престана,диви сме за 300 коня,оня ден ми хвърлил метлата през терасата и естествено някой сее облажил с нея  ooooh! И все таки щуротий,айде аз отивам да готвя,че ще пробвам една рецепта с патлажани да видим какво ще излезе.
Лека вечер и приятни сънища

# 91
  • Варна
Ха-ха, Сонка, той Дидко си знае работата. Ти нали се оплакваше, че имаш много за чистене и ето, детето те улеснило по негов си начин. А относно фигурката от тортата- тъмнокосата принцеса е Ерика, не си изяла моята глава  Mr. Green

# 92
Добър вечер на всички и от мен!
Марти заспа след 1 час четене на приказки и пеене на песни, но това за нас е напредък, защото спрях да го люлея на ръце. Днес времето тук беше прекрасно и направихме дълга разходка с много тичане и събиране на кестени.
Анелиз , ха честит ти нов ник. Аз тази приказка я имам на DVD, ако не я бъркам - за принцесата и шивачката, която е същата като нея, нали? И там пеят песни и всичко е много красиво:) Ех, ама нали си имам момченце няма на кого да я пускам да я гледа:)
Tatalinaка , мерси, мерси...Ени е прекрасна, винаги разглеждам снимките ви с голям интерес! А относно яденето, днес пу-пу си изяде кус-куса, че и малко кренверш хапна, но като цяло сме на кърма. Надявам се да му стига, много е енергичен и умора няма!
КорНиШонка , много отдавна не съм те виждала, то и мен ме нямаше много време. Сами е много голям - 84 см. , Марти е много назад с материала само 78см. Аз все още не съм го слагала на гърне, един път посегнах, но той започна да си играе с него и веднага го прибрах, за да не го бърка с играчка.
Ох, отивам да гледам Д-р Хаус, аз съм му голям фен!
Лека и спокойна нощ на всички - мами и деца! Heart Eyes

P.S.: Ето малко нови снимки от нас-  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176051

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 22:31 от D3s

# 93
  • София
Здравейте милички, аз все така си ви чета и се радвам  bouquet Hug Heart Eyes

# 94
  • на брега на Дунав
Aaaaa, Анитка засрами ме с тая краставичка, ами така си е права си, ша свикваме няма как  Hug. Е, супер благодаря ти за линка, ще го погледна утре, че нямам регистрация  в замундата, но всякакви такива занимавки са ми добре дошли, че вече изкупих всички налични книжлета за писане в местните книжарници и сега се чудя от къде да си набавям Blush.
Сонка, ще гледам да съм по-редовна наистина, че доста се изложих напоследък  Embarassed
Таталина, дано се оправи дупето на красивата девойка, но с лайка и смрадлика и на мен ми се вижда добър вариант, със сигурност няма да навреди поне.  Hug Иначе за млекцето сутрин и вечер и ние сме от този отбор и не се кося въобще. Сами си го харесва и аз си му давам редовно, само дето сутрин 250 мл са му за старт щото не му стигат и за върха на малкия преден зъб  Joy, щом излезем на разходка след половин час и почва ръфането на козуначни кифличка със сиренце  Joy.
D3s, Зори   Hug
Буболинка какво става с Джули проходи ли вече? Аз не съм чела редовно може да си писала нещо, извинявай ако питам, а ти си писала нещо по въпроса.  Hug
Това е от мен за днес муцки. Лека и спокойна нощ ви пожелавам. До утре.

# 95
Привет и от мен...и аз да се разпиша набързо,че нещо не стига времето за компа......ама нали нашия цирк е всеки ден с пълна/ и винаги нова/ програма-налага се звероукротителката да е винаги в бойна готовност и наблизо/....,че и малкото ми юначе взе да вкарва доста характер и определено се очертава като побойник-поне спрямо батко си/ ...оня ден от техните  мъжки игри/организирани от най-дъртото дете вкъщи/ се сдобих с комоцио/или поне нещо подобно/...та вече няколко дни ходя като пияна и ме боли зверски глава.....
Иначе поне вечер успявам да ви прочета....и да разгледам снимките,които са винаги много хубави/щото хубави хора снимани на тях Wink/,и понеже скоро не сте ни виждали-ей,на на от днес/ама качеството е кофти,`щото с телефона...това е положението,докато ми намери мойто мъж удароустойчив апарат,че съм била истинска заплаха за всяка фина техника/:,ето една сърдитаи една с приятелката Калина и с официалната ни изгора Елла
Иначе Иво е вече 85 см на 10 кг/ако може да се приеме за точно измерването,ама явно го биеше ток от кантара и метъра/,яде от всичко и по-много,но и той кърма не отказва.....даже има дни дето направо си мисля,че ще си откараме на кърмица до сватбата му.....сутрин яде основно попара/с ръжен или пълнозърнест сухар,масло и сирене/-направо я обожава,кус-кус,звездички и всякакви там макаронести,овесени или пшеничени ядки,а след това дояжда с моите филии.....следобедната закуска е основно кисело мляко с нещо си/плод,бисквитка,пак ядки/,а основните яденета се предпочитат да са месни....,че нещо се е "овълчил" и хич не ще постно.......ама аз съм инат и редовно се пробвам да го "прекарам".
Хайде от мен толкова засега...дано имам повече време тия дни...но да знаете,че ви чета...и си мисля за вас..... Heart Eyes Hug  bouquet

# 96
  • София
Добра нощ, момичета!
Дано утрешния ден да е по-хубав за нас, че днешният много крив се оказа... Преди час се върнахме от Пирогов, слава Богу всичко е наред след поредното падане на госпожицата. Тая вечер докато й правех каша уж баща й трябваше да я гледа... Ени се затича към мен, спъна се от нищото и падна по чело на плочките. Такъв рев му дръпна, че сърцето ми се скъса. Изплаших се, защото плака много, не даде да й сложа лед и такава яка синя цицина излезе, че реших за всеки случай да отидем да я видят в болницата. Сега съжалявам, защото там за два часа чакане се нагледахме на всякакви кървави рани и изнервени хора. За безчувственото отношение на лекарите няма да говоря, че няма да ми стигне една страница. Добре, че се разминахме само с цицината и мъмренето, което баща й отнесе. Малко виновна се чувствам, че той никога не ми се е сърдил, когато тя е падала в мое присъствие, ама аз не се сдържах и си излях всичко насъбрано от последните месеци.
Съжалявам, че ви натоварвам с моите терзания, но имах нужда да споделя.

Анитка, Сонка, Корни, мерси за съветите  Hug

Дес, къщичката на Марти е страхотна, предполагам, че голяма игра пада с нея. Много исках да вземем такава и на Ени, но тук са над 500 лв. и се отказах набързо. А на смахнатия и весело циничен д-р Хаус и аз съм фенка. Ти по кой канал го гледаш?

Буболина, как сте с принцесите, я разкажи повече за вас! Пък и ако снимки имаш, пускай да ви видим Simple Smile

Лека и спокойна нощ за всички!

# 97
Фенки на Хаус....и аз се включвам Wink

Много сте писали и аз все по-рядко сядам да чета ooooh! че моя малък мъж все иска и той да пише и чете тук Mr. Green
В събота ходихме на дискотека и още ми се спи Tired

Любе, как подстригахме МирОто ли...ами след постоянно натякване, че ще остане без и показване Що коса пада от него... накрая склони Mr. Green ето...
Преди и сега  Wink

Дано днес имам време да ви прочета, че ми липсвате Hug

Usmihnat den  bouquet

# 98
  • София
Джули прави по 10,15 крачки сама, но само ако има някой да я чака отсреща Rolling Eyes, страх я е иначе, прави завой самичка, обръща се, но не иска да се пусне и това си е Confused
Голямата тръгна на училище, но продължава така всеотдайно да се занимава със сестра си - ако не е тя да съм изпушила отдавна, толкова много ми помага, че.... Heart Eyes
Ето малко снимки от последното ни пътуване
http://foto.bg/showphoto.php/photo/122423/cat/4027
http://foto.bg/showphoto.php/photo/122424/cat/4027
http://foto.bg/showphoto.php/photo/122422/cat/4027
Целувки на всички принцове и принцеси, ние лягаме към 11ч вечер и ставаме към 10ч, все още спи малката сладурка, не знам как да я отуча от този режим Wink

# 99
 Буболинка,Джули е направо неузнаваема-много променена ми се вижда...много пораснала Peace..а щом успява на завоите и да крачи сама/макар и на къси разстояния/-нямаш поводи запритеснение.....явно просто е по-предпазлива....
А,за каката ,ти завиждам съвсем благородно-ако знаеш как ми липсва една такава всеотдайна кака/ или леля или племенница/....ама пусто като няма ни една наоколо Cry........
Дуцка-и аз намилам/ и то доста упорито,чак на себе си досаждам понякога/...ама при нас явно случая е неспасяем....сега съм почнала да тормозя Сами-поне него ако успея да преведа в малко по-мъжки вид,че ми е писнало да обяснявяме,че"тя" всъщност е "той"....макар,че искам да свиква да е различен...и да се оправя сам,както и да отстоява позициите си......,но пък понякога му пречи косата/например като яде/...и оня ден го почнах откъм бретончето...дано да имам успех и отзад.Иначе-честит ти нов мъж-със здраве да си го ползваш Wink
А,за Иво,понеже ми е голям проблем-да питам дали и някой друг го има-все още всичко интересно/а на него всичко му е интересно/ му минава през устата.....вече ставам разногледа #Crazy,защото то фасове и шлюпки от слънчоглед има навсякъде.........и пясък и камъни и клони.......и вече незнам какво да измисля за да не ги лапа/все си мисех,че вече тряваше да установи,че не а вкусни....ама явно на него му допадат /...слагах му биберон-за да му е пълна устата и да не се сеща-но почна да го вади,за да не му пречи..............
И накрая-Пепи-ние вчера бяхме на линия-вас ви нямаше......Днес може,би пак ще сме-ама по-обед.........

# 100
  • София
Любе, благодаря ти Hug, всички казват да не се тревожа, но аз съм си такава за всичко Confused
А за кака - няма такова дете като нея, няма просто.
Имам позната с дъщеря на същата възраст и малко бебе - нещата са коренно различни, все едно е сама, няма кой да й помогне за 1 час, а Мериан без да я моля, без да изисквам го прави Heart Eyes

# 101
Буболинка-аз съм напълно убедена,че заслугата е на родителите......вярно е че е въпрос и на темперамент и на характер...но възпитанието е основното-така че мога да ти кажа само"Браво!"....и да пожелая и на другите мамчета тук да успеят да възпитат така децата си Peace

# 102
Таталина, ужасно неприятна история. Пожелавам да не се повтаря повече. За съжаление не сме застраховани от такива падания, колкото и да внимаваме. У нас се постарахме да покрием на всякъде с меки настилки. До преди да се роди Стефан, мрамора в коридора не бе покрит.
Относно зачервяването при Ени, може да се дължи и на памперса. Стефан се обрива от алоето в памперс "Памперс". От една друга марка получи обривчета на дупенцето, горе по-високо, където достига най-малко урина или почти не достига такава. Това ме доведе на мисълта, че е от самия памперс. На него лично му завяхват пъпчиците от пенатения крем. Неговите обривчета се появяват само на дясната свивка, незнайно защо.

Любе, Ивчо и Любчо на Пепи все в приятна женска компания разпускат  Wink

Да, да и при Стефан всички фасовете, пръстта, опаковки са ам-ам  Confused

Вчера направихем Бургас за първи път кърмаческа среща. Идеята донесе една мама от Пловдив. Чудя се как не сме се светнали за това преди.

Тя е стоматолог и ми обясни, че при млечните зъби няма предкътници. То и аз се позачудих какви са тия огромни предкътници при Стефан, които избиват с пълна сила. Всъчщност става въпрос за предни кътници. За сега се подават четирите връхчета.

Буболина, Джули има някаква бариера. Сигуна съм ще я преодолее скоро. Такава бариера се проявява при някои деца и по-късно да речем при говорните умения, но след това не мож' ги надбъбриш.

Вчера на срещата се запознах с Ани и Ники. Беше ми много приятно, Ани. Чакам снимките. До последно си повтарях да взема фотото и типично за мен забравих.

# 103

А,за Иво,понеже ми е голям проблем-да питам дали и някой друг го има-все още всичко интересно/а на него всичко му е интересно/ му минава през устата.....вече ставам разногледа #Crazy,защото то фасове и шлюпки от слънчоглед има навсякъде.........и пясък и камъни и клони.......

Не ползвате ли биба...аз с това спасявам положението Peace
Като я сложа и нямам проблем WinkПожелавам ти да имаш резултат с подстригването Peace
А за снимките - колко големи изглеждат само дребните Hug

ТаталинкЕ, аз съм същата...когато БуболеЧо МеЧо падне в негово отсъствие и започвам да бърборя, хем знам, че не трябва да е така Tired Напоследък не го правя ...дано се задържи така положението...а за падането на Ени - милата ми тя Heart Eyes
Оня ден Шоши бягаше и се блъсна в ръба на стената  Sad веднага сложих олио (спасява винаги да не излезне цицина Peace) и доста плака  Cry За радост само посиня - почервеня и така....
Не се притеснявай, както ти е писала Ань, ако може покрийте пода WinkПрегръщам те Hug

Буболинке, малката и каката са ти големи чаровници Hug

Анелиз, честит ти нов ник  bouquet

D3s - страхотна къщичка за юначето Peace Мен ме е яд, че в Канада можех да я купя за около 100$, но как да я докарам до тук Tired Много ми се искаше да я сложа в двора и да си играят зверчетата, ама...както казва Таталинка 500лв не ми се дават Confused

...Мишоната заспа и отивам да прибирам летни дрехи Wink

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 11:55 от ДуЦКа & МУЦка

# 104
  • Варна
Здравейте!
Аз преди малко изпрати моето диваче с баща ми на вилата, толкова беше щастлив, че е с дядо в колата. Дори за чао не ми махна, беше зает да прави бууууууууууу в столчето си. Сега ще си пооправя малко къщата и после отивам на фризьор.

Таталинка, наистина неприятно преживяване...радвам се, че Ени се е разминала само с цицина. Дано не се повтаря! Аз вместо лед мажа с удареното с олио. Много добре действа и не се подува мястото ако се намаже веднага. /Сега виждам, че и Дуцка го прилага/

Буболина, и аз да те поздравя за Мериан! Чудесно е да имаш такава добра кака. А Джули е прекрасна! Много сладка госпожица. Радвам се, че прави крачки и не се притеснявай, ще се пусне  Peace

Дидко, честита победа над Мировата прическа. И с къса коса си е готин вашия татко  Peace

Любе, как така комоцио  Shocked Дано ти мине скоро. Той и нашия малкия ни налага с каквото намери, май трябва да свикваме, нали сме мъжки мами... За Ивчо си знаеш- хубавото си е хубаво. Елла и Калина са големи чаровници, да поздравиш майчетата им. На мен напоследък не ми остава никакво време за майската тема, дори не знаех, че Ира е тук.

Бургаски Ани-та, чакаме снимките   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт