Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.
http://www.save-darina.org/
Да де, но нали целта е да купонясваме по отделно 

)
Наистина ще улесниш много хора 

с този ще е по-лесно.
по сърцето те познахме 

Озадачих се, но после разбрах каква е историята 

Аз пък имам ужасно много "лаба", ама пусто като не ми се "лаботи"... 
– ще му дойде на мъжо акъла, ама правят изцепки – дано да ви е за последно 
. Иначе този път от рано започвам да чета много за облекчаване на раждането, пак за кърменето, закаляването – неща, които с Бояна оставих за по-към края, а сега ми се струва по-важно това

На другия ден, пък си я взех с дебеличка драскотина под ухото
... леко ги подпитах, ама те с тая конспирация пак нищо не казаха 

НО довечера пак съм на йога и пак на него се пада ред да я къпе, храни и приспива (това последното за 4ти път в живота му ще се случи) ... и без това като я преспи той и тя спи непробудно цяла нощ 
... но у дома въобще не можем да я склоним на гърне да върши нещо
а в яслата си пишкала и акала ... поне така ми казват 

Излишно е да казвам, че снимков материал няма и от двете партита, поне аз ни чух за такъв, ни видях
Вяра напоследък постоянно иска лъжицата да се храни сама,давам и, и изглежда по същият начин като бат Стефчо
Та я преобличах основно и познайте,разсъни се и повече не пожела да си лежи в кревата а до мен.Иначе като я изпишквам нощем така,тя си спи само как и събуя гащите веднага се изпикава,казва "пикАх"
и моментално заспива в нейното си легло,обаче преобличането явно е кофти момента, когато се наложи.