Отговори
# 255
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

# 256

Вили, аз на твое място щях насред ергенския купон да се изтърся с мацките при мъжката част и да им направя купона още по-весел! Mr. Green

Хихихи Joy Да де, но нали целта е да купонясваме по отделно  Drunk
Да де, вие първо си купонясвате поотделно и тъкмо когато половинката се успокои, че не си наблизо и каже: Хайде да влиза стриптийзьорката, и наша Вили4ка ще му се метне на врато, барабар с куп разбеснели се купонджийки!  hahaha
Това на майтап, а сериозно - както и да направите, аз искам снимки! (особено ако ще има готини гаджета от мъжки пол Wink)

# 257
Мили момичета, здравейте, много ми е приятно, че ви открих! Аз съм мама на Стефан, роден на 17.01. Ще се радвам да си псоделям с вас!  Joy  Joy  Joy
Майтапа настрана, смених си ника, че онзи ми омръзна и хората май се чудят как точно да се обръщат към мен  hahaha с този ще е по-лесно.

# 258
Оооо добре дошла новопокръстена мамо Ани  bouquet Наистина ще улесниш много хора Peace

Пък аз как се обърках...Гледам нов ник като последно писал,отварям чета и си казвам 'ааа ми нещо съм се объркал",връщам на страницата обратно гледам пак същия ник ама съвсем скоро писал (най-горе на страницата) и що да видя - новата "колежка" Mr. Green
Ай ся да почерпиш по случай случката Crazy

# 259
Мили момичета, здравейте, много ми е приятно, че ви открих! Аз съм мама на Стефан, роден на 17.01. Ще се радвам да си псоделям с вас!  Joy  Joy  Joy
Майтапа настрана, смених си ника, че онзи ми омръзна и хората май се чудят как точно да се обръщат към мен  hahaha с този ще е по-лесно.
Joy Hugпо сърцето те познахме
Пък и си подсказала , като си писала за Стефан Laughing

# 260
  • Варна
Аз пък си казах: Оооо, плагиатка има! Откраднала е сърцето на Ани!!! Joy

# 261
  • там където ме зове сърцето!!!
Анту, аз пък по кльощавия и шишкото те познах  Joy Joy Joy!

# 262
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Благодаря ви момичета за силната подкрепа! Вече всичко е под контрол и се надявам да е задълго! Поговорихме пък да видим!

# 263
  • Варна
Добро утро!!!

Има ли станали вече? Днес моят юнак спа дооо 9 без 20, това си е направо постижение!

# 264
Добро утро и от мен!

Аз вчера си останах вкъщи, че доки не пусна Коко на ясла. Уж почти му е минало, но продължаваме АБ (то дне свърши шишенцето, та ще звъня да видим) и да си стои вкъщи по-добре. Калоян беше много щастлив от факта и днес ми вика "Няма мама лаба" - демек да не ходя на работа. И аз искам, ама.... Tired

sea woman, мерси за кроасанчето! Кафенце пих, ама още не съм закусила и добре ми дойде  Hug

lika, тъкмо и аз да дам някой "ценен" съвет и то нещата взели, че се оправили. Дано повече не се случва  Praynig

Анту, и аз гледам нова дама, ама ти взела сърцето  newsm78 Озадачих се, но после разбрах каква е историята  hahaha

За вечерното заспиване - аз отдавна се оплаквам от Калоян за късното му заспиване - след 22.30 часа. Напоследък обаче взех да го будя по-рано следобяд (най-късно 15.30) и все по-често случва да заспи между 21.30 и 22.00 часа.

# 265
Ай ся да почерпиш по случай случката Crazy
Готово, не'аш грижи! Mr. Green (Тя Бистра ме е поизпреварила, ама няма да напълнеете, айде Laughing)

Калоян беше много щастлив от факта и днес ми вика "Няма мама лаба" - демек да не ходя на работа.
hahaha Аз пък имам ужасно много "лаба", ама пусто като не ми се "лаботи"... Tired
След малко ще ви пусна едни снимки на Стефан, как яде и как спи. Crazy

# 266
Ето го пича как спи без биберон и как се храни с лъжицата наобратно Crazy:

# 267
Аз малко със закъснение отговаряма ама...
Ани – ами то я било захаполо детето от радост по носа бе – как да се разправяш....  Rolling Eyes най-много ме издразни, че според лелките нищо не се беше случило, а се наложи да разпитвам дълго докато разбера защо е червен носа на дъщеря ми...
Както и да е за сега не се е повтаряло. Казват, че ми било много добричко детето  Laughing

Лика – и от мен едно гуш имаш  Hug– ще му дойде на мъжо акъла, ама правят изцепки – дано да ви е за последно  Praynig
Иначе емоциите около новото бебе – ами вълнуващо е, но не ми е чак толкова любопитно като с Бояна – сега приемам нещата (вече) много по-спокойно и от работа и грижи по малката даже не ми остава много време да мисля, че нося бебе, подсеща ме само като ми се догади  Sick. Иначе този път от рано започвам да чета много за облекчаване на раждането, пак за кърменето, закаляването – неща, които с Бояна оставих за по-към края, а сега ми се струва по-важно това

Неда – мерси Ние черпим кураж от вас – мамите с по 2 деца, прекрасните разкази за това как се разбират децата  Heart Eyes

Ани – снимките на Стефан са уникални. Кажи как намираш време и за форума с тези трима мъже... за сега ме плаши само малко организацията как ще е вкъщи, но ще го измисля.

Бояна вече съвсем си свикна и няма никакви проблеми с яслата влиза си сама без рев и вечер обяснява как играйкала и мам доде. Вечер дио 21 най-късно е заспала и аз с нея – та не ни остава много време заедно, а за къща да не ви обяснявам – амо събота и неделя.
Хайде стига съм писала – лек ден на всички желая!

# 268
  • София
здравейте!
Аз докато се наканя да пиша и то толкова се събрало за споделяне, но ще (гледам да) карам по същество Sunglasses
Телма, тя им била такава стратегията в яслите , когато има (така леко) пострадало дете - не ти обясняват от какво/кой/как ... Вики в понеделник беше с червен нос - беше лекинко посинял, червен като охлузен, но без рана, но мина за 2 дни. И като си я взимах от вратата ме посрещат - 'абе на Вики й е много червен носа, да не би да е от хремата!?' - едва ли не да ме изкарат, че така съм си я завела сутринта!  ooooh! На другия ден, пък си я взех с дебеличка драскотина под ухото  Close ... леко ги подпитах, ама те с тая конспирация пак нищо не казаха  #2gunfire
И Вики като че ли посвикна с яслата - сутрин не ревеше, само на взимане като че ли много силно изживява срещата ни и се разплаква жално милата и така силно ме прегръща и не ме пуска още на вратата. Обаче тази сутрин се разрева  Tired
Анту, Ама много комични снимки си направила, смях се и ги описвах даже на мъжа ми  Joy
За мъжете ни - и аз имам какво да се оплаквам за няколко неща - но, в момента най-много имаМ НУЖДА ОТ ПОМОЩТА МУ, АМА той си е мързелив и все трябва да го карам за нещо, като че ли услуга ми прави  #2gunfire  НО довечера пак съм на йога и пак на него се пада ред да я къпе, храни и приспива (това последното за 4ти път в живота му ще се случи) ... и без това като я преспи той и тя спи непробудно цяла нощ  Praynig
И ние имаме подобни проблеми със съня и приспиването, каквито някои от вас са описали. Явно доста си преживяват малките емоциите, зъбите, кошмари ... на мен пък също ми се струва, че Вики се буди, че й се пишка все пак  newsm78 ... но у дома въобще не можем да я склоним на гърне да върши нещо ooooh! а в яслата си пишкала и акала ... поне така ми казват newsm78
Искам също да благодаря за хубавите ВИ думи, МАМИ - (по въпроса с мъжете и семейните спречквания) - и аз имах нужда от подкрепа!  Hug
Дес, в коя болница ще раждаш?
Накрая да ви кажа как бяха нашите партита преди сватбата. 2 дни преди сватбата се събрахме всички приятели заедно (и мъже и жени) в Грамофон да загреем ... после се разделихме и моминското парти продължи в Текила, приятелките ми бяха викнали стриптизьор - беше луд купон, после обилаляхме и по други заведения като разюздани жени ... при мъжете - класика - клуб Кама Сутра - стриптиз и пиене до зори, че и накрая и мъжете се изпосъблякли, диво ергенско ...  Shocked ... мъжа ми си призна, че много се е излагал  Rolling Eyes После му намерих в джобовете куп визитки на други 'клубове' в апартаменти разни. Но се уверих, че не е ходил... в това безпомощно състояние  Mr. Green Praynig ooooh! Излишно е да казвам, че снимков материал няма и от двете партита, поне аз ни чух за такъв, ни видях  Simple Smile
Вили, кога ти беше сватбата?
Доста се разписах!

# 269
Галита,честно да си призная и аз още не знам в коя болница.Имам нещо наум,обаче ще го споделя като се върна от консултация другата седмица.Много ми е объркана като цяло тая работа и ми леко притеснено Rolling Eyes

Лелеее Ани ма много хубаво си го снимала Hug Вяра напоследък постоянно иска лъжицата да се храни сама,давам и, и изглежда по същият начин като бат Стефчо Mr. Green

Пък през нощта да ви разправям (вече взех да я вдигам по някое време да пишка,защото 2-3 поредни нощи ми се напикава нощем) вдигам я аз абсолютно суха и свалям гащите а тя още ня бях оправила като хората гърнето и се друсна върху него.Чух че се изпишка вдигам я и тя ми вика "Уауа Девадова (Вяра Деянова)опика гащите",пипам аз гащите мокри #Crazy Shocked е как стана тая работа така и не разбрах.Пипах чаршафчета завивки - всичко сухо..Дали и се е пишкало много и докато свалях гащите се е изпуснала незнам Thinking Та я преобличах основно и познайте,разсъни се и повече не пожела да си лежи в кревата а до мен.Иначе като я изпишквам нощем така,тя си спи само как и събуя гащите веднага се изпикава,казва "пикАх" Joy и моментално заспива в нейното си легло,обаче преобличането явно е кофти момента, когато се наложи.
Напоследък е започнала нищо свое да не дава.Не позволява никой да и се допре до възглавницата,казва "не ягай мойта загавничка" на мен и на баща и.Все и казвам че сега ще дадем бибероната на бебето,а тя "И Уауа малко цока цоцата" изобщо дума недава да се издума за даване на нещо нейно на който и да било Naughty

Общи условия

Активация на акаунт